Herlev FC 3 - Vallensbæk Floorball 2
Herre Senior - 10. november 2007 13:30

7 - 4  (5 - 0, 1 - 1, 1 - 3)

SEJR OVER TOPHOLDET!

Så var der igen Herlev Hitmen kamp og Sven Hyltemeier var selvfølgelig på plads med sin elskede hynde og en kop mokka. Dagens modstander var rækkens førerhold Vallensbæk 2, som inden dagens kamp havde vundet deres første 3 kampe. Herlev Hitmen spillerne var dog besluttet på at give Vallensbæk 2 kamp til stregen og det var lige hvad der blev gjort. Til dagens kamp var der både mødt talentspejdere og spioner op og de fik noget at fortælle hjemme i klubben.

Herlev Hitmen trænerne Steven Knudsen og Jesper Bredkjær havde lagt en klar og god taktik og det var nu op til dem selv og spillerne at praktisere det på banen. Taktikken bestod i alt sin enkelthed i at spille klogt og vente på de rigtige chancer bød sig.

1.periode starter i et rigtig godt tempo for Herlev Hitmen som også står godt på banen. Herlev Hitmen virker utrolig tændte og det er dem som får proppet den først i kassen. Herlev Hitmen får i det 4min. tilkæmpet sig et frislag ved krydset på Vallensbæk halvdel. Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen ligger en perfekt til Niels ”Mr.Mox” Rørbæk som simpelthen tryllebinder publikum ved at vende på en tallerken og ligge den direkte op i hjørnet bag en noget forvirret Vallensbæk-keeper.

Spillet herefter bølger frem og tilbage med gode chancer til hvert hold og det skal her nævnes at Vallensbæk er meget bold sikrer, men Herlev Hitmen får lukket godt af i de bagerste geledder.
I det 12min. er det Herlev Hitmen’s Jesper Dall Larsen som får chancen for at udbygge føringen og minsandten om han ikke ligger den flot en bag en chanceløs keeper.

Det er nu Herlev Hitmen som styrer begivenhederne og i det 14min. er det tid for Herlev Hitmen igen at kunne juble. Jesper Bredkjær kæmper sig igennem et hårdtslående Vallensbæk forsvar og lige inden han rammer halgulvet får han prikket bolden forbi keeperen til 3-0. Målet ledte nok publikums tanker hen på Monty Python’s ”Flying Circus”, men hvilket et flot fighter mål.

Foran 3-0 efter 15min. er mere end hvad Herlev Hitmen havde turde håbe på inden kampen, men det skal blive bedre endnu. For efter 17min. spil ligger Morten ”Hong-Kong” igen en super aflevering til Niels ”Mr.Mox” Rørbæk, som aldrig havde været mere fri end dengang han var single og stod på Crazy Daisy i Vejle. Niels ”Mr.Mox” Rørbæk lagde den frækt ind så den ramte målmanden og så tog han sig også selv af returen.

Niels ”Mr.Mox” Rørbæk er igen på plads inden pauseteen og udbygger føringen yderligere med sin 3 scoring til 5-0. Det var en tryllende Niels ”Mr.Mox” Rørbæk som publikum fik set i dag.

2. periode var en meget lige affære med chancer til begge, Herlev Hitmen var dog gået lidt ned i cadance og det var også Vallensbæk 2 som kunne reducerer til 5-1 efter 15.min spil i 2.periode.
Herlev Hitmen får den igen scoret og nu er det Anders ”Sonofon-goddag” Nordentoft der sætter sig på kampprotokollen med scoringen til 6-1 inden pausefløjtet.

3.periode er lige gået i gang og så vil Peter ”Bourgogne Monstret” Rasmussen søreme også lege med. Peter ”Bourgogne Monstret” Rasmussen opfanger en pasning fra Niels ”Mr.Mox” Rørbæk og kan selv ligge den i netmaskerne til stor glæde for hans kollegaer fra ”Vinslottet” på Gl.Køgelandevej som var mødt op til dagens kamp. Her arbejder Peter ”Bourgogne Monstret” Rasmussen som flaskedreng.

Foran 7-1 overlader Herlev Hitmen en del spil til Vallensbæk, som i denne periode er meget i boldbesiddelse og skaber nogen gode chancer. De ud mønter sig også i 3 mål, så slutresultatet bliver 7-4.

Et rigtig flot resultat for Herlev Hitmen, som virkelig er kommet ind i god stime. Efter autograf skrivning i ”Players Zone” mødte Sven Hyltmeier trænerne for Herlev Hitmen Steven Knudsen og Jesper Bredkjær der begge kunne blive enige om at det i dag virkelig var en hold sejr. Steven Knudsen udtalte: "Med kampen i dag, synes jeg virkelig at man kan se at vi er noget langt som hold, der bliver kæmpet om hver en bold, sidste knækkede Morten ” Hong-Kong” Kristoffersen sin stav, i dag er det Jesper Bredkjær der flækker et øjenbryn. Dette viser at folk har lært at skrammer, blå mærker og sår, de går altså væk, men det gør 3 point altså ikke de bliver på kontoen til evig tid. Alle mand i dag udviser en utrolig spilleglæde som ikke er set før. En kanon præstation og dejligt at se at alle mand følger taktiktikken til punkt og prikke. Ingen nævnt ingen glemt, men jeg kan altså ikke lade være med at nævne Niels ”Mr.Mox” Rærbæk som inden dagens kamp må have haft næsen oppe i mål-dåsen, for det var godt nok imponerende i da", slutter Steven Knudsen af.

Ja det bliver spændende at følge Herlev Hitmen i de kommende kampe, og se om de kan holde gejsten oppe. Det ser i hvert fald godt ud.

Af: Sven Hyltemeier