Herre Senior - 8. januar 2022 14:00

7 - 8  (3 - 2, 1 - 3, 3 - 3)

SMUK SEJR I BENLØSE!

Så var julepausen ovre, og vi var kommet ind i et nytår. Og sikke dog at året 2022 blev skudt i gang. Hotboys skulle på en udebanetur til Benløse denne lørdag med efterfølgende julehygge hos John John.

Vi var over 2 kæder, især efter at Holm gav en svada angående tilmeldingen. Det virkede. Så der var hele 13 hotte drenge med i Benløse. 2 angrebskæder og 3 backpar kunne det blive til denne lørdag. Der var også masser af supportere med trods den lange udebanetur. Super fedt at ”holdet bag holdet” også bakker os op.

Med de sædvanlige forsinkelser hos enkelte spillere – her mener jeg Allan! – kunne vi få startet opvarmningen ordentligt op. Stemningen var god, og helt som ventet var Hotboys rustne. Både skud og afleveringer var under vores normale lave standard. Modstanderne havde en del helt unge drenge med. Tror de havde en kæde med årgang 05, 04, 03 spillere, så der var stor forskel på alderen til dagens kamp.

Inden kampen måtte vi lige stille op på blå linje. Hotboys havde igen igen et jubilæum. Denne gang var det Neubert som havde rundet 100 kampe. Eller det vil sige 102 kampe. For jeg havde ikke set det, så Neubert fik et 102 kamps jubilæum. Endnu engang sætter Hotboys nye standarder. Et stort tillykke med de mange kampe Neubert. Men kampen skulle jo også spilles, og vi stillede op til start.

1. periode startede lidt nervøst fra begge sider. Men Benløse var klart farligst. Deres unge drenge løb lynhurtigt, og vi stod på flade fødder. Havde det ikke været for Allan i målet, så var vi kommet hurtigt bagud. Men Allan og heldet var med os. Vi havde også lidt chancer, men vi var ikke oppe i gear. Dejligt at se alle Hotboys har holdt formen ved lige hen over julen. Altså velfærdsformen.

Men lidt uventet er det Hotboys som scorer 2022’s første mål. Militær finder John John, som lægger bolden i kassen. Sådan Hotboys. Efter cirka 9 minutter er vi foran. Men blot få minutter efter scorer de. 1-1 og nu går det lidt for hurtigt. Resten af perioden hænger vi efter, og de løber og scorer yderligere 2 mål. Deres sidste mål i denne periode kommer med blot 23 sekunder tilbage på klokken. Men der var jo stadig tid tilbage, og sørme om ikke vi får reduceret med blot 6 sekunder igen af perioden. Endnu engang er det Militær, som finder John John. 3-2 til dem efter de første 20 minutter. Av for den da. Men det sidste Hotboys mål kort før tid gav da lidt humør til pausen.

Der skulle snakkes og trækkes luft inden 2. periode. Militær gav justeringer, og vi fik god opbakning i pausen fra lægterne.

2. periode skulle blive bedre end den første. Vi brugte de nye justeringer, og de virkede!!! Hvem havde set den komme…. Men allerede efter 2 minutter, fandt Skind en brandvarm John John. 3-3 og John John havde lavet et hattrick! Det var sgu flot.

Kampen var mere lige, og vi stod godt i banen. Tog gode beslutninger, og spillede fint bolden rundt. Og dog…. Theis var jo med i kampen, og han havde en hel del nærkampe med deres yngre spillere. Og til sidst blev det for meget. Theis lavede en udvisning, og Lene så med stolthed på sin mand! Han er altid en udfordrer til årets bissepris. Men 2 minutter til Theis, og Hotboys var i boxplay. Vi kæmpede bravt, men til sidst fandt Benløse en løsning. 4-3 og vi var bagud igen. Men kampen var helt lige, og vi fik selvtillid af at tingene faktisk virkede. Og med under halvandet minut tilbage af perioden, ville Theis gøre tingene godt igen. Widén finder Theis foran målet, og han svigter ikke. 4-4 og alt var lige igen. Det lignede en uafgjort efter 40 spilleminutter, men som i første periode kom der en sen scoring. Og endnu engang var det Hotboys. Eller rettere sagt John John. Militær med assisten, og John John scorede med 15 sekunder tilbage sit 4 mål i kampen. WOW. 4-5 føring til Herlevs fineste efter de første 2 perioder. Lækkert drenge. En super stemning, og trods lidt træthed var alle klar til de sidste 20 minutter.

3. periode skulle blive ligeså tæt som de første 2 perioder. De første 10 minutter løber rimelig hurtigt af klokken. Spillet bølger frem og tilbage, men vi føler, vi har styr på tingene. Vi holder dem fra de helt store chancer, og resten tager Allan.

Men vi kommer også frem til chancer, og så sker det der næsten er fysisk umuligt. Midt i perioden lægger Widén en bold mod Neubert. Neubert har haft masser af muligheder for at komme på tavlen, men i bedste Neubert stil rammer han simpelthen ikke bolden. Han slår et stort sving i luften, men ingen kontakt med bolden. Men denne ene gang rammer han sgu. Tænker han lukker øjnene, og giver den et forsøg. Og det virkede! Neubert scorer i sin ”jubilæumskamp”. Sådan drenge. Vi er foran med 2 mål, og Neubert har scoret. Det er en speciel dag.

Meeeen ikke mere end normalt. For i klassisk Hotboys stil så lukker vi dem ind i kampen igen. Torden får et ordentligt slag over knæet og må udgå. Øv, men vi håber, du er hurtigt klar igen. Men det kunne vi ikke lide. På blot et par minutter får de scoret 2 mål. 6-6 med 7 minutter igen.

Men så sker der endnu noget magisk. 4 sekunder! På faceoff’en lige efter deres mål, vinder Militær bolden ud til Skind. Skind lægger den tilbage til Militær, som skyder på mål. Og den går sgu ind. Benløse spilleren som tog faceoff, nåede ikke engang at flytte sig. Han blev blot stående for at tage endnu en faceoff. Smukt mål Mililtær. Men igen igen fristes man til at sige, får de udlignet. 7-7 med 5 minutter tilbage af kampen. Begge hold spiller lidt mere forsigtigt, da ingen vil tabe kampen.

Med 1 minut tilbage ligner det da også en uafgjort kamp. Men Militær ser at Skind er løbet ind foran deres mål. Afleveringen kommer derind, og Skind scorer!!!!!! 7-8 til Hotboys med 1 minut tilbage. Sådan drenge. Nu gælder det om at holde den hjem. Og det lykkes. Sejr til Hotboys i 2022’s første kamp. Og hvilken en.

En utrolig tæt kamp som vi vandt. Det kunne være gået begge veje, men vi tager glade de 3 points med hjem til Herlev. Tak for kampen til Benløse, som helt sikkert glæder sig til returopgøret. En hilsen til alle vores medrejsende fans. Det var stort, at der blev heppet, råb og skreget, og sunget! Der var sange i alle 3 perioder. Flere gange kikkede Benløse mere på vores supportere end på os og kampen. Lækkert. Med skoene i vejret og det hele. Kanon flot arbejde af jer alle sammen. Tusind tak for den helt igennem fantastiske support. I er for lækre. Men vi måtte mødes i målet og synge den dejlige sang.

Stjerner fra kampen skal vi selvfølgelig have. Det har ikke været nemt, da alle kæmpede, med alt hvad de havde. Der kunne i princippet have været stjerner til alle. Men jeg har valgt 3, og de er blevet som følger.

1*. Kenneth ” Widén ” Widén.
Assist til Neubert! ( Det er ikke alle, der er så heldige at få en assist på et Neubert mål. Men Widén gjorde det sgu i dagens kamp. En smuk assist, og Hotboys var foran med 2 mål med 11 minutter igen.).
Endnu en assist. ( Theis skulle jo også have lidt hjælp til sin scoring, og den sørgede Widén for. En skarp pasning til en fri Theis, og endnu engang kunne Hotboys juble.).
2 point!. ( Det er næsten 3 år siden at Widén har lavet 2 point i samme kamp. Vi skal helt tilbage til 20/1-2019. Så altså endnu en januar kamp. De passer sgu nok Widén meget godt de januar kampe.). Sådan Widén. Flot kamp.

2*. Søren “ Popo “ Saabye Schandorph.
Comeback Kid? ( Man ved aldrig rigtig med Popo. Han har spillet 9 sæsoner for Hotboys. Men i de 5 af dem, har han blot haft en kamp! Forhåbentlig kan vi få mere ud af den store stærke back i denne sæson.).
Giver ikke op. ( Popo havde det lidt svært i kampen. Flere gange humpede han rundt med smerter. Enten var det benet, ryggen, armen eller hånden. Men han kom igen hver eneste gang. Sådan Popo. Vi var alle glade for at kroppen kunne holde til hele kampen.).
Kom flot med frem. ( Popo havde flere gode indgreb fremme i banen, hvor han med sine lange arme, holdt bolden i et Hotboys angreb. Stærkt Popo.).
MOM!!! ( Popo blev i et stærkt felt udnævnt til Man Of the Match efter kampen. Kæmpe tillykke med titlen.). Super kamp af Popo.

3*. Supporterne.
Nye standarder! Vi havde i dagens kamp en super opbakning fra supporterne. Der var sågar flere Hotboys fans i hallen, end hvad Benløse kunne mønstre. Lidt morsomt havde vi 8 og de havde 7 fans. Ligesom kampens resultat!!! Et tilfælde???? Jeg ved det ikke, men det er nu lidt forskellige fangrupperinger. Deres fans bestod stort set kun af spillerforældre. Vores supportere var børn og koner. Siger måske lidt om alderen på Hotboys, men det er super, at vores familier bakker op om vores elskede Hotboys. Og nu med sang! Der blev sunget flere forskellige supportersange i løbet af kampen. Selv en af mine favoritter, hvor man holder en sko i vejret! Det var sgu stort. En kæmpe tak til jer alle. I skal vide, at vi sætter stor pris på jeres hep. Tusind tak for det. 😊

Tillykke til alle ”3”.

Der kunne også været gået en stjerne til John John, med sine 4 mål. Skind med 3 point. Militær med hele 5 points! Allan for kanonredninger. Maes for at være bundstabil i bagerste række. Borg, Theis, Holm og Torden for at spille en super kamp. Men alle var gode denne eftermiddag i Benløse. Så stort tillykke til alle med kampen. Nu skulle der gøres klar til en gang mandehygge i John Johns kælder om aftenen. Men inden vi kørte mod festivitas, så kunne man da lige nå at fange følgende sang…….