Dame Senior - 1. marts 2009 15:00

3 - 8  (0 - 2, 1 - 2, 2 - 4)

3 POINTS MERE TIL HERLEVS DAMER ...

Det var efterhånden 1 måned siden af Herlevs damehold havde været i kamp så humøret var højt inden det første fløjt af søndagskampen i Benløse.

Kampen er knap sat i gang inden Herlev kommer i powerplay som vi dog ikke formår at udnytte. Faktisk skal vi hen midt i 1. periode og være i undertal før vi formår at score. Det er Skov der som spydspids i boksplayet får pillet bolden fra Benløses bagerste spiller og køligt bringer Herlev foran 0-1. Knap 1 minut senere snupper hun bolden igen, runder Benløses mål og lægger en smuk pasning til Bidder som scorer og bringer Herlev på 0-2. 2 mål i et undertalsspil. Det har vi vist aldrig prøver før.

Kort tid efter at Herlev er blevet fuldtallige bakker en Benløsespiller ind i Mille hvorpå Mille får 2 minutter. Hmm, dette blev startskuddet til en lang række mærkværdige kendelser som skulle vise sig at vare resten af kampen til stor frustration for begge hold. Det er altså svært at spille floorball når der hele tiden bliver fløjtet. Anyway, så sker der ikke mere i perioden.

Herlev vælger at spille med 3 backer og 3 angrebskæder fra 2. periodes start. Perioden er knap startet før Benløse får reduceret. Det vil Kalle ikke finde sig i så med et dejlig frisk langskud bringer hun Herlev foran 1-3 ca. 1 minut senere. Herefter skiftes holdene til at spille boks- og powerplay uden dog at udnytte mulighederne. Vi skal helt hen til 16:45 før der igen sker lidt. Det er Anja der med et lækkert skud placerer bolden i netmaskerne ved bagerste stolpe. Fin assist fra Olsen og god placering foran målkvinden af Kalle.

3. periode starter som den foregående med en reducering af Benløse. Sam svarer hurtigt igen og scorer til 2-5 fra vinkel 0 med assist fra Sille. Herefter kommer Herlev i overtal hvilket ikke rigtig fører til noget før det sekund Benløse bliver fuldtallig. Målet sat ind af Bidder. Sam får 2 minutter hvilket Benløse udnytter til at reducere nok engang til 3-6. Der går dog kun 20 sekunder før Bidder bringer Herlev foran med 3-7. Så trængte Kalle også til en tur i straffeboksen og igen får Herlev scoret i undertal. Denne gang ved Anja som kommer alene med målkvinden og sætter et fint punktum for kampen som ender ved de 3-8.

En god kamp hvor Benløse kampen igennem kæmper og presser højt og kommer til nogle gode chancer som Camilla klarer på fineste vis. Også en kamp hvor begge hold får øvet boks- og powerplay i stor stil uden at der bliver lavet noget der på nogen måde gør så mange udvisninger nødvendigt.
WOM: Deles mellem Camilla og Mille

Referatet er skrevet som et samarbejde mellem Anja, Julie, Skov, Mille og Bidder som var så heldige at deres bil punkteret 500 meter fra Ringsted Hallerne på vejen hjem. Noget skal man jo foretage sig når man er ved at få forfrysninger på Tegllundsvej mens man venter på Falck.

I øvrigt skylder vi en stor tak til den søde Falckmand som slet ikke var møde på arbejde men som alligevel havde tid til at stoppe op og hjælpe os hjælpeløse kvinder med at skifte dæk så vi kunne aflyse den rigtige falckservice og sætte kursen mod Herlev i et temmelig adstadigt tempo på reservedækket. Tak tak tak. Vi er ved at få varmen nu.