Herlev FC 3 - PI-København Floorball
Herre Senior - 31. oktober 2021 14:00

4 - 8  (1 - 0, 1 - 4, 2 - 4)

Så var det blevet tid til sæsonens første hjemmekamp i Hotboys Dome. Politiet skulle på besøg, og vi havde ikke tænkt os at være gæstfri. 14 Hotboys var klar til kamp, og nu skulle der point på kontoen.

1. periode startede tæt. Politiet var hurtige, men vi fik spillet bolden fint rundt. Og efter 8 minutter fik Daniel bolden af Maes, og han sendte den helt op i krogen bag en chanceløs målmand i deres mål. Sådan. Den sad sgu. Vi fik stadig spillet bolden rundt, men politiet havde bestemt deres chancer. Og de var store. Hvis ikke Allan havde haft en god dag, så kunne der være scoret flere mål imod os. Tror de ramte stolper og overliggeren 3-4 gange i 1. periode. De brændte sågar et straffeslag, som Allan fik afværget. Men vi holdt stand og perioden sluttede 1-0 til os. En lidt skæv fordeling set på spil og chancer, men fint set med vores øjne.

2. periode skulle til gengæld blive rigtig, rigtig skidt. Der var blot spillet 1 minut, før ELzing går galt af en udskiftning. 6 markspillere på banen for Hotboys og en udvisning. Øv. Men Elzing satte sig selv over, og vi måtte spille boxplay. Vi spiller faktisk fint og holder næsten stand. Med blot 4 sekunder tilbage af udvisningen, sætter deres spiller bolden ind helt oppe under overliggeren, og Allan kan ikke gøre noget. 1-1.
Men det skulle blive et par dumme minutter for Hotboys. Inden for 3 spilleminutter havde de scoret 2 gange. 1-3, og vi stod skidt på banen. Vi prøvede at rette op, og Spendser får scoret på et langskud fra bag midten! Målmanden fumler lidt og bolden går ind. 2-3 og vi er med igen. Borg med assisten.

En tæt periode, men det er os der er på hælende. Og så får Tiger en meget tynd udvisning. Ingen ved helt hvad der sker, andet end han bliver skudt lige på sin nippel! 2 minutter og boxplay igen. En noget besynderlig beslutning af dommerne. Men igen kæmper vi godt for det, og igen scorer de kort før vi bliver fuldtallig. 2-4 og vi hænger lidt efter igen. Humøret blev også ramt lidt på bænken. Skidte dommere, dårlige beslutninger af Hotboys, dårligt spil osv. En skidt Hotboys periode. Den ender heldigvis, og vi er bagud med 2 inden de sidste 20 minutter.

Der blev talt dunder i pausen. Vi skulle have humøret tilbage. Vi skulle spille det nemme spil. Vi skulle snakke sammen både på og udenfor banen. Osv osv. Der var rigeligt at rette op på. Der var efterhånden også mødt en del skadet Hotboys op på tilskuerpladserne. De hjalp lidt på humøret. Fedt at se jer. Men kom gerne med til kampen næste gang. 😊

3. periode starter godt. John John finder Militær, som ikke vil stå tilbage for Daniel. Han sætter den op i krogen, og vi er igen kun nede med 1 mål.

Men men men. Som kampen skred frem, blev vi mere og mere trætte, og vi fik desværre ikke rigtigt rettet ind i forhold til politiet. De scorer yderligere 4 mål i træk, og klampen er afgjort. Vi har sådan set chancer, men vi er bare ikke skarpe i dag. Afleveringerne og afslutningerne holder ikke vores normale niveau. Vi har nok det man kalder en fælles offday! Vi får dog et powerplay kort før tid, hvor Spendser finder Militær, og han vil da også lige sætte en i det andet hjørne. 4-8 og kampen løber ud….

Tillykke til politiet med sejren, som var fuldt fortjent. De var ellers ikke så mange, men med 7 spillere som lavede point, så viser det også et højt niveau hos alle deres spillere. Flot kamp af dem. Vi har så lidt at tænke over, men lad os starte med at få uddelt nogle stjerner……

1*. Daniel ” Lilja ” Lilja.
Lækker pind. ( Daniel satte den første pind i en målrig kamp. En perle at et hug. Fortsæt du bare med det. Du gjorde det faktisk også til træningen, så vi var flere som havde en god fornemmelse for et Lilja mål, og du svigtede ikke. Flot mål.).
Ny stil?. ( Daniel er jo historisk i forhold til at få udvisningsminutter i Hotboys regi. Men ingen udvisning i denne kamp. Hvad skete der??? Men fedt at du bruger tiden inde på banen i stedet for ude i boksen.).
Man Of the Match. ( Daniel blev fortjent valgt til MOM efter kampen. Humøret var hurtigt højt i omklædningen, og det var stemmer på adskillige Hotboys. Men ingen fik flere end Daniel, som blev kronet til MOM. Fuldt fortjent.). Tillykke med den flotte kamp.

2*. Allan ” Si Si Si ” Nordlunde Hjort.
Allan var tilbage. ( I første periode viste Allan, at han var tilbage efter en skade. Super redninger og gode udkast gav os en pause føring, hvor der ikke var tvivl om, hvem der var skyld i den. Super periode af vores keeper.).
Straffeslagsekspert? ( Jeg har ikke tallene for, hvor mange straffeslag Allan har taget, men man står altid med en god fornemmelse, når Allan står mod en modspiller i straffeslag. Og sørme om ikke han igen igen, vandt duellen mand mod mand. Super godt gået Allan.).
Ikke modstandernes yngling! ( Allan var nok dagens mest upopulære spiller. Ikke at han gjorde noget forkert, men politiet råbte gentagne gange ad Allan, fordi han fik reddet et skud, fik pareret bolden ud på stolpen, eller bare greb dem ud. Super fedt at du nærmest fik knækket dem i første periode. Desværre var alle os ude foran i marken ikke til meget hjælp i dag, men du var helt sikkert den spiller, som fik flest sure gloser i dagens kamp.). Super 1. periode, og dejligt at du er tilbage efter skaden.

3*. Kim ” Spends ” Spendser.
Tag chancen! ( Spends tog midtvejs i 2. perioden et skud fra bag midten. Han tog chancen, og den gik sgu ind. Lækkert mål, og fedt at du tager chancen på skuddene. Fortsæt endelig bare med det.).
Fin assist til Militær. ( Vi fik powerplay til sidst i kampen, og det gik faktisk fint. Vi havde en fin tålmodighed, og du fik spillet Militær flot op til skud. Sådan.).
2 point. ( Spends har lavet point i alle kampe indtil videre i sæsonen. Det er sgu da en god start. Det fortsætter du bare med, og så ser vi, hvor langt tid det varer ved. Gerne hele sæsonen for mig…..). Tillykke med den fine kamp.

Tillykke til alle 3.

Et tillykke til Neubert skal vi da også have med. Han rundede flotte 100 kampe for Herlevs fineste. Militær lavede 2 mål. En i hvert hjørne. Det var sgu også fint. Der var altså lidt godt i kampen, som vi kan tage med os. Humøret kom hurtigt i vejret efter kampen, og jeg er sikker på vi spiller en bedre kamp allerede på søndag, hvor vi skal en tur til Allerød. Så må det være der, vores første point ligger gemt…….