Herlev FC - Hørsholm FK
Herre Senior - 12. oktober 2008 12:00

8 - 1  (1 - 1, 2 - 0, 5 - 0)

Der var dømt revanchekamp, da Hørsholm igen i weekenden gæstede Anneks-hallen.

Hørsholm måtte til kampen undvære Andreas Krogh, mens Herlev var uden Kristian Bondo, Jens Obel og Dennis Monberg.

Herlev kom bedst fra start. Opspil i begge kæder kørte fint, og der blev skabt nogle muligheder. Det var derfor også fuldt fortjent, at Peter Thage kunne bringe Herlev foran 1-0 midtvejs i perioden. Hørsholms muligheder kom primært ved skud udefra, hvor man søgte eventuelle returbolde. Men forsvaret lukkede rigtigt godt af i zonen for disse muligheder.

5 minutter før pausen tager Hørsholms Daniel Bøjle turen ned langs bande, og han trækker flot bolden over ved modsatte stolpe. En flot scoring af Hørsholms måske bedste spiller på dagen. 1-1 ved pausen, som var samme resultat som i første kamp.

Herlev kommer igen bedst ud af starthullerne i 2. periode. Bolden spilles godt rundt omkring Hørsholm forsvaret, hvilket giver god plads for vores backer. Gar modtager bolden og spiller hurtigt videre til Peter Bo, der trykker godt af. Bolden tager en sjov bue ind mod mål, men ind går den til Herlev føring 2-1. Et halvt minut senere kan Peter Thage med sit andet mål udbygge forspringet med assist fra Kim Spendser.

Herfra forceres spillet fra begge mandskaber, og det bliver en rodet affære. Herlev får en mulighed i overtal, men det er Hørsholms Jonas Hviid, der kommer forbi to Herlev spillere, inden der laves frislag på ham. Straffe!? Jonas eksekverer selv, men Esben Larsen i målet er rigtig godt med, som han i øvrigt var i hele perioden, han stod på mål.

I pausen bliver der snakket om at skrue lidt ned for tempoet og være mere tålmodige, så det rodede spil undgås.

Begge hold rammes af hver sin udvisning i begyndelsen af 3. periode, men ingen hold udnytter muligheden. Der bliver hvisket lidt på bænken "kom nu med det mål, så vi kan lukke kampen". Og forløsningen er da også stor, da Søren Jønsson kan score til 4-1.

Hørsholm prøver at lægge pres på nu for igen at komme med i kampen. Og som det skete i sidste kamp, da Herlev skulle det samme, giver det mulighed for gode kontrastød til det førende hold.

Først broderer Peter Thage og Peter Meincke sig igennem, og sidstnævnte kan flot score til 5-1.
To minutter senere er Meincke igen på pletten, da kan koldt udnytter et udkast fra Esben: 6-1. Skiftet efter kan Peter Thage score sit tredje mål til 7-1, og da Hørsholm i slutminutterne rammes af udvisning, kan Peter Meincke afslutte kampen med sit tredje mål til 8-1.

Alt i alt en velfortjent gevinst. Som har stor betydning for det videre forløb. Forsvaret var godt gennem hele kampen ligesom opspil kørte godt. Dog skal vi stadig blive bedre til at spille bold på den sidste tredjedel af banen.

Af: Tommy Reele