Herlev FC 2 - Hvidovre Attack FC 3
Herre Senior - 12. oktober 2008 14:30

6 - 6  (3 - 5, 1 - 0, 2 - 1)

Sæsonens første kamp mod Hvidovre var een man på forhånd vidste ville blive rigtig svær.

Hvidovre stillede med den gamle garde af rutinerede spillere, og viste allerede fra starten af første periode at de bare kan det der.

Allerede efter godt 3 minutter kom de foran o-1, og bare et par minutter senere blev en fejlaflevering fra vores egen unge Christoffer Erichsen fatal og så var Hvidovre foran med 2.

Heldigvis lod vores drenge sig ikke slå ud af den overrumplende start, og minuttet efter fik Mike Gøbel heldigvis udlignet.

Desværre slog Hvidovres svenske Denny Frøjdh til igen med sit andet mål og bragte Hvidovre foran 1-3.

Minuttet senere fik unge Erichsen rådet bod på sit tidligere kiks med en udligning til 2-3, og 3 minutter senere fik Frederik Bloch så bragt balance i regnskabet 3-3.

Så var vi atter med i kampen, men en fejlaflevering fra gamle garvede Tommy Reele blev promte straffet, og så var Hvidovre igen foran.

I slutningen af perioden viste svenske Denny Frøjdh mesterklasse, da han efter en solotur afdriblede 4 Herlevspillere og bragte Hvidovre foran med 2 pinde.

I 2 periode kom Herlev mere ind i kampen, og da målmand Aske Rasmussen gjorde sit til at holde buret rent med et par superredninger, så vandt Herlev perioden efter en scoring af Mike Gøbel, og stillingen 4-5.

I 3.periode kom der for alvor gang i kampen, der bølgede frem og tilbage, floorball når det er bedst.

Efter 8 minutter lykkedes det så Frederik Bloch at udligne til 5-5 efter en fantastisk forudgående fight.

Udligningen gav Herlev blod på tanden, og der blev virkelig skruet op for tempoet, og kampene mand mod mand var intense - men altid med et venligt smil fra begge sider.

Efter 12 minutter tog Herlev så sin timeout, og umiddelbart efter lykkedes det så endelig Herlev efter intens fight at bringe sig foran 6-5, Frederik Blochs 3 scoring.

Skulle det være muligt at køre sejren i hus.

Desværre ikke, for blot minuttet senere fik Hvidovre udlignet til 6-6 efter et imponerende bomberi, hvor Herlev afværgede den ene gang efter den anden, men desværre ikke fik sendt bolden ud af kommunen.

Slutresultat 6-6 et retfærdigt resultat efter en kanon kamp.

Af: Johnny Byrgesen