Hørsholm FK 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 26. oktober 2008 11:15

3 - 12  (1 - 4, 1 - 4, 1 - 4)

Det var en tidlig søndag morgen, at Herlevs næstbedste mandskab, sendte 9 raske fyre til whiskeybæltet for at spille noget floorhockey mod skildpadderne fra Hørsholm.

En vigtig kamp for Herlev 2, hvis målsætningen om en top 6 placering skal indfries. Herlevdrengene virker tydeligt nervøse, da skildpadderne tropper op med de to førsteholdsstjerner i Thomas Søndergaard og Christian Sonne.

Kort før face-off gør målmandstræner Frederik Bloch holdet opmærksom på, at vi ikke har nogen målmand. Til alt held er Dame 1 ved at gi’ Hørsholm en lektion i floorball, og vi bliver enige om at sende vores største charmør ned til pigerne, så vi kan overtale dem til at låne os en keeper til kampen. Bloch sætter håret og løber ned til pigerne, og kort efter melder Malou sig klar til at hjælpe Herlev 2. Malou står en brændkamp og lukker kun 3 mål ind. Det må være noget nær ny rekord for Herlev 2.

Kampen er knap nok i gang, før Årets Fund Jan Juel banker kuglen i kassen efter flot forarbejde af Lundgren. Herlev kører en flot 1. periode hjem med 4-1. Cheftræner Dennis ”Hill” Hansen har svært ved at holde tårerne tilbage efter en periode, hvor hans taktik er fulgt til punkt og prikke.

2.periode ligner en gentagelse af 1.. Huskattene har godt styr på skildpadderne og vinder perioden 4-1.

3. periode bliver selvfølgelig også vundet med 4-1. Den største morskab står Anders ”Dørmand” Terkelsen for med afbrændere, man ikke ser hver dag. Anders scorer dog nogle flotte mål, og han skal nok blive en gevinst på den lange bane.
12-3 ender kampen til Herlev 2 i en kamp, hvor dommerne fik testet deres nye fløjter, og det er en kamp, der må gi’ en stor portion optimisme før næste brag mod Jyderup Farmers

Man Of the Match bliver Tejs Knudsen, der i dag viser, hvorfor han stod øverst på cheftræner Dennis ”Hill” Hansen ønskeliste, og hvorfor herre2 sprængte den tidligere transferrekord, da vi signede ham fra FFK.