Herlev FC 3 - Lyngby Floorball Forening
Herre Senior - 6. februar 2022 14:00

1 - 3  (0 - 1, 0 - 1, 1 - 1)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Lyngby FF1.

Så var det blevet tid til et returopgør mod ligaens tophold Lyngby. Første kamp i Lyngby endte med en 6-4 sejr til dem. Så vi havde revanche til gode. Vi var lige 2 kæder klar til kamp, og så måtte vi jo se. Kampen i Lyngby var et langt pres på vores mål, så vi vidste, at der kom et godt hold på besøg. Vi havde inden kampen en dejlig pligt. Vi skulle hylde Holm for hele 200 kampe i Herlev trøjen! Et flot jubilæum, en lille blomst og lidt godt til maven. Stort tillykke til Holm. Men kampråbet blev råbt, og kampen skulle begynde.

1. periode starter lidt presset. Vi er ikke helt lige så hurtige som deres spillere. De er noget yngre og mere løbestærke. Men vi kæmper og kommer egentlig fint i gang med kampen. Men efter 3 minutter ligger bolden bag Allan. Men pyt, vi må videre. Vi kommer frem til en del chancer, men får ikke scoret. Spillet bølger lidt frem og tilbage, men begge målmænd havde ikke tænkt sig at give noget væk. Perioden ender 0-1 til Lyngby. Et par små justeringer i pausen, og lidt frisk luft gjorde os godt.

I 2. periode kommer vi frem til flere chancer. Men som i første periode er det dem, som scorer et mål. Efter 8 minutter er den gal igen. 0-2 til Lyngby. Vi er faktisk med i kampen, men de er bare lidt skarpere foran mål. Vi kæmper videre, og stemningen er fin. John John begynder at blive lidt frustreret over brændte chancer, men eller er vi stadig med i kampen. Vi vil gerne have prikket hul på deres målmand. Det bliver desværre ikke i 2. periode, som også ender 0-1 til Lyngby. Så nu er vi nede med 2 mål, og må ikke give flere væk i 3. periode. Der skulle spilles tæt nede bagi, og vi skulle være skarpere på vores skud.

Og det blev faktisk endnu en tæt periode i 3. periode. Der er stadig mange chancer til begge hold, men Allan holder os inde i kampen, og deres målmand er god/heldig at være de rigtige steder. Et par udvisninger viser også, at der var god tænding på kampen. Først en til dem, som vi desværre ikke får scoret på. Og så følger en til Torden. Men vi holder stand i boxsplay. Tiden løber lidt fra os, men med 4 minutter tilbage af kampen, får de endnu en udvisning. Nu skulle det være. Vi får stillet op i powerplay, og til sidst får John John skudt lavt mod målet. Den rammer min fod foran målet, men da jeg ikke sparker den ind, men blot bliver strejfet, så er der sgu mål til Hotboys. Sådan drenge. Nu var der kun 1 mål til uafgjort, og det skulle vi gå efter. Med 1,5 minut igen tager vi timeout, og trækker Allan. Vi kommer frem til flere skud, men ind vil bolden ikke. Og med 1 minut igen, kan de skyde langt udefra, og den går desværre ind. 1-3. Øv. Men vi trækker igen Allan, og får igen flere skud, men stadig ikke flere mål. Kampen slutter 1-3 til Lyngby. Kom igen drenge. Vi havde fin ære af kampen, og den blev først afgjort i de døende sekunder. Øv bøv. Men vi skal stadig have nogle stjerner fra kampen, og de er blevet som følger….

1*. Rasmus ( Torden ) Nielsen. En hård kamp. ( Torden havde som os andre en hård kamp. Men der var ekstra mange hårde nærkampe mellem Torden og deres angribere. Du fik sgu nogle knubs i dagens kamp, men du lod dig ikke kyse. Sådan Torden.). En bisse. ( Torden får ikke mange udvisninger. Sidste udvisning var i 2019! Men i dagens kamp fik du nok. Og fik måske fortjent en udvisning. Men det var sgu godt, at du gav dig fuldt ud. Du/vi skal ikke finde os i noget, og der stod du fast. Stærkt Torden.). 4 points. ( Torden er i gang med en super sæson. Flotte 4 point er det blevet til indtil videre. Fortsæt du bare med pointhøsten. Smukt Torden). God hård kamp af Torden.

2*. Peter ( Holm ) Holm. 200 kampe! ( 200 siger vist det hele. Vi er mange der efterhånden er nået op på 200 kampe, men det er blot klubbens 21’ende spiller, som runder det skarpe hjørne. Vi er faktisk 8 Hotboys i top 21. Respekt og super flot gået Holm. Vi håber du spiller 200 mere for Herlevs fineste.). En god dag på kontoret. ( Jubilæumskampe kan godt blive lidt svære. Men det blev det ikke for Holm. En super indsats i bagerste række sammen med Borg. Masser af blokeret skud og gode afleveringer frem ad banen.). En bisse før slutfløjtet. ( Holm nåede lige at få 2 minutter kort før tid. 18 sekunder var der tilbage, og deres spillere råbte meget højt, når man tænker på den lille udvisning, som Holm lavede. En høj stav uden fare for modstandere eller Hotboys, blev gjort til noget meget stort fra Lyngbys side. Heldigvis overlevede Lyngby din lille udvisning.). God kamp Holm og tillykke med de 200 kampe.

3*. Allan ( SI SI SI SI ) Nordlunde Hjort. Holdt os inde i kampen. ( Allan var vores vigtigste spiller i dag. Utallige super redninger og stabile udkast. En meget flot dag i målet af Allan.). En urostifter. ( Til sidst i kampen blev Allan ufrivilligt til urostifter. Lyngby skød ALT for sent efter sidste fløjt, og John John, Snerle og andre Hotboys var hurtige til at tage fat i deres spiller. Tror også selv han blev lidt overrasket over al balladen, men tingene blev dysset ned, og en god kamp var en realitet for Allan.). MOM. ( Allan blev fortjent kåret til Man Of the Match efter kampen. Der var stemmer på flere Hotboys, men ingen fik flere end Allan.). Tillykke med kampen din SI! :-)

Tillykke til alle 3.

Og tak for støtten skal lyde til vores supportere. (Og Theis.) Dejligt med opbakningen, og det var lige ved at vi kunne kvittere med lidt point til Hotboys kontoen. Beklager, men endnu engang tak for jeres støtte. Vi gjorde en god figur, og holdt kampen tæt til det sidste. Godt spillet alle i smukke, dejlige og ikke mindst Hotte Hotboys.