Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Hafnia FC 4 - Herlev FC 3
Herre Senior - 1. december 2007 17:15

Resultat
1 - 2  (0 - 0, 0 - 0, 1 - 2)

Kampreferat
FANTASTISK FIGHT AF HITMEN GAV 3 POINTS!

Reporter Sven Hyltemeier var igen på plads for at bedække kampen imellem Hafnia 4 – Herlev Hitmen.

Herlev Hitmen havde noget at revanchere efter nederlaget til Rødovre Red Bulls, og det var vigtige point der var på spil, for at holde trit med de øvrige tophold. Og så var det et møde med to gamle Hitmen spillere Kenneth ”GoldenShower” Lund og Thomas ”TurnYourPants” Rosted.

Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen havde inden dagens kamp været til Julefrokost på arbejdet hos Danske Bank, og træner Steven Knudsen måtte ringe til Morten kl.11.30 for at høre om han var sluppet levende for nattens festivitas, og her kunne han lige fremstamme et ”ja” med en stemme der mindede om den man møder hos alkoholikerne nede foran Fakta søndag morgen. Da Morten ankom til Sundbyhallerne kl.16.30(15min forsent) brugte han da også den første halve time på at ligge i fosterstilling i omklædningen og råbe ”Danske Bank – Gør det din hest vil”. Men Morten kom da på benene og spillede noget af det bedste han har spillet i år.

Til dagens kamp var der bl.a. afbud for den formstærke anfører Lars Ø. Pedersen. Også Gert ”IngenPointEndnuIÅr” Jensen måtte igen melde afbud da hans gubbi-fisk ”Goldie” havde inviteret ham i teatret for at se gay-parade showet ”Starlight Express”. Showet skulle ifølge Gert handle om mænd der kører på rulleskøjter kun iført g-streng.

Grundet back-mangel til kampen var Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen rykket ned på pladsen sammen med svenske Henric ”Henke” Larsson.

Kampen startede i et rigtig fint tempo og der blev skabt en masse chancer i begge hænder, men igen var der sublim målmandsspil fra begge sider. Bl.a. Niels ”FriskyFraser” havde en kanon chance hvor han kunne bringe Herlev Hitmen foran, men en fantastisk redning af Hafnia’s mål forhindrede desværre dette. Også Herlev Hitmen’s Danni ”GoldenHands” Kisum måtte diske op med nogle gode redninger, hvilket gjorde at pauseføringen var 0-0.

Næste perioden mindede utrolig meget om 1.periode, der blev skabt en del chancer men det udmøntede sig i ingen scoringer, dog begyndte Hafnia 4 at spille Julespillet ”Se hvem der først kan knække en Herlev Hitmen stav” dog uden at nogle stave blev knækket, til stor glæde for Herlev Hitmen Spillerne. Igen ved pausen viste måltavlen 0-0.

Ligesom det ikke er en rigtig jul uden sne, er det heller ikke en rigtig Herlev Hitmen uden mål. Så Herlev Hitmen var utrolig tændte til starten på 3. Periode. Det skulle så vise sig at de lige skulle have en ordentlig vasker i fjæset før at de vågnede op. En Hafnia spiller skød bolden helt ude ved banden ind over midten, desværre havde Herlev Hitmen spiller julestokken for langt fremme, bolden blev rettet af og strøg lige forbi en chanceløs Danni ”GoldenHands” Kisum.

Så var julefanden løs i Laksegade, 20 sek efter målet, ligger Jesper Bredkjær en perle-pasning til ung-talentet Anders Nordentoft som med baghånden smækker bolden op i hjørnet af overliggeren og ind i kassen. Dette må være et af sæsonens bedste mål, og den rutineret Sven Hyltemeier måtte overgive sig og kippe med vinterhuen.

Nu skulle der kun gå 16sek efter målet, før at nissedrengen Jesper Bredkjær igen er på spil. En hoppende bold bliver sendt over til ham og han kanonerer den afsted, med en fart der langt overstiger farten på en julemandskane d.24 dec. Så står der nu 1-2 på måltavlen til stor jubel for den ene medrejsende Herlev Hitmen fan (Tak til Jan Moseley’s kæreste for ikke at falde i søvn under 1 og 2.periode). Resten af kampen blev kørt rutinemæssigt hjem, og det eneste dramatiske var da Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen troede han var i svømmehallen og tog et hovedspring direkte ned i hal-gulvet, heldigvis skete der ikke andet end at næsen blev lettere rødvinsfarvet.

Det var nogle glade Herlev Hitmen spillere der ved slutfløjt kunne strække armene i vejret og nyde de 3 dejlige point. Træner Steven Knudsen sagde efter kampen: ”Jamen denne sejr er utrolig dejlig, specielt efter skuffelsen imod Rødovre Red Bulls. Jeg synes ikke vi spiller godt, men der bliver kæmpet røven ud af bukserne. Her bliver jeg nød til at nævne Peter ”Bourgogne-Monstret” Rasmussen, han spiller virkelig godt i dag, utroligt fighterhjerte den mand besidder og en stor tak til Danni ”GoldenHands” Kisum som virkelig holder os inde i kampen i dag”.

De var de første 3 point ud af 9 dejlige julepoint som der bliver spillet om her i december måned. Næste 3 point skal hentes på søndag hvor Herlev Hitmen tager imod IK Rønne Floorball. Kampen starter kl.12 og der er som sædvanlig gratis adgang til de 1000 første.

Vel mødt.

af: Sven Hyltemeier


Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevJesper Bredkjær2110
HerlevAnders Nordentoft1100
HafniaAlex Salowski1102
HerlevPeter Rasmussen0002
HafniaJacob Tulinins0002

Kampprotokol
304:43Hafnia1 - 0Alex Salowski
305:05Herlev1 - 1Anders Nordentoft (Jesper Bredkjær)
305:21Herlev1 - 2Jesper Bredkjær
306:13Hafnia2 min.Alex Salowski (For mange spillere på banen)
313:41Herlev2 min.Peter Rasmussen (For mange spillere på banen)
318:26Hafnia2 min.Jacob Tulinins (Ukorrekt skub)
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
07-04Greve - Dame 12 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
20-04Helsingør - Dame 1
Denne uges kampe...