Solrød Floorball Team - Herlev FC 2
Herre Senior - 9. november 2008 11:30

3 - 7  (0 - 4, 3 - 0, 0 - 3)

Herre2 er for nærværende Herlev FC's bedste hold, med 3 sejre og een uafgjort kamp (altså før dagens kamp).

Sæsonens femte kamp mod Solrød på udebane (med træner Michael Dahl ved roret) skulle gerne blive en fortsættelse af den gode stime.

Holdet havde suppleret sig med Jonas Lindgreen og Thomas Petersen fra 1.-holdstruppen, samt Marcus Byrgesen fra U17 til erstatning for Frederik Bloch.

Da det ikke var lykkedes at fremskaffe en målmand, tog Dennis "Hill" Hansen selv tjansen - sit dårlige knæ til trods.

Herlev var så heldige at starte med at have bane på den banehalvdel hvor det "fortryllede" mål befandt sig - hvori der ikke blev scoret i hele kampen - og det var jo et godt udgangspunkt (sjovt at Solrød ikke selv kendte til dette forhold).

Herlev bragte sig foran allerede efter 7.minutters spil i 1.periode. på et mål af Mike Gøbel, og så var vi ligesom i gang.

I Bloch's fravær skulle duoen Anders Terkelsen/Jan Juel Michaelsen rigtigt vise sig - og det må man sige at de gjorde med maner.

På godt 3 minutter scorede den gode Anders 3 mål, og de 2 med assist fra Jan, nogle sublime mål lige "efter bogen" - specielt det sidste, hvor også Jonas Lindgreen var involveret var en perle. Herlev vandt perioden 4-0.

I 2.periode skulle Herlev så spille mod det "fortryllede" mål, og det gik selvklart galt.

Allerede efter godt et minut af 2.periode fik Solrød scoret og udlignet til 1-4, og 2 minutter senere endnu engang til 2-4.

Efter godt 11 minutters spil måtte målmand Dennis kaste sig ud af boxen og ud på banen for at redde en giftig 1:1-situation med en Solrød-spiller - hvilket han også gjorde - men det kostede et straffeslag og 2 minutters straf.

Dennis klarede selv på fornem vis straffeslaget, mens unge Marcus Byrgesen fik lov til at nyde de 2 minutter i box'en. Holdet kunne jo ikke spille uden målmand.

Solrød havde nu teten og fik i periodens sidste sekunder scoret endnu engang til 3-4, Solrød vandt perioden 3-0.

I 3.periode skulle kampen så afgøres - Solrød var kommet lidt for tæt på.

Heldigvis havde Herlev retten til det "fortryllede" mål - så det kunne ikke gå galt - og det gjorde det da heller ikke.

Efter 5.minutter nettede Daniel Jensen og bragte igen lidt "ro på" situationen.

Efter 9 minutters spil blev der dømt straffeslag til Herlev, og da den velspillende Jan Juel skulle eksekvere, så var vi næsten sikre på scoring - men ak nej - sådan skulle det ikke være.

Det var en fornøjelse at se Herlevs rutinerede "gamle" garde styre kampen - både i angreb og forsvar (udover de allerede nævnte målscorere også: Tejs Knudsen, Michael Tjørnemark, Jesper Lundgren) - og det er svært at skulle fremhæve nogle frem for andre, da alle over en bred kam spillede en rigtig god kamp.

Jan Juel var sur over sin straffeslags-brænder og inden der var gået et minut havde han rådet bod på skaden ved at bringe Herlev foran 3-6.

For at det ikke skal være løgn slog douen Anders Terkelsen/Jan Juel Michaelsen til endnu engang efter 17 minutters spil og bragte Herlev foran 3-7 - kampens slut-resultat.

Resultatet betød at Herlev forblev i top 3 i gruppen med 13 points - kun 2 points efter hhv. Hafnia (tophold) og Vanløse, der dog begge har een kamp mere.

Kampens 2 unge dommere (Ole Buhr og Benjamin) gjorde det iøvrigt rigtigt godt.

Af: Johnny Byrgesen