Lyngby Floorball Forening - Herlev FC
Dame Senior - 11. marts 2007 12:00

1 - 3  (0 - 0, 0 - 2, 1 - 1)

GRUNDSPILLET AFSLUTTET MED SEJR OVER LYNGBY FF.

Den sidste test inden slutspillet skulle stå mod Lyngby FF i en amputeret Lundtoftehal. Sidste gang de to hold mødtes, trak Herlev sig sejersrigt ud af denne kamp med en komfortabel sejr. Dernæst ventede FF København, og her formåede vi ikke at holde de gode takter, som vi havde gjort mod Lyngby – og Herlev tabte kampen.

Lyngby har så i mellemtiden vundet med hele 6-1 over FFK, så vi så derfor frem til dagens kamp med spænding. Trods det, at kampen som sådan var uden betydning for nogle af holdene, ville en sejr til os give et moralsk skulderklap inden slutspillet.

Første periode er en noget tam affære fra begge sider. Herlev forsøger at få gang i opspillet, som der er blevet øvet i, men den sidste skarphed på afslutningerne mangler. Perioden slutter derfor 0-0.

Anden periode byder på en del pænere floorballspil end i første periode. Herlev dominerer nu spillet mere. Herlev kan derfor kort inde i perioden bringe sig foran, da Julie Munk Andersen udefra forsøger sig med en afslutning, som Lyngbys keeper giver en returbold på, og returbolden slås herefter flot i mål af Catja Fritz, der havde taget opstilling foran mål.

I slutningen af perioden øger Herlev føringen, da Cecilie Pedersen scorer efter noget klumpspil foran Lyngby målet.

Lyngby har deres chancer i denne periode, men skrapheden i afslutningerne mangler også her, eller stolpen er i vejen. Perioden slutter 0-2.

Tredje periode fortsætter, hvor anden periode slap. Herlev er mest i boldbesiddelse. Da, der er spillet små 10 min. af perioden, må Lyngbys bagerste spiller trække i nødbremsen, da Mette Bidstrup kommer alene igennem. Herlev får et straffeslag, som Mette Bidstrup selv tager og scorer på.

Glæden over det veludførte straffeslag varer dog kort, idet Lyngby kort tid efter scorer i den anden ende. Hjemmeholdets Sara Krag-Jensen reducerer til 1-3 efter noget turbulent spil foran Herlev målet.

Resten af denne perioden byder på chancer i begge ender, men kampen ender 1-3. Kampen havde flere gode takter, som vi kan tage med os til den første kvartfinale på søndag.