Greve FC - Herlev FC 3
Herre Senior - 21. november 2021 17:15

7 - 4  (2 - 1, 1 - 3, 4 - 0)

Greve vs. Herlev Hotboys D 21-11- 2021

Miraklet i Madrid, henviser til fodboldkampen mellem Odense Boldklub og Real Madrid d. 6. december 1994 på Santiago Bernabeu i Madrid i 4. runde af UEFA Cuppen i sæsonen 1994/1995. Kampen endte sensationelt 2-0 til OB.

Det samme skete desværre ikke i dag i Greve. Men den arbejdsindsats der blev lagt for dagen af de kun 10! fantastiske Hotboys, var ganske enkelt imponerende. Jeg lagde inden kampen vægt på at vi skulle gå ind og vise hvem vi er, og sørge for at holde hovederne højt.

Vi vidste at vi var oppe imod et hold der på papiret er langt over vores niveau. Vi skulle derfor holde fokus, og spille de chancer som nu vil komme i løbet af en kamp. Greve stillede med 3 fulde kæder, som alle kunne løbe mere end vores 9 markspillere!

1 periode.

Greve starter som lyn og torden, det udmønter sig i et hurtigt mål til 1-0 efter bare 1.32. Hotboys holder dog humøret og vi spiller vores spil, det skal siges at vi står utrolig godt på banen denne søndag aften. Greve har svært ved at komme igennem og komme yderligere foran. I kampens 8 minut tager fanden ved Theis, en flot tur bliver kronet med et velplaceret skud som målmanden ikke ser. 1-1 og vi var på tavlen! Resten af perioden bølger frem og tilbage. Med bare 5 sekunder tilbage af 1 periode, bliver kampens flotteste mål sat i kassen. Det var ingen andre end vores Peter Holm, som med den fineste styring drejer den bag Allan… Et flot selvmål, og en meget ærgerlig Peter Holm. De bedste intentioner, og så ender bolden i eget mål, kom igen Holm.

I pausen bliver der trukket luft ind, og der er faktisk smil på læberne hos Herlevs fineste. Militær giver ros, og siger at det ser godt ud. Der er god kommunikation mellem alle, lige fra målmand til angreb. Snerle kommer med den bemærkning at hans kæde har været på banen på alle 3 scoringer, så den anden kæde lige må komme i gang!

2 periode.

44 sekunder spillet af anden periode, og stillingen er 2-2! Militær sender John John afsted i en friløber. Her svigter han sjældent. 25 sekunder senere finder Theis en fri Elsing der smækker den i kassen til 2-3. Sindssyg god start på 2 periode, og Hotboys gør det som de er bedst til, nemlig at være et hold der støtter hinanden, og ser godt ud mens de gør det. Greve er tydeligt frustreret, de kan ikke komme igennem, og det der kommer, tager Allan sig af på fornem vis. Midtvejs i kampen kommer kampens bedste assist. Allan redder et godt skud fra Greve, og sender et fantastisk udkast til John John, som kvitterer med sit andet mål i kampen til stillingen 2-4! Flot mål, og en fantastisk assist fra Allans hånd. Et par minutter får Greve desværre reduceret til 3-4, og resten af perioden løber uden mål.

I pausen er Militær nærmest beæret over holdets indsats. Det er en sand fornøjelse at være træner på dage som i dag gutter. ALLE på holdet gør alt hvad de kan for holdet – Smukt. Vi var glade for at være foran for en gangs skyld.

3 periode.

Vi havde snakket om at fortsætte vores spil, og ikke gå med på Greves unoder. Det lykkedes perfekt. I en kamp som ikke altid var helt ren formåede Hotboys at undgå udvisninger. Alle kæmpede med hvad de havde, men efter 6 minutter i 3 periode kunne vi ikke holde stand mere. 4-4 og vi gik efter minimum uafgjort. Midtvejs kommer Grev foran 5-4 efter et tungt pres. En kold kuld i hovederne på Hotboys. Vi kæmpede alt hvad vi kunne, og især Daniel var tæt på flere gange. Med 2 minutter tilbage af kampen lukker Greve reelt kampen med scoring til stillingen 6-4. De scorer yderligere til 7-4 med under et minut tilbage.

Tillykke til Grev med sejren. Men et større tillykke til de 10 fremmødte Hotboys. Jeres indsats var vanvittig! I er nogle fantastiske drenge.

Det har sgu været svært at udvælge 3 stjerner da alle har fortjent efter den kamp, men de er sat.

1* Thomas ”Elzing” Elsing

Elsing var en stor trussel i angrebet i dag. Mange farlige skud, som blev krydret med et flot mål. Gode løb og masser af driblinger, det var virkelig dejligt at se! Gode input i pauserne, og et rigtig godt humør hele vejen igennem kampen. Flot kamp Elsing!

2* Peter ”Holm” Holm

Peter var i dag på en uvant plads, nemlig back. Men en fantastisk fight, og masser af gode løsninger når vi var allermest presset skal absolut belønnes med en stjerne i dag. En ”goalgetter” Holm lavede jo et fantastisk selvmål, og det er absolut ikke alle der kan lave så fin en styring. Kom igen Peter, du spillede en kanon kamp!

3* Allan Nordlunde Hjort

Sikke en kamp af vores keeper. Allan var ekstremt opsat i dag, blandt andet fordi han kender nogle af Greves spillere. I dag stod Allan på et niveau som før har givet os sejre grundet ham. Mange super flotte udkast. Humør der smitter. Allan havde det godt i dagens kamp, og det smittede af på hele holdet. Flot kamp Allan!