Herlev FC 3 - Skælskør Eagles Floorball
Herre Senior - 5. december 2021 12:00

5 - 4  (3 - 1, 2 - 2, 0 - 1)

Så var det tid til at møde Skælskør Eagles. Et hold vi tidligere har spillet tætte kampe med, så det lignede, der var mulighed for point til den slunkne Hotboys pointkonto. Vi var lige over 2 kæder klar til kamp efter de sædvanlige frem og tilbage meldinger fra de ganske ustabile Hotboys. Vi kan sige, der er en del rykken frem og tilbage i kæder og tilmeldinger helt frem til kampstart i disse tider.

Men vi fik varmet op, og kampen skulle spilles i Hotboys Dome. Inden kampen skulle starte, havde vi dog et flot jubilæum. Vores egen Elzing havde 200 kamps jubilæum. Superflot og et kæmpestort tillykke skal lyde herfra. En lille gave, et kram og nogle klapsalver senere, skulle kampen dog sættes i gang.

1. periode starter rigtig godt. Det virker helt mærkeligt at skrive……! Men allerede i første skift finder jeg en John John højt i deres slot, og efter et træk eller 2 så sætter John John den lille hvide i kassen bag deres målmand. Sådan Hotboys. 1-0, og der var blot spillet 1 minut.

Vi kom godt i gang, og vi spillede godt. Skælskør havde også deres spil, men det lignede som forventet en tæt kamp. Men sørme om ikke der kom mere godt til Hotboys. Efter 8 minutter løber Widén bag om deres mål, og med en knivskarp pasning finder han en helt fri Elzing foran deres mål. Jubilæums Elzing svigtede ikke, og 2-0 var en realitet. Super kasse af de 2 lækre Hotboys. Stemningen var god, og det så fint ud. Men som altid, så er vi ikke bedre end som så. Ganske få sekunder efter kampen igen er sat i gang, ligger bolden inde bag Allan i vores ende. Blot 20 sekunder efter vores andet mål, ville Skælskør også lege med. 2-1 og vi kom lidt ned på jorden igen. Der var lang tid tilbage af denne kamp.

Efter et par minutter får vi et powerplay. Bolden bliver spillet fint rundt, men desværre ikke nogen Hot scoring i denne omgang. Men kort inden pausen, ville John John lige vise sit skud igen. Torden finder ham flot oppe ad banen, og John skyder langt udefra. Helt oppe i krogen. Sådan John John. Et super skud som bringer Herlevs fineste i front med 3-1 til pausen. Sådan drenge. En super periode. Det skal dog nævnes, at resultatet blev løftet af pragtspil fra vores bagerste mand. Allan stod et brag af en periode, som hjalp os til den smalle føring. Super periode af alle mand.

2. periode skulle blive en lige affære som den første. Begge hold spillede sig frem til chancer, men storspil i begge ender af de 2 målmænd, holdt kampen tæt. Efter nogle minutter kommer der dog en scoring mere. Og sikke en. Borg spiller hurtigt frem til John John langs højre side. John John first-timer bolden ind over midten med en super baghånd til en fremstormende Militær, som resolut hamrer bolden i kassen. WOW for en kasse. Flot opspil af alle 3 og Hotboys kom på 4-1.

Men som tidligere så svarede Skælskør hurtigt igen. 4-2. Og så ville Elzing lave sit andet mål. Et flot skud gik ind bag deres keeper. 5-2. Der skete noget i disse minutter. Alle 3 mål faldt inden for 3 minutters spilletid. Kort efter fik Skind en udvisning. Et ukorrekt slag sendte os i boxplay. Der blev spillet flot rundt af Skælskør, men vi holdt stand. Allan var god i målet, og resten af Hotboys spillede fornuftigt. Senere i perioden scorer de desværre igen. Og stillingen er 5-3 inden de sidste 20 minutter.

3. periode skulle spilles, og det blev en lidt nervøs omgang for Hotboys. Skælskør satte sig på kampen, og der blev længere og længere mellem vores chancer. Vi kom frem til noget, men flere kanonredninger fra deres keeper gjorde, at vi ikke rigtig kunne ”lukke” kampen. Knap midtvejs i perioden, får de spillet sig flot igennem, og vi er blot foran med en enkelt pind. 5-4. Vi spillede dog stadig floorball, men kampen var mere lige, end vi havde ønsket. Skælskør pressede på til det sidste, men vi holdt stand.

Tiden løber ud, og vi har vundet vores første kamp i 2021! Det holdt meget hårdt, men glædesråbene var ikke til at tage fejl af. Hotboys havde vundet. Og det var meget længe siden, vi havde gjort det i en turneringskamp.

En stor tak for kampen til Skælskør, som spillede en rigtig god kamp. Vi trak det længste strå i dagens dyst, men den blev lige så jævnbyrdig som forventet. Men vi skal jo have nogle stjerner fra denne kamp, og de er blevet som følger……

1*. John ” John John “ Jensen.
Sikke en kamp. (John John var klar fra starten. Et mål i første skift og Hotboys var i gang. Sådan John John.).
En sniper! ( John John satte endnu en pind, med et smukt skud helt oppe i hjørnet. En rigtig sniper afslutning.).
En smuk assist. (John John lavede en super assist til Militær. Flot samspil mellem Borg, John og Militær lagde grunden for vores flotteste mål. Og det var en hård konkurrence, da flere af vores mål havde høj klasse.).
Men super kamp af John John, og han sidder solidt på topscorerlisten, så det er ved at være tid for alle andre, hvis ikke John John skal løbe med titlen til sommer!!!

2*. Thomas ” Elzing ” Elsing.
Dagens jubilar. (Elzing har spilet hele 200 kampe i Herlevtrøjen. Og langt de fleste for Hotboys. Han er en af de originale Hotboys, som har været med faktisk før starten!!! Men et kæmpe tillykke med jubilæet skal lyde herfra. Vi glæder os til de næste 200 kampe!).
2 mål! ( At man spiller en god jubilæumskamp er langt fra givet. De plejer måske endda at være lidt tamme. Men Elzing ville det anderledes. Hele 2 flotte mål gav han til holdet, og det må siges at være en flot jubilæumskamp.).
En rigtig Hotboy. ( Elzing havde et vældigt humør i dagens kamp. Der var familie på lægterne, der var mål på banen, og der var dårlige jokes på bænken fra Elzing.). En komplet dag på Hotboys kontoret, og endnu engang tillykke med dagen.

3*. Mads ” Skind ” Herskind.
Comeback kid! ( Skind har været væk fra banen i lang tid. Corona, familie og arbejde har krævet hans tid. Men i dag var han i Hotboys trøjen igen. Godt at se dig igen Skind.).
Lidt rusten. ( Skind havde lidt rust som skulle bankes af. Afleveringer, skud og løb sad ikke lige i skabet hver gang i dagens kamp. Bolden hoppede ikke rigtig din vej. Men din vilje og løbestyrke har du stadig. Bare kør på, så skal skarpheden nok komme tilbage Skind.).
En Bisse. ( Skind har kun spillet denne ene kamp i år. Men han er dog på kamprapporten med 2 udvisningsminutter. Måske han går efter bisselisten i år??? Fedt at se du stadig går til stålet. Og vi er glade for at have dig tilbage i folden.). God comeback kamp Skind.

Tillykke til alle 3.

Og tillykke til hele holdet med første sejr i 2021!. Det lyder lidt trist, men den er god nok. 3 dejlige point i årets sidste kamp. En god måde at gå på juleferie rent kampmæssigt. Sådan drenge. Nu har vi så en måneds kamp pause. Der skal vi jo ses til noget træning, så vi har ikke helt sagt god juleferie endnu. Men fed kamp Hotboys, og lækkert at vi kunne hive point til kontoen.

En tak til supporterne skal vi også have med. Det er bare federe at spille, når man har lidt hjælp fra lægterne. Tak for det. Og tak til Hells Bells for at bage en jubilæumskage til Elzing. Den bragte lykke i et i forvejen rigtig hyggeligt omklædningsrum. Der var øl, sejrs sang, jokes, nøgne Hotboys, kage, og ikke mindre end 2 vindere af MOM. Både Tiger og Allan vandt i dagens afstemning. Det var lige efter første runde stemmer, og da anden runde også endte lige, blev det vedtaget at de begge vandt. Det vil sige 2 kasser øl. Både til næste kamp, og en ekstra ramme øl til julefrokosten til Januar. En såkaldt Win Win for hele holdet. Et tillykke til de 2 vindere, og tak for en rigtig god dag i hotboys trøjen…..