Vanløse FC - Herlev FC
Herre Senior - 24. oktober 2008 19:45

2 - 4  (0 - 2, 0 - 2, 2 - 0)

3 VIGTIGE POINTS MOD VANLØSE!

Fredag aften tog Vanløse imod Herlev. Kampen var på forhånd imødeset med spænding, idet Vanløse må formodes at være et af de hold, vi skal kæmpe med om den sidste slutspilsplads.

Det begynder også godt for Herlev, da Peter Thage i kampens tredje skifte kan bringe holdet foran med assist fra Peter Bo Nielsen.

Vanløse havde på dagen sammensat en stærk kæde, der bland andre bestod af Ask Tonsgaaard Andersen og Tim Jannerup. Og det var især denne kæde, der stod for chancerne til Vanløse gennem hele kampen. Men der var generelt godt styr på de farlige folk. Og hvad der kom igennem af forsøg, tog Esben Larsen i målet sig godt af.

Vanløse rammes af udvisning kort før periode pause, og det bliver til et par forsøg. Men kort efter Vanløse bliver fuldtallige, kan Peter Meincke prikke et forsøg fra Peter Bo Nielsen i mål. Og Herlev kan gå til pause med en 2-0 føring og en god fornemmelse i maven over indsatsen.

2. periode kører i samme spor som fra 1. periode. Begge hold forsøger at spille floorball, og dermed undgås det hektiske spil, der kendetegnede de 2 hold fra pokalkampen tidligere på sæsonen. Herlev overlever en udvisning, men kan i stedet bringe sig yderligere foran, da Kim Spendser styrer en tværpasning fra Peter Thage i mål, lige efter Peter Thage kommer fra udvisningsbænken.

Yderligere 2 udvisninger til Herlev bliver afhændet, og så kan Peter Bo Nielsen scorer til 0-4, der også er stillingen ved pausen.

3. periode starter også godt. Peter Thage tager et godt træk forbi en Vanløse spiller, der laver frislag, men Thage kommer alligevel fri foran mål, og kan prikke bolden ind over stregen. Dommeren godkender mål, men efter en kort snak med hans dommerkollega, annuleres målet korrekt, da dommeren en brøkdel af et sekund før Thage scorede, havde fløjtet frislag. Dermed forventede vi, at der så ville blive tildelt et straffeslag, men vi måtte noget undrende nøjes med et frislag, og den efterfølgende undren resulterede desuden i en udvisning til Esben Larsen. Noget af en omvæltning og start på 3. Periode.

Frislaget kom der ikke noget ud af, og Vanløse kan i stedet etablere et powerplay. Og dette powerplay kan efterfølgende erstattes af 3 nye forsøg. Først da Herlev spiller med 3 mand mod Vanløses 5, lykkedes det for Vanløse at score. 4 mod 5 spillet klares uden yderligere scoringer, men da Herlev igen er fuldtallige, opsnapper Vanløse bolden i midtzonen, mens Herlev spillerne er på vej frem. Det udnytter Tim Jannerup med sit andet mål til stillingen 2-4.

Hektiske minutter bliver afløst af mere ro, og da Vanløse med godt 2 minutter igen rammes af udvisning, ser det rigtigt godt ud.

Overtalsspillet skal køres uden unødvendig afslutning, alligevel får Tim Jannerup et par kontrachancer, men de bagerste folk arbejder godt, og får tilkæmpet sig bolden tilbage. Med et minut tilbage af kampen får Vanløse endnu en udvisning, og kampen er dermed afgjort.

Af: Tommy Reele