Herlev FC - Hvidovre Attack FC
Dame Senior - 8. december 2007 15:15

1 - 3  (1 - 0, 0 - 0, 0 - 3)

For 2. gang i år stod vi overfor Hvidovre. Selvom sygdom havde ramt nogle spillere, virkede holdet klar og opsatte fra start.

Kampen starter da også bedst muligt. Vibeke Lappok kan fra forholdsvis spids vinkel trække bolden over i modsatte side af mål efter 1.49. Et flot mål fra dagens vikarierende anfører.
Selvom både Hvidovre og Herlev forsøger at komme til afslutninger, kommer der ikke flere mål i perioden.

Billedet fortsætter i 2. periode. Begge forsvar står godt i forhold til hinanden. Det er småt med mål chancer. Hvidovre har en god mulighed for udligning midtvejs i perioden. Men hurtige reaktioner fra Camilla Pedersen i målet forhindrer mål. I den anden ende mangler skarpheden lidt.

Begge hold får mulighed for at score i overtal i 3. periode. Først er det Herlev, der får muligheden, selvom der er lidt tvivl om, hvilket hold der afventes på. Herlev får ikke scoret, og så får Hvidovre muligheden kort efter, men heller ikke de får scoret.

Kort efter Herlev er fuldtallige, får Hvidovre et frislag foran mål. Det bliver taget kort, men Camilla Fritz kommer ud til skytten og får blokeret skuddet. Dernæst dømmer den ene dommer straffe. Og markerer for at en spiller har haft berøring i målfeltet.
Selvom der bliver protesteret voldsomt over kendelsen og diskuteret, hvornår der er straffe, vælger dommeren at fastholde kendelsen, da han mener at spilleren ude i marken, der blokerer for skuddet er en del af opdækningen i feltet, selvom bolden ikke er i nærheden af muren. Men vi er jo i december, julen står for døren og gaver skal uddeles.

På det efterfølgende straffe scorer Hvidovre sikkert og kampen er meget åben. Eller skal vi sige vendt. Hvidovrespillerne virker til at have fået troen på det igen, mens Herlev spillernes skuffelse måske ikke helt er fordøjet. Og kort efter kan Hvidovre bringe sig foran 2-1. Nu er det så op af bakke. Og selvom Herlevspillerne forsøger og er tæt på mål, kan Hvidovre lukke kampen til 3-1 med 5 minutter igen.

Et ærgerligt nederlag, når nu der var styr på begivenhederne i 50 minutter.