Hafnia FC 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 21. februar 2009 18:00

3 - 8  (0 - 3, 1 - 3, 2 - 2)

Lørdag spillede topholdet Herre 2 udebanetopkamp mod rækkens nummer 2 Hafnia. Den første kamp i Herlev havde vi vundet 6-5.

Kampen blev taget alvorligt, så holdleder Dennis Hill var atter på sidelinjen (efter vel overstået barsel).

Der var afbud fra Teis Knudsen og Jonas Rasmussen.

Holdets normale anfører Daniel Jensen var ikke helt 100% klar efter sin skade i baglåret, men stillede selvfølgelig op, godt indsmurt i Tigerbalsam.

Da kampen jo foregik på Amager, Terkels hjemstavn, var Terkel endnu engang anfører.

David Moseley var endnu engang hentet ind i målet.

Jan Juel åbnede ballet med en scoring efter 7 minutters spil i 1.periode.

Minuttet efter øgede Bloch til 0-2 og så var vi godt i gang.

Efter 12 minutters spil udnyttede Terkel en Hafnia-udskiftning og nettede til 0-3.

Hafnia var dog konstant farlige, og kun nogle gode redninger af David Moseley holdt Hafnia fra fadet.

3 minutter inde i 2.periode udnyttede Hafnia så en blottelse hos Herlev og reducerede til 1-3.

Hafnia fik en mand udvist - dog uden at vi fik udnyttet dette.

Efter 8 minutter øgede Jan Juel til 1-4.

Spillet bølgede frem og tilbage, og Hafnia havde mange gode forsøg, men de blev hele tiden afvist af et godt spillende Herlevforsvar, ligesom Herlevs offensive markering af Hafnias spillere
ofte ødelagde Hafnias opspil.

Vi skulle helt hen i periodens sidste del før Herlev igen bragte sig yderligere foran på en perle af et mål gennemført af de 3 i "killer-kæden" Juel, Bloch og Terkel, med Juel som målscorer og stillingen 1-5.

Minuttet efter så målmand David en mulighed for frispilning af Terkel, og dette tilbud udnyttede Terkel selvfølgelig til at bringe Herlev yderligere foran 1-6.

Da dommerne skulle registerer denne scoring i kamprapporten fik de et problem, fordi målscorer var rygnr 66 assisteret af rygnr 66. UPS Herlev.

Lovbøgerne måtte frem, og resulterede i at Herlev fik 2 minutters tidsstraf, men bibeholt scoringen. Jan Juel ofrede sig og tog en puster i boxen. Hafnia var ikke helt tilfreds med afgørelsen, som de mente burde have givet er rødt kort. Sådan blev det ikke.

Med lidt tape blev David lavet om til nummer 86, og så var vi klar igen.

Hafnia udnyttede heldigvis ikke overtalssituationen.

I starten af 3.periode kom Hafnia buldrene, da de var klar over at der skulle andre boller på suppen, hvis de ville vinde kampen.

Det resulterede i en reducering til 2-6, og kun rigtig godt målmandsspil af David Moseley holdt Hafnia fra at nette yderligere.

Efter 8 minutters spil slog Terkel så til med dagens 3 scoring og øgede Herlevs forspring til 2-7.

Bloch slukkede nok for Hafnias muligheder med sin scoring til 2-8 efter godt 9 minutters spil.

Undervejs havde først Mike Gøbel og efterfølgende Jesper Lundgreen nogle gode skudforsøg som Hafnias målmand desværre klarede.

Hafnia fik en mand i boxen, hvilket Herlev dog ikke formåede at udnytte.

I stedet slog Hafnia til og reducerede til 3-8 - et rigtigt flot mål iøvrigt.

I slutningen af perioden kom Hafnias frustrationer til udtryk i form af brok omkring dommerne, som de mente dømte Herlevs vej, og det resultatere i en 2+10 til unge Matti Ljungberg, og kort efter også det røde kort (matchstraf) til knægten.

Dette tog lidt pusten af resten af kampen, og der blev ikke scoret yderligere.

Herlev vandt topkampen, og udbyggede sit forspring til rækkens nummer 2 Hafnia med yderligere 3 points - et forspring på ialt 7 points.

Af: Johnny Byrgesen