Rødovre FC 3 - Herlev FC 3
Herre Senior - 9. oktober 2022 10:45

12 - 0  (7 - 0, 2 - 0, 3 - 0)

EN HÅRD OMGANG I RØDOVRE ...

Så var det blevet tid til endnu en Hotboys-kamp i Rødovre. Da der har været en del hold trækninger i denne sæson, skal vi møde de resterende hold 3 gange. Og 2 gange på udebane i Rødovre i træk. Første opgør endte 6-6, da John John og nogle unge lånere kunne hjælpe os. Desværre var vi lige så afbudsramt som første opgør - men hverken John John eller lånerne kunne denne gang. Øv. Under 2 kæder og ganske få naturlige angribere gjorde, at Borg og Tiger spillede center i denne kamp. Så et noget decimeret Hotboys hold.

At hallen var blevet ændret fra første opgør, gjorde kun forvirringen større…. Rødovre spiller åbenbart i flere forskellige haller…..! Så med 15 min til kampstart, stod der 4 Hotboys i hallen, og følte sig lidt presset. Men der dukkede flere op efter en stor forvirring omkring mødested, og dette skal jeg beklage. Bøder for disse er annulleret! Men vi var klar med 7 markspillere, da kampen blev sat i gang. Snerle kom først midt i 1. periode. Så var vi 8! Ikke helt nok til at gøre en stor forskel i kampen.

Rødovre løb os over ende i 1. periode. 7-0 efter de første 20 minutter. Av for den da. Men vi kæmpede, og ikke mindst så holdt vi faktisk humøret rimelig højt. Vi var tydeligvis oppe mod overmagten, så der var faktisk ikke så meget, vi kunne gøre. Det tætteste vi kom på mål i første periode, var et straffeslag hvor Snerle desværre blev reddet af deres målmand.

Vi snakkede i pausen om, at vi ikke måtte lukke 7 mål ind i hver periode. Det var målet! Og det lykkedes. 2. periode bliver blot tabt 2-0. Torden får 2 min udvisning, men vi klarer boxplayet. Derefter får Snerle 2 minutter, som vi også klarer. Så vi stod tydeligt bedre i banen, og havde lidt bedre styr på deres pasninger og skud. Allan stod også godt i denne periode. Vi fik stoppet deres massive scorings parade. Efter omstændighederne en fin Hotboys periode.

Sidste pause var tiltrængt. Militær var dukket op, og gav lidt moralsk støtte. Dejligt med en ekstra Hotboy i hallen. 3. periode blev lidt det samme kampbillede. Rødovre sad på alt. Vi fik enkelte chancer og skud på deres keeper, men tror maksimalt vi havde 10 skud på ham i hele kampen. Desværre ikke nok til at score. Snerle fik yderligere 2 minutter i boxen. Han lægger sig totalt i front på bødelisten…. 😊 Men tiden løb endelig ud, og alle Hotboys åndede lettet op. En laaang kamp var endelig slut.

Der er ikke så meget at sige, andet end tillykke til Rødovre med sejren. Vi håber, at der er flere Hotboys, som kan deltage på hjemmebanen, så vi kan få revanche. Tak til de supportere som trods alt fandt vej til hallen. I havde også en lang kamp, men tak for støtten.

I forhold til stjerner, så er det en svær kamp at udvælge nogle frem for andre. Alle kæmpede, alle prøvede, alle forsøgte, men lige meget hjalp det. Så i dagens anledning vil jeg uddele 1* stjerner til alle deltagende Hotboys. Da vi godt vidste, vi skulle kastes for løverne, så var det trods alt beundringsværdigt, at følgende Hotboys stillede op til nedslagtning. Allan, Torden, Capi, Høx, Tiger, Borg, Snerle, Holm og Neubert.

Jeg ved ikke, om et tillykke helt passer, men et klap på skulderen skal i da have for indsatsen. Stærkt at vi kan holde humøret højt trods en svær kamp. I omklædningen efter kampen, var alle glade og lettet, og i bund og grund er det altid en fornøjelse at spille med jer gutter. Også selvom modstanderne nogen gange gør selve kampen til en udfordring. Tak for denne gang, og på gensyn til næste kamp…..