Hvidovre Attack FC - Herlev FC
Herre Senior - 20. oktober 2007 14:45

4 - 9  (0 - 2, 1 - 4, 3 - 3)

Herlev gæstede Hvidovre, og det var nogle gæstfri værter, der tog imod et veloplagt Herlev mandskab.

Hvidovre får i første omgang et par gode muligheder til at bringe sig foran. Først i powerplay, som bl.a. resulterer i et misbrugt straffeslag. Og derefter en kort overgang i 5 mod 3.
Men Herlev forsvarer sig forbilledligt, og kan i stedet gøre det til 0-1 i undertal på mål af Peter Meinche, med assist fra Lars Iversen.

Hvidovre spiller meget bold rundt, men blvier sjældent farlige. De forsøg der kommer indenfor målrammen er slik for Esben Larsen i målet. og samtidig er Herlev giftige på kontrastød.

Et par minutter før pausen kan Jesper Frank gøre det til 0-2 på assist fra Peter Thage.

I 2. periode fortsætter mønstret. For Herlevs vedkommende fungerer alting upåklageligt.
Felix Egestad kan gøre det til 0-3 på assist fra Peter Thage. Hvidovre rammes herefter af en udvsninger, hvor Peter Thage og Felix nu kan bytte roller og gøre det til 0-4.

Felix fortsætter pointhøsten og gør det til 0-5, hvorefter Hvidovre tager time-out. Men lige lidt hjælper det. Peter Meinche gør det kort herefter til 0-6, og igen er Thage assistensen bag.

Hvidovre får mulighed for at komme tilbage i kampen, da Herlev rammes af et par udvisninger, men det går bare ikke Hvidovres vej.
2 minutter før periodens udløb, får Hvidovre dog reduceret.

I 3. periode fortsætter målfesten. Inden uret har rundet de 3 har Herlev scoret yderligere 2 gange. først ved Lars iversen med Frederik Bloch på assist. og senere ved Felix Egestad.

Det er efterhånden tydeligt at se og mærke Hvidovre spillernes frustrationer, hvilket også bevirker et par udvisninger. Her kan makkerparret Peter Thage og Felix Egestad sørge for Herlevs sidste mål.

Midtvejs i perioden rammes Peter Thage af en 5 minutters udvisning. Claes Olsen er kommet på mål, og sammen med resten af holdet kan de sørge for at Hvidovre kun for scoret én gang, da der resterer 20 sekunder af udvisningen. Flot arbejde drenge.

I kampens slutfase får Hvidovre yderligere reduceret 2 gange til slutresultat 4-9. sidste mål scoret på straffe.