Lyngby Floorball Forening 2 - Herlev FC 4
Herre Senior - 9. marts 2008 16:45

3 - 3  (3 - 0, 0 - 2, 0 - 1)

Endnu et come back!

Så skulle de til det igen de brave Hotboys, så var det kamp tid. Efter en sæson i 2 division var Lyngby 2 igen at finde hos Hotboys. Lige meget hvor de hold har været placeret i tabellen har det altid været tætte kampe og det blev det også denne gang.

Hotboys stillede med 3 angrebs kæder og 2 backkæder.

Dagen blev indledt med at Hotboys mødtes i god tid før kampen… rigtig god tid. Coach Skind havde besluttte at Hotboys i hvert fald ikke skulle komme for sent og havde regnet vejarbejde, meteornedslag, krak på wall street og generelt verdens undergang med i tidsplanen, hvilket resulterede i at Hotboys var i Lyngby snævert 2 forårsjævndøgn før kampstart. Dette resulterede dog i at man kunne nyde kampen mellem Rødovre Red Bulls og Lyngby. En kamp der vil blive husket for tempoet. Ikke så meget tempoet i selve kampen men tempoet som der røg udvisninger i det sidste 1½ min. Uofficielle analyser lyder på 6, men det er ikke bekræftet. Det gik simpelthen så stærkt at ingen kunne følge med.

1 periode af Hotboys kamp skal forbigås hurtigst muligt. Lyngby vinder perioden 3-0 hvor 2 af målene er identiske frislag på samme sted. Hotboys prøvede, men alt virkede famlende og intet virkede som det skulle.

2 periode blev straks bedre og da der havde været tendenser til dårlig stemning blev disse kvalt (altså stemningen, næsten ikke spillene) og spillet begyndte at blive bedre. Hotboys begyndte at spille bedre sammen og komme til gode chancer, dette resulterede i mål fra Hotboys egen repræsentant i FN Mr Holm, på lækkert oplæg af Widen.

Militær vikarierede som anfører da kaptajnen havde meldt afbud pga. dårlig ryg (se der er en undskyld for tømremænd jeg aldrig har hørt om før). Kort efter scoringen viste Militær sig sit ansvar værdigt ved at trække en udvisning så Hotboys kom i undertal. Alle ved at når Blomst er kommet op og køre så bliver der scoret i undertal. Dette skulle ikke være en undtagelse. En meget fightende og bravt kæmpende Theis fik spillet Blomst fri og han tog et karakteristisk træk op langs mål og svingede bolden i kassen. Hotboys holdt resten af perioden ud og kunne gå til pausen kun et mål nede.

Kaptajnen var dukket op for at visse support og det hjalp, både på stemning og spil. 3 periode er ikke 5 min gammel før mads tager et godt ryk op lans siden og smækker bolden ind til topscorer Elsing som usvigeligt sikkert sætter den i kassen til sit 11 sæson point og sit point nr. 50 i Herlev trøjen tillykke. Coach Skind havde for øvrigt muligheden for at være med til at bringe Hotboys i front, men han valgte i en klar 2 mod 0 situation vælger selv at skyde direkte på målmanden i stedet for at passe til en helt fri Snerle. Han havde nok ikke hørt efter hvad træneren have sagt om sammenspil.

Lyngby presser meget på til sidst men lige efter en timeout hvor de (formodentligt har aftalt det afgørende presspil) laver en af deres spiller liggende spil og får sig en 2 min udvisning. Kampen ender 3-e og igen har Hotboys vist kanon disciplin ved at vende et faretruende nederlag til point. Der er kæmpe moral og det er en fornøjelse at spille sammen med spillere som aldrig giver op.

Af: Kristian Snerle