Centrum FC - Herlev FC 3
Herre Senior - 4. marts 2007 11:15

5 - 11  (4 - 4, 1 - 3, 0 - 4)

Første matchbold i slaget om rækkesejren. Da det er svært at forstille sig, at Politiet sætter point til imod hverken Brandvæsnet eller Lyngby 2, skal der en sejr mere på kontoen for at Guldfesten på Holmen er sikret. Sidste opgør imod Centrum var efter sigende (jeg var ikke selv med) en meget lige kamp på trods af resultatet 7-2 i Herlev 3 favør, og det var derfor forventet at der skulle være kamp til stegen. Specielt fordi Centrum stadig har en teoretisk mulighed for at hente Politiet i kampen om oprykningspladserne.

Centrum spiller en meget kontant fortolkning af floorball reglerne, og uden at vide noget om det, vil jeg tro at i hvert fald et par stykker har/har haft deres gang i en ishockeyklub. Det stiller dommerne overfor en ekstra udfordring for at sikre, at kampen ikke ender i total tumult. I denne forbindelse stor ros til dommerparret for at styre kampen fint (Ros skal gives når det hører sig, især efter den seneste tids debat)
Tilbage til floorball kampen. Det viser sig meget hurtigt, at Centrum har en del flere kræfter end os, og er ganske løbevillige. Som ofte er det dog Herlev 3 der er i boldbesiddelse og Centrum der jagter. Midt i perioden glipper det dog for et lidt angrebsivrigt Herlev 3 hold, og Centrum er skarpe i deres kontraer, og så er det 1-0. Herefter bliver perioden meget fysisk præget, begge hold laver mange fejl, og på blot 33 sekunder bliver 1-0 til 2-2. Centrum har fået blod på tanden, og kan lugte mulige point, men i deres iver for at komme foran får de en stribe udvisninger. Herlev 3 er dog ikke specielt skarpe i overtal, det bliver til 2 mål yderligere, men da vi samtidig lader Centrum score i undertal og supplerer med et klokkeklart selvmål ender perioden 4-4.

Anden periode bliver mere afdæmpet Centrum har taget dommernes linie til efterretning, og der bliver derfor mere poleret spil i denne periode. Herlev 3 profiterer mest af dette, og begynder lidt efter lidt at kontrollere begivenhederne. Særligt kan fremhæves Kennys scoring til 4-6, det var næsten som at se den oprindelige 14’er i aktion, da Kenny stille og roligt chipper bolden over den sagesløse keeper. Perioden ender 1-3 i Herlev 3 favør, da undertegnede er uheldig at lave endnu et selvmål!

I de sidste 20 minutter begynder Centrum at se lidt trætte ud – heldigvis – og det bliver lettere for Herlev 3 at spille sig ud af problemer, da det nu typisk kun er en max to Centrum spillere der jagter. Derfor bliver der heller ikke usikkerhed om sejren. Herlev 3 scorer 4 mål yderligere, og selvom begge hold lader diverse frustrationer ud i de sidste minutter sørger dommerne for, at vi trods alt kan skilles i venskabelighed. Herlev 3 vinder 5-11 og er dermed sikre på at vinde rækken, uanset resultatet af de sidste to kampe.

Af: Ken Remontius