Hvidovre Attack FC - Herlev FC
Herre U15 - 23. februar 2008 11:00

1 - 3  (0 - 0, 0 - 0, 1 - 3)

Hvis ambitionen om at ryge helt til tops i rækken skulle føres ud i livet, så skulle kampen mod topholdet Hvidovre på deres hjemmebane vindes.

Inden kampen var Hvidovre 1 point foran Herlev, men for 2 kampe mere, og for Hvidovres vedkommende var det sæsonens allersidste kamp i rækken.

Der var altså virkelig tale om en topkamp med meget på spil, og for Herlevs vedkommende var parolen, at ”skabet” skulle hjem i første forsøg.

Der blev lagt moderat fra land i 1.periode som endte målløs.

I slutningen af perioden kom der dog gang i tingene ifbm. en udvisning af Joachim Møller, og træner Roland var meget tæt på at tage en ”ballon-opstigning” – som desværre, og heldigvis, kun resulterede i endnu en straf – 2 + 10 minutter for usportslig optræden til træneren, og Tinus Byrgesen og Michael Thomsen måtte uforskyldt en tur på bænken.

Med 2 mand i undertal så det slemt ud, men drengene fightede det bedste de havde lært og holdt Hvidovre fra at score.

I 2.periode blev vi mere pågående, var spilstyrende, og havde mange skud på mål, men ind ville den lille runde desværre ikke.

I 3.periodes 37 sekund kom så endelig det forløsende mål, da Rasmus Madsen efter et flot sololøb bragte Herlev foran 0-1.

Målet var virkelig den forløsning der fik spillere, supportere og forældre til at juble – nu var vi på rette vej.

Efter knap 9 minutter gentog Rasmus kunststykket og bragte Herlev foran 0-2 – herligt-herligt.

Desværre måtte Mikael Juhl en tur i straffeboksen, og det udnyttede Hvidovre til at reducere til 1-2 og bringe fornyet spænding i kampen.

For at det ikke skal være løgn fik Rasmus også en 2 minutters udvisning med blot 1 ½ minut tilbage af kampen.

Træner Roland var nu tæt på at gå ”helt op i limningen” – og Marcus måtte lige klappe ham på skulderen for at dæmpe udladningerne – så vi ikke satte alt til i kampens sidste fase.

Dommerkendelserne i kampen havde ikke været i Herlevs favør, og det var der dyb frustration over både hos træner og supportere.

Kampen skulle vindes og Herlevs drenge kæmpede i undertal det bedste de kunne, mens Hvidovre pressede det bedste de kunne.

Hvidovre satte alt på et bræt ved at tage målmanden ud i kampens sidste minut, og så var der dømt powerplay.

Uheldigvis for Hvidovre fik Herlev bolden efter at den havde været en tur ude over sidebanden, og her lukkede Christoffer Erichsen så reelt kampen ved at score til 1-3 på et langskud helt nede fra Herlevs målende.

Herlev havde gjort det ”onde” ved Hvidovre på deres hjemmebane – og jubelen ville næsten ingen ende tage – da det var en kendsgerning at sejren i rækken var bragt i hus.

Sæsonens 2 sidste kampe for U15-drengene er derfor reelt uden betydning – ”skabet” er i hus.

Sjovt nok er der for størstedelen af holdets spillere tale om en slags ”deja vu” og en gentagelse af sejren i U13-rækken for 2 år siden.

Indtil dato 7 vundne kampe og kun een uafgjort – ikke ringe.