Hvidovre Attack FC 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 21. marts 2009 11:00

2 - 13  (0 - 3, 1 - 2, 1 - 8)

Lørdag formiddag spillede topholdet Herre 2 på udebane så sæsonens absolut sidste kamp, og modstanderen var Hvidovre.

Sæsonens allerførste kamp var også mod Hvidovre, og den endte uafgjort 6-6, den eneste kamp i sæsonen som Herlevs drenge ikke har vundet.

Herlevs mål var denne gang at slå Hvidovre.

Der var afbud fra Jonas Rasmussen, Mike Gøbel, og målmand Dennis Hill.

David Moseley var derfor igen på mål.

Heldigvis var chefoverholdleder Jesper Lundgren blevet sin rygskade kvit, så han kunne også melde klar.

Der var flere vigtige mål på dagens program, holdets sæsonmål nr. 200, Jan Juel skulle over 100 point, og så var der selvklart intern kamp om placeringerne i topscorer-tabellen.

Jan Juel gik direkte til fadet, og scorede dagens første mål - mål nr. 200 - efter 5 minutters spil.

Efter 13 minutters spil slog han til endnu engang, efter et flot sololøb, hvor han først frækt havde snuppet bolden fra modstanderne.

Herlevs drenge lavede et sandt bombardement af Hvidovre mål, og kun et kompakt forsvar og en rigtig god målmand holdt vores drenge fra at score mange mål.

Anfører Daniel Jensen var mere agressiv en normalt og bankede bolden i nettet til 0-3, resultatet af første periode.

I starten af 2.periode gjorde Bloch sig bemærket for første gang, men minuttet efter lykkedes det endelig Hvidovre at reducere.

I periodens sidste 5 minutter nettede Marcus Byrgesen til stillingen 1-5.

Terkel måtte en tur i strafboxen, og her modstod Herlev et sandt pres fra Hvidovres garvede kæmper, med målmand David som en solid sidste planke. Hvidovre kom ikke tættere på end et skud på stangen.

I 3.periode var gassen gået lidt af Hvidovre, og Herlevs drenge tog for sig af retterne.

Juel startede med at nette, og ramte dermed de forjættede 100 point i sæsonen.

Bloch var blevet varm, rigtigt varm, og han nettede ikke mindre end 4 gange.

Hvidovre var bestemt ikke ufarlige og udnyttede enhver mulig situation, og fik da også scoret deres 2. (og sidste mål) mål i kampen, og David var ofte på hårdt arbejde i vores mål.

Terkel havde ikke sin bedste dag, men nettede alligevel.

Herlev vandt fortjent kampen 2-13, og fik ros for indsatsen af Hvidovre-drengene.

Status for sæsonen er 1 uafgjort kamp og herefter 17 sejre i streg.

Sejr i årets række, mindst 10 mål foran rækkens nummer 2.