Vanløse FC - Herlev FC
Herre Senior - 8. februar 2008 20:30

3 - 9  (0 - 3, 2 - 3, 1 - 3)

Slutspilspladsen blev sikret

I en kamp, der hverken vil gå over i historien for sit tempo eller polerede spil, lykkedes det i fjerde forsøg Herlevs eliteherrer at besejre Vanløse, som blev slået 9-3 på eget gulv.

Optakten til kampen var ikke optimal, idet en omklædt Dennis Monberg måtte tage plads på tilskuerpladserne, da backens karantæne var blevet forlænget med en ekstra spilledag. Hernæst gik unge Alexander Vener i stykker under opvarmningen, hvilket gav Jonas Rasmussen chancen i startopstillingen. Det kvitterede han for ved med en god offensiv aktion efter få minutter, hvor et par Vanløse-spillere blev afdriblet og bolden lagt i en blød bue til bageste stolpe, hvor Jesper Frank i luften kunne slå bolden i mål til 1-0. Peter Thage øgede til 2-0 på et "skud", der knapt nok kunne trille over stregen, hvorimod der var noget mere kraft bag Peter Bo Nielsens slagskudsmål til 3-0, som blev sat ind i power play.

Anden periode blev en blandet fornøjelse, idet Herlev fordoblede føringen til 6-0 på tre hurtige scoringer, signeret af Frederik Bloch, Felix Egestad og Peter Thage. Herefter gik Herlev fuldstændig i stå, og resten af anden periode blev spillet på Vanløses præmisser. Takket være en storspillende Claes Olsen i målet blev det dog 'kun' til to Vanløsescoringer, som begge blev sat ind efter et par tilfældige situationer i power play.

I sidste periode kom Herlev tilbage i kontrol. Peter Thage scorede i power play på assist fra Felix Egestad, og topscoreren var også på pletten senere i perioden og scorede sit fjerde mål, denne gang assisteret af Peter Meincke. Vanløse reducerede, inden Lars Iversen cementerede sejren med Herlevs niende og sidste mål på et godt trækskud.

Med sejren sikrede Herlev sig definitivt slutspilspladsen, og nu gælder det kampen om placeringer mod primært Rødovre og Hvidovre, og med sidstnævntes sejr i lørdagens kamp, er tabellen tættere end længe set. Rødovre på andenpladsen har 27 point, et point foran Herlev på tredjepladsen og med yderlige et point ned til Hvidovre, og Herlev tager imod netop Hvidovre allerede på mandag. Selv om Herlev har vundet de to første indbyrdes opgør, er det en alt andet end nem opgave, der venter herre 1 mandag aften i Annekshallen. Gæsterne er kommet ind i en stærk periode efter pokaltriumfen og har faktisk ikke tabt, siden sidst holdet gæstede Herlev.