Vanløse FC 3 - Herlev FC 4
Herre Senior - 30. september 2007 15:20

7 - 3  (2 - 0, 2 - 1, 3 - 2)

HOTBOYS SÆTTER NYE STANDARTER FOR FLOORBALLDANMARK!

Så er turneringen i gang for Herlevs fineste aka. Herlev Hotboys, og endnu engang satte de varme drenge nye standarter – sat så uopnåeligt højt, at Floorballdanmark vil få hold i nakken af at spejde efter dem.

For det første præsterede Hotboys på udebane i Vanløse at mønstre et tocifret antal supportere. Flere supportere på lægterne end der var Hotboys på banen! Hvor ofte ses det i 3.division, endda på udebane!? For det andet præsterede Hotboys i én og samme kamp at lave ikke mindre end tre selvmål. På sin vis lidt ærgerligt lige når det sker, men i det store billede endnu et bevis på, at ingen kan måle sig med Hotboys når det gælder om at føre floorball videre end det teknisk-mekanisk-kedelige resultatmæssige.

Minusser var der dog også. Den største, at Hotboys på dagen havde en rekordstort mængde afbud. Usle sølle undskyldninger som førstefødtes ankomst, sygdom og ferierejser havde decimeret Hotboys helt ned til to kæder. Det var sgu det rene Herre 1 anno 2006/2007. Det hjalp selvfølgelig heller ikke at afbuddene bl.a. kom fra Hotboys’ eneste påståede DM-guldmedalist, samt nr.1, nr.2, nr.3 og nr.4 på sidste års topscorerliste. Det skal nok skæppe godt i bødekassen!

Noget andet var vel resultatet, hvor Vanløse tog stikket 7-3 efter en gigantisk omgang indianerbold, hvor det lykkedes dem godt at stresse Herlevs fineste, så vi aldrig fik gang i vores polerede positionsspil. Hotboys mistede oftest bolden meget hurtigt, var i forsvarsposition 2/3 af tiden, og vores nye forsvarsformationer kræver tydeligvis noget mere indlæring.

Det var vikarierende målmand Allan Hjorth, der gjorde krav på det første selvmål. Han vil nikke et skud væk, men desværre nikker han den i stedet i egne målmasker til Vanløse-føring 1-0. Vanløse scorer endnu engang til 2-0 efter 1.periode. Generelt er denne periode – som også de næstfølgende – karakteriseret ved en gigantisk mængde indianerbold, der giver masser af forgæves løberi, og der kom kun en lille smule styr på tingene når dommeren fløjtede. Det gjorde han så heldigvis både i tide og i utide.

2.periode er lige begyndt da Rasmus laver den aflevering han altid laver lige præcist én gang pr kamp - stille trillende ind foran eget mål til en helt fri modspiller. Vanløse-spilleren kanonerer dog forbi, kun for få sekunder senere at fange bolden bag Hotboys-målet og skyde den skråt ind foran … hvor den rammer Rasmus på skinnebenet og går i eget mål.

Vi er midt henne i perioden da Vanløse igen er i angreb, og en hård aflevering lægges ind fra siden. El Capitán står rigtigt placeret og blokerer med foden … desværre på en måde, så bolden rettes af og sejler i en blød bue direkte over mod modsatte målhjørne. Selvmål nr.3, og David Beckham, du er en ussel amatør! Dermed bagud 4-0, hvoraf de tre mål – mere eller mindre – var selvmål!

Kort tid efter kommer Hotboys dog i powerplay, og dette powerplay bliver intet mindre end 'Play of The Day'. Hotboys spiller bolden flot frem og tilbage, frem og tilbage, lige til Dan The Man Waldorff kanonerer den i kassen. Reducering 1-4.

Indianerbolden fortsatte med uformindsket styrke i 3.periode. Hotboys kommer dog på 2-4 og 3-4 på to flotte scoringer fra Widén, men Vanløse scorer desværre til 5-3 næsten med det samme. Da Hotboys kort derefter må spille 3-mod-5 efter et par decideret mærkværdige kendelser fra den enlige dommer, lukker Vanløse reelt kampen med mål til 6-3. Herefter er Hotboys’ to kæder nede på flade fødder og tømte lunger, og Vanløse scorer endnu engang til slutresultat 7-3. Heldigvis for det, for så blev selvmålene jo ikke afgørende …

Man of The Match blev debutanten Lars Johansen, for fabelagtig fight på backpladsen.

Af: Peter Holm