Lyngby Floorball Forening - Herlev FC
Herre U15 - 6. januar 2008 12:00

2 - 5  (1 - 2, 0 - 2, 1 - 1)

Hvis ambitionen om at ryge helt til tops i rækken skulle føres ud i livet, så skulle kampen mod Lyngby på deres hjemmebane vindes.

Som udgangspunkt burde det være en formsag, da vi i sidste opgør på vores hjemmebane vandt hele 18-0, og da Lyngby så oven i købet kun stillede med 7 mand, så burde den være i hus.

Dette viste sig desværre langt fra at være tilfældet, og lad være sagt med det samme,kampen vil ikke gå over i historien som een der var værd at skrive om.

Lyngby chok-startede med at bringe sig foran allerede efter 55 sekunder.

Dette burde ikke være et problem, men vi skulle helt hen til udløbet at 1.periode før Marcus Byrgesen (13.41) udlignede.

Blot 4 sekunder efter bragte Rasmus Madsen så "orden" i sagerne med et mål umiddelbart ifbm. faceoff - pu-ha, det lettede.

3 minutter inde i 2.periode øgede Tinus Byrgesen så til 3-1, og så faldt der lidt mere ro over tingene. Måske lidt for meget, for spillet var bestemt ikke prangende, og vi skulle yderligere 9 minutter frem før Mikael Juhl-Hansen øgede føringen til 4-1.

Lyngby spillede fornuftigt med et kompakt forsvar, som vi havde svært ved rigtigt at låse op, til trods for at vi styrede spillet, og vi kunne endda ikke udnytte at Lyngby havde en mand udvist i slutningen af 2.periode.

Lyngby udnyttede de forholdsvis få chancer de havde, og udlignede cirka 9 minutter inde i 3.periode.

Desværre blev vores målmand Mikkel Hansen skadet samtidig med scoringen og måtte udgår af kampen -heldigvis ikke noget slemt - men alligevel slemt nok, da vi ikke havde holdets anden målmand med til kampen.

Mikael påtog sig opgaven og udfordringen med at spille målmand - og gjorde det godt.

I 3.periodes 10 minut lukkede Marcus med sit andet mål så kampen til slutresultatet 2-5.

Om kampen kan man generelt sige, at vores tempo helt klart ikke var højt nok, og spillet derfor alt for forudsigeligt, men drengene lærte nok den lektie, at man aldrig skal undervurdere en modstander, samt at de er bedst når der er "fart over feltet".

Vi vandt kampen, det var det vigtigste - og bragte os selv helt til til tops i gruppen - med 13 points mod Hvidovres 11 points (Hvidovre har spillet en kamp mere end os).

Desværre for os, skal Hvidovre spille kamp igen allerede næste weekend - og har dermed muligheden for at gå til tops igen - men sådan er jo det.