Herlev FC - Vanløse FC
Herre Senior - 27. februar 2009 19:00

1 - 3  (0 - 1, 0 - 1, 1 - 1)

Fredag aften tog Herlev imod Vanløse. En kamp der kunne være afgørende for hvor slutspils pladsen ville havne. Efter 60 hektiske minutter, hvor Herlev måske var deres egen værste modstander, står spørgsmålet om slutspilpladsen stadig åben.

Jeg skal ikke kunne sige om det var den kønneste kamp de 2 hold har spillet i år, men for os på banen, kunne man godt mærke kampens betydning. De første 15 minutter er meget begivenhedsløse. Der skal ikke åbnes for godteposen. Vanløse får en overtals mulighed. Men imodsætning til tidligere, arbejdes der rigtigt godt i boksen, og undertallet klares flot.

Kort før pausefløjt får Vanløses Lars Iversen bolden. Da backen mister sin stav i opdækningen, kan Lars score sikkert til 0-1.

2. periode starter med et undertal til Herlev. Men igen arbejdes der godt i boksen. Midtvejs kommer Vanløse på 0-2 på et selvmål. Flere gange i perioden får Vanløse flere frislag foran mål. Forsøgene stryger dog lige udenom målet. Første kæden sætter godt tryk på Vanløse i perioden, men de åbne chancer udebliver.

Igen i 3. periode kommer Herlev i undertal. Denne klares som de øvrige, men da Herlev endelig bliver fuldtallig, bliver en blød tværpasning foran mål opsnappet af Lars Iversen, som igen kan score et nemt mål til 0-3.

Stillingen er på det tidspunkt helt lige mellem de 2 hold i det samlede regnskab. Og sætter dermed yderligere spænding på de sidste 10 minutter.

5 minutter før tid får Vanløse deres første udvisning. Med 3 sekunder tilbage af udvisningen modtager Tommy Reele bolden fra Kristian Bondo. Han tager chancen, da der er åbent til skud. Via målmandens hånd stryger bolden i målhjørnet.

Vanløse tager timeout. Målmanden tages ud. 1-3 kan ikke bruges til noget. Herlev får et par gode muligheder for at kunne reducere yderligere. Men ligesom de fleste andre forsøg i kampen rammes målet ikke. Det kunne ellers have været sjovt med en reducering, for så ville det være Herlevs tur til et enkelt forsøg med målmand ude.

Kampen ender 1-3. Dermed har de 2 hold hver 2 indbyrdes sejre. Herlev har dog scoret et enkelt mål mere end Vanløse og står derfor bedst i det indbyrdes regnskab.

Først når ugen er omme kan vi konstatere hvilket hold der har indløst billetten til slutspillet. Skulle det ske at Vanløse tager den sidste plads, skal der lyde et held og lykke fra Herlev og samtidig et tak for 5 spændende kampe i løbet af sæsonen.