Hafnia FC 2 - Herlev FC 3
Herre Senior - 11. marts 2007 15:30

2 - 4  (0 - 1, 0 - 3, 2 - 0)

Til den første (resultatmæssigt) betydningsløse kamp i denne sæson vælger Herlev 3 at stille med 7 markspillere og et scoop på kassen. Ingen ringere end tidligere formand og floorball ikon, Jørgen Bo Nielsen. Det var med andre ord muligheden for at vise overfor os selv, at det er muligt at vinde, selvom vi har gjort det lidt sværere for os selv end behøvet.

Da Hafnia 2 også stiller med 7 spillere som udgangspunkt, og et par der kom dryssende, betyder det ikke så meget at Herlev 3 ikke havde til to kæder på dagen. Herlev 3 har bolden meget, og lader ikke Hafnia 3 komme til store chancer, og samtidig har Herlev 3 en betydelig mængde chancer. Hafnia 2 kan være glade for, at Peter Kristiansen i målet har valgt dagen til at spille ganske forment. Perioden ender dog med at ”Hill” får puttet en i kassen til, og en pause føring på 0-1, hvilket vi synes var fortjent. ;o)

Hafnia 2 beslutter sig for at presse meget højt og på hele banen i anden periode. Lidt en svipser, for efter blot et halvt minut har Herlev 3 fordoblet føringen. Med 0-2 kan Herlev 3 spille lidt mere frit, men i stedet for at gøre dette, ender perioden med at Herlev 3 hellere vil løbe med Hafnia 2, så det bliver lidt en omgang løbefloorball. I mellemtiden har Peter Bo og Bloch igen fordoblet føringen så stillingen inden de sidste 20 minutter er 0-4.

Der skal være lidt spænding, og det sørger Jørgen Bo for. efter fem minutter griber han bolden, men i det han rejser sig for at kaste den tilbage i spil, taber han den lige for fødderne af Nicolai Bjerregaard, der blot skal skyde den i kassen for reducering. blot to minutter senere reducerer Hafnia 2 igen og så ser den 0-4 pludselig ikke så sikker ud mere. kampen bliver naturligvis lige den tand mere intens nu og fysikken får en lidt større rolle, hvilket også giver et par udvisninger. Til allersidst får Nicolai Bjerregaard en unik mulighed for at pynte på resultatet, og skal man dømme efter volumen på hans ærgrelsesudbrud, så var det en vældig stor chance – måske endda ligeså stor som den han brændte i mod os i de døende sekunder af den forrige kamp. ;o) Kampen ender 2-4 og Herlev 3 kan sætte yderligere to point på kontoen.

Af: Ken Remontius