Hørsholm FK - Herlev FC
Dame Senior - 26. oktober 2008 09:00

2 - 12  (1 - 4, 0 - 2, 1 - 6)

PLIGTSEJR OVER HØRSHOLM

Søvnen var dårligt nok gnedet ud af dame-spillernes øjne da kampen blev fløjtet i gang søndag morgen i Hørsholm. Og ”fløjtet” skulle senere vise sig at være et af kodeordene for dagens kamp, hvor dommerne luftede mundtøjet i et hidtil uhørt omfang, og bestemt ikke gjorde deres til at få spillet til at flyde.

Herlev kommer absolut hæderligt fra start med et par hurtige scoringer, men Hørsholm svarer igen ved at reducere til 1-2, på et mål hugget/svinget ind at Hørsholms farligste spiller (og det i flere betydninger – godt vi slap fra opgøret uden tand- og hovedskader!) Det er som om Herlev-spillerne er lidt trætte efter fredagens pokalkamp, ligesom det kniber med at holde koncentrationen. Så 1. periode er en lidt rodet affære, der kun glimtvis viser noget af det sammenspil, som holdet ellers hidtil i sæsonen har haft succes med. Heldigvis sikrer gode enkeltmandspræstationer at Herlev kan gå til pause med en komfortabel 4-1 føring.

I pausen er der opsang fra trænerteamet, og holdet kommer mere koncentreret og klar ud til 2. periode. Der bliver leveret bedre spil og fight i 2. periode, som byder på et par scoringer og et hav af chancer til Herlev, samt enkelte gode Hørsholm-raids mod Herlev-målet. Det er dog først i 3. periode, der rigtig kommer gang i scoringerne og kampen ender med en samlet 12-2 sejr til Herlev.

Alt i alt er resultatet af dagens kamp helt sikkert godkendt. Stilkaraktererne kommer derimod næppe til at gå over i historien, dertil var holdets præstation for svingende og spillet for uskønt. Der var dog også flere positive indslag, bl.a. spillede Cille sin anden flotte kamp i denne uge, ligesom Herlevs to debutanter, Sam og Jenny, kom rigtig godt fra start.