Herre Senior - 31. januar 2009 14:00

8 - 2  (0 - 0, 4 - 0, 4 - 2)

I lørdags gæstede Herlev for sidste gang Sundby hallerne. Og det var med en god tro på, at der igen kunne leveres et godt resultat.

Hafnia havde annonceret masseafbud på dagen, og der var da også en del velkendte ansigter væk i den hvide trøje. Men lad os bare slå fast at disse spillere på dagen ikke var uundværlige.

1. periode ender uden mål. Hafnia har stort set alt spillet, mens Herlev spillerne forsvarer sig mest. Og det er da heller ikke retvisende at holdene kan gå til pausen med samme udgangsposition som da kampen gik i gang.

Hafnia har i de foregående kampe kun spillet en god periode gennem kampene, og man kunne derfor håbe på at de havde haft denne, og vi nu ville komme mere med i kampen i 2 periode.

Desværre var der ikke meget der tydede på det, da 2. periode blev sat i gang. Efter 2 minutter kommer Hafnia foran. Midtvejs øger de til 2-0 og kommer i periodens slutning på 4-0, da en række dumme udvisninger kommer til at koste slemt.

Vi forsøger efter en lidt kaotisk periode at starte helt forfra i sidste periode, selvom udgangspunktet ikke er det bedste, da vi starter i undertal. Men der bliver vist noget mere vildskab og vilje i 3. periode, og i undertal kan Peter Meincke reducere til 4-1. Selvom der ikke går mange minutter før Hafnia igen har bragt sig foran 5-1 og 6-1 på et lidt uheldigt selvmål, bevares indstillingen. Peter Thage kan reducre til 6-2 på oplæg af Jonas Christensen.

Hafnia får scoret yderligere 2 gange til slutresultatet 8-2.

8-2 er egentlig er godkendt resultat, når kampen tages i fuld betragtning. Hafnia var igennem hele kampen godt spillende, måske endda det bedste offensive spil vi har stået over i en hel kamp. Claes Olsen i målet stod en rigtig god kamp, hvor han havde flere gode redninger, men måtte - ligesom holdet - se sig prisgivet ved målene, hvor skarpheden var ganske stor.

Hos Herlev savnedes der sammenhæng i kæderne. Ting som kommunikation, opfølgning på aftaler, hurtige opspil, initiativ og andre relevante ting, der gør at et hold fungere optimalt, havde sine mangler gennem store dele af kampen. Og disse ting skal gerne være på plads i de sidste 4 kampe.