Herlev FC 2 - HG Floorball
Herre Senior - 13. marts 2009 19:30

22 - 6  (4 - 3, 8 - 3, 10 - 0)

Fredag spillede topholdet Herre 2 aftenkamp på hjemmebane mod rækkens nummer næstsidst HG.

Den første kamp i Næstved havde vi vundet 1-24, og vel ødelagt deres julefrokost lige efter kampen.

Der var afbud fra Jonas Rasmussen (netop blevet farmand til en datter), og desværre måtte chefoverholdleder Jesper Lundgren også melde fra (X-Factor i fjerneren).

Hill var selvfølgelig på mellem stængerne.

Det virkede som om Herlevs drenge troede på en let walkover, men heri skulle de tage grueligt fejl.

Godtnok kom Herlev først på lystavlen ved Jan Juel, men HG havde åbenbart forberedt sig, og skovlede nogle lange bolde ned på vores banehalvdel, og efter nogle hurtige rush op af banen, så var Herlev pludselig bagud 1-2.

Spillet fungerede ikke for Herlevs drenge, og de havde svært ved de hurtige angreb fra HG's side, og der var faktisk lidt mundhuggeri mellem gutterne - de var stressede var de, og Hill havde rigeligt at se til i målet.

Teis (Mr. Octopus) spillede en kanon kamp, og havde arme/stav og ben omkring modstanderne, og var en imponerende sidste skanse, når lokummet brændte på, og det gjorde det lidt for tit.

Juel udlignede, og kort efter lykkedes det så Marcus Byrgesen at bringe Herlev foran 3-2, og da Juel indenfor samme minut øgede til 4-2, så var der atter ro i lejren.

Det var hvad vi troede, men i periodens sidste minut nettede HG til 4-3.

I starten af 2.periode udlignede HG, og Herlev havde fortsat svært ved at finde det rigtige spil frem.

Bloch bragte os foran, men kun for at HG udlignede til 5-5 kort efter.

Bloch nettede endnu engang, men atter udlignede HG, nu 6-6.

Bloch var åbenbart ved at få spillet sig varm, og han nettede endnu engang.

Midtvejs i 2.periode fik Herlev så gang i spillet, og bød HG trods med hurtige opspil, og det gav åbenbart pote.

I løbet af 3 minutter havde først Juel, så Michael Tjørnemark, Teis Knudsen og Tinus Byrgesen alle scoret et mål og bragt Herlev foran 11-6.

Tjørnemark sluttede 2.periode af med at nette til 12-6, og vi var nu tilbage på ret kurs.

I starten af 3.periode kom Terkel for første gang på lystavlen, efter godt et par minutters spil.

HG's drenge var hurtige, løbestærke og fightede godt, men gassen var så småt ved at gå af dem.

Efter 7 minutters spil var Teis fremme i angrebet igen og scorede sit andet mål.

Daniel var også offensiv og nettede 2 gange.

Herlevs spillere var af chefoverholdleder Jesper Lundgren blevet pålagt at forsøge at nå at score Herre2's sæsonmål nr. 200, og det det mål var pludseligt opnåeligt i kampens sidste del, og gashåndtaget blev derfor drejet helt i bund.

Indenfor et minut havde Tjørnemark scoret 2 gange, den ene gang efter et imponerende sololøb helt fra Herlevs egen ende. Stillingen var nu 20-6.

Med 2 minutter tilbage scorede Juel sæsonens mål nr. 199, og så var det dømt "fuld skrue" mod HG's mål.

HG'erne havde luret lunten, og kæmpede det bedste de kunne for at drille os i at opnå det forjættede mål.

I samme sekund som kampen blev fløjtet af scorede Herlev så det ønskede mål, men dommerne