Herlev FC - Benløse FC
Herre U17 - 6. februar 2009 19:45

3 - 2  (0 - 0, 2 - 2, 1 - 0)

Fredag aften spillede U17-holdet så den udsatte kamp mod rivalen Benløse.

Såvel Herlev som Benløse måtte undvære nogle at de bedste spillere fordi kampen lå op til starten af vinterferien.

Der var tale om 3. og sidste opgør mod Benløse, hvor Benløse havde vundet det ene opgør 4-2, mens Herlev tog stikket hjem med 6-5 i det andet opgør.

Med fraværet af back'erne Alexander Vener og Mark Sørensen vidste vi, at det ville blive meget svært, til gengæld var unge Timo Olsen (U13) endnu engang hentet ind som forstærkning.

I første periode bølgede kampen frem og tilbage uden at nogen af holdene sådan rigtigt kunne få overtaget.

Der blev ikke scoret i perioden, selvom både Benløse og Herlev havde folk i strafboksen.

I periodens sidste minut havde målmand Mikkel Hansen en superredning i en 1:1-situation, flot.

I 2.periode fortsatte Benløse med mange skud på vores mål, og efter 3 minutters spil gik det så galt, da de kom foran 0-1 - øv.

Minuttet efter måtte Julie Andersen en tur på bænken, og i overtal slog Benløse til og øgede føringen til 0-2. Endnu mere øv.

Efter 10 minutters spil måtte anfører Joachim Møller så en tur i boxen, men heldigvis uden at det kostede.

Det var desværre ikke gået helt efter planen, men heldigvis blev Herlevs drenge og piger ved med at kæmpe som løver, og begyndte at presse Benløse mere, og det gav pote.

Efter næsten 19.minutters spil lykkedes det så endelig Herlevs Marcus Byrgesen at reducere til 1-2, et meget vigtigt mål, som gav Herlev troen igen.

I periodens sidste 10 sekunder lykkedes det for at det ikike skal være løgn, så unge Timo Olsen at udligne til 2-2, et mål der fik jubelen til at bryde ud i Herlevs ende. Nu var vi lige igen.

Herlev gik til pause med moralen helt i top, mens stemningen i Benløsetruppen selvklart var lidt trykket.

3.periode skulle altså blive "Afgørelsens time".

Herlevs offentsive presspil ødelagde Benløses spil, og efter godt 7 minutters spil var det så Herlevs Tinus Byrgesen der fik bragt Herlev foran 3-2 - jubelen ville næste ingen ende tage.

Ville vi kunne hive sejren i hus. Benløse er altid farlige, og det blev en meget, meget, meget laaang periode.

Alle på Herlevs hold kæmpede som besatte, sejren skulle bare i hus.

For at det ikke skulle være løgn blev Marcus
udvist (ikke helt retfærdigt) da der manglede blot 2 minutter af kampen - pu-ha hvor der blev svedt på langsiden hos Herlevs supporters.

Det lykkedes ikke Benløse at udligne, og der var vild jubel da tiden løb ud og Herlev havde vundet kampen 3-2.

Stor ros til alle på holdet, og denne gang specielt til pigerne det ikke stod tilbage for drengene, og vel også unge Timo, der pludselig befandt sig i et opgør af en lidt anden karakter end han plejer. Håber at du synes om det, og så oven i købet som målscorer.

Benløses drenge var selvklart skuffede, og vi ødelagde nok deres chancer for at vinde rækken.

Omvendt stor ros til dem og os for en god og fair spillet kamp.

Med sejren bragte Herlev sig igen (for en kort stund) op på førstepladsen i puljen.