PI-København Floorball 2 - Herlev FC 3
Herre Senior - 7. oktober 2007 09:30

4 - 5  (2 - 0, 1 - 2, 1 - 3)

FØRSTE SEJR TIL HERLEV 3 "HITMEN"

Kampen imellem Herlev 3 Hitmen og PI-København, bød på god fight og de 450 tilskuere fik hvad de kom efter. Reporter Sven Hyltemeier var som sædvanlig på plads og han var vidne til stor spil af tilbagevendte Jesper Bredkjær og en genistreg fra træner Steven Knudsen.

Det var ellers ikke den bedste start for Herlev Hitmen, da de allerede kom bagud efter 27 sek. Og det skulle blive endnu værre da PI-København igen efter 3 min fik scoret. Men efter dette mål vågnede Herlev Hitmen op igen og de begyndte at spille floorball og fik kombinationerne til at flyde bedre, hvilket skabte nogle gode chancer, men PI-Københavns målmand havde en god dag på stationen. Selv i undertal, holdte Herlev Hitmen PI-København væk fra chancerne, og sad tungt på kampen. Dog uden at det udmøntede sig i mål.

Bagud 2-0 ved pausen, var det et tændt Herlev Hitmen hold der kom på banen til 2. periodes start. Allerede 6 min inde i perioden , bar det gode pres bonus. Jesper Bredkjær kanonerede bolden på stolpen, og riposten opfangede Niels ”Bremsemås” Rørbæk og lagde den ind i netmaskerne, til stor jubel for den store Herlev Hitmen’s fanskare, der var mødt op til kampen. Herlev Hitmen fik nu mere blod på tanden og pressede endnu mere, dette gav desværre et hul bagude og det udnyttede PI-København til at øge føringen til 3-1. Dog fik Herlev Hitmen reduceret 21 sek. efter ved Herlev Hitmen’s nye mand Henrik Rossen, der efter en del klumpspil kun prikke bolden en bag en chanceløs PI-København målmand. 3-2 var også resultatet efter anden periode.

Herlev Hitmen gik på banen til 3 per. med god gnejst, dog var det PI-København der først kunne strække armene i vejret, ved deres scoring til 4-2. Dette skete i tiden 51.42. Nu skulle træner Steven Knudsen finde sine taktiske genistreger frem og hvilket en der blev fundet. Steven Knudsen havde erfaret i sidste sæson at Herlev Hitmen scorede hvergang han sad i udvisningsboksen, men 2min var ikke nok for den iltre Hr.Knudsen, så valgte han på den øverste hylde en 2+10. Dette skulle vise sig at være gevinst for Herlev Hitmen. Da der manglede 3.47min. tog fanden ved Jesper Bredkjær. Først reducerede han til 4-3 og da der var 2.23min. tilbage udlignede han til 4-4 efter et dejligt følt oplæg fra Lars Ø. Petersen. Men her sluttede Jesper Bredkjær ikke målfesten. Med 30sek. tilbage af opgøret ville Morten ”Hong-Kong” Kristoffersn og lege med i pointkampen og lagde en flot pasning til Jesper Bredkjær som kunne hamrer den i kassen, og efterfølgende et kæmpe jubelbrøl fra spillere og Herlev Hitmen’s fans. Føringen holdt hjem, og Herlev Hitmen kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret og få de første dejlige 3 point på kontoen.

Det lykkedes Sven Hyltemeier at få en kommentar fra træner Steven Knudsen: "Jeg synes det er en kæmpe præstation drengene leverer i dag, en stort chateu til alle spillerne og det tegner godt i fremtiden, da vi ikke spillede vores bedste i dag", sagde Steven Knudsen, der efter kampen var en dejlig vinder en regning fra bødekassen på 450kr efter sine mange udvisnings min. i kampen. Men hvad betaler man ikke gerne for sejr.

Kampens spiller blev fortjent Jesper Bredkjær der med 3 scoringer var dagens mand i bremsesovs.

Næste kamp er imod Vanløse 5, mandag d.22/10 kl.20.30 i Herlev Hallen.

Af: Sven Hyltemeier