13 - 5  (5 - 0, 4 - 2, 4 - 3)

Kampen mellem Skælskør Eagles Floorball og Herlev Hotboys.

Så var det blevet tid til endnu en lang udebane tur. Denne gang var det Skælskør, som skulle have besøg af Herlevs fineste.

Vi har haft et par års pause fra at møde Skælskør, og den lange tur ved jeg ikke helt, om jeg har savnet. Men vi var dog lidt over 2 kæder, som havde fundet den lange vej til Skælskør. Sidst vi mødte dem, havde de rimelig godt styr på os. Og det skulle vise sig, at de stadig havde os godt under kontrol. Fandens. Men mere om det senere.

Vi fik en lidt kort opvarmning, da Hotboys simpelthen ikke var klar til opvarmning en halv time før kampstart. Dette skal der altså strammes op på drenge. Det er vigtigt at være varme inden kampen, og det er dårlig stil overfor resten af Hotboys, for dem som rent faktisk er klar en halv time før. Se at få r… med jer og vær omklædt en halv time før start. Men vi fik dog varmet lidt op og skudt lidt på Allan. Kampen blev sat i gang, og vi skulle få en travl dag.

1. periode var under 5 minutter gammel, før de scorede deres første mål. Vi hang efter i hele perioden, og kom aldrig i gang. 1. periode slutter 5-0 til Skælskør, og der er egentlig ikke ret meget at skrive om. De var klart bedre, og så lavede vi mange fejl. Skidt periode.

2. periode skulle gøres bedre. Og vi var blevet lidt skarpere, men først efter 5 minutter af perioden. De scorede yderligere 2 mål, før vi vågnede lidt op til dåd. Spendser ville genstarte sin pointhøst for Herlev efter, hold nu fast, 10 sæsoner!!! Spendsers sidste point for Herlev var i sæsonen 2010/2011. En helt fantastisk pause. Men Spends spillede altså Elzing fri til skud, og Elzing leverede. 7-1 og vi fik da vist, at vi var til stede i hallen.

Og det hjalp holdet. I skiftet efter reducerede vi yderligere, ved endnu en point pauseramt Hotboy. Danniboy fik hul på bylden efter en fin assist af Mililtær. Danniboys sidste mål lå 2 år tilbage. Så det var fra lidt uventet front, at vi kom på tavlen. Men fedt. Målene gav lidt mere plads, men Skælskør lavede yderligere 2 basser i perioden, og vi var bagud 9-2 inden de sidste 20 minutter.

3. periode skulle være en god afslutning. Vi nulstillede tavlen, og ville prøve at få en god periode med hjem. Vi gik over til 2-2-1. Dette for at få kortere mellem vores forsvars- og angrebskæder, og forhåbentlig lidt mere styr på Skælskør. Vi stod bedre på banen, men Skælskør var ikke færdige. Endnu et mål, og nu stod den 10-2. Humøret var lidt lavt, og da Widén fik 2 minutter, hjalp det ikke. Trods fint boxspil, måtte vi give fortabt til sidst i powerplayet. 11-2.

Men vi var mere med i kampen, og kom frem til lidt chancer. En var da jeg fra midten lægger bolden til Spendser på frislag. Spends hugger til den, og den går sgu ind. Et lækkert hug, som gav lidt humør, og lidt tro på egne evner. Godt hug Spends. Skælskør svarede dog hurtigt igen og scorede 2 mål igen. 13-3 med 10 minutter igen. Puha, det var sgu en lang kamp. Men vi sluttede dog fint af. Først ville Elzing lige fordoble sin målhøst, og derefter ville Militær lige sørge for en lidt sjovere hjemtur. 2 flotte mål. I de døende sekunder fik Snerle og en Skælskør spiller 2 minutter hver. Helt fint. Tiden løb ud, og resultatet 13-5 var en realitet.

Sikke en kamp. Vi var slet ikke til stede i stort set de 2 første perioder. I 3. spillede vi bedre, og fik mere styr på det. Desværre tabte vi også sidste periode, men med godkendte 4-3. Klart bedre end de 2 foregående. Der var mange ting, som ikke gik vores vej. Dommerne havde måske ikke deres bedte kamp. Et klart stolpeskud gav scoring til Skælskør. Flere infights mellem de 2 hold gav fordele til hjemmeholdet. Der var decideret flere gange, hvor Skælskør tog vores stave ud af hænderne på os, så de løb rundt med 2 stave. Det fik de lov til mange gange. Lidt specielt. Men lad nu det være, og lad os komme videre. Stjerner fra kampen skal vi selvfølgelig have og de er blevet som følger…..

1*. Dan ” Danniboy ” Waldorff Hansen.
Endelig hul på bylden igen. ( Danniboy scorede sit første mål i flere sæsoner. Lettelsen var da heller ikke til at tage fejl af. Kæmpe forløsning for Danniboy, og flot assist af Militær. Danniboy rammer en høj bold helt inde foran mål. En lækkerbisken af et mål.).
Mod på mere. ( Danniboy var ikke færdig med at lave point i denne kamp. Han lavede sågar en fin assist til Militær senere i kampen. Så de fik leget bytte bytte købmand. Men det virkede, så fortsæt gerne med det.).
Tæt på! ( Danniboy var 1 sekund fra at fordoble sin målscore. Dommeren fik fløjtet for frislag til Hotboys, for under et sekund senere at se bolden i mål. Kom igen Dan. Der var fløjtet, men det var stadig super uheldigt.). En super kamp af Danniboy.

2*. Kim ” Spendser ” Spendser.
Kom i gang igen. ( Spendser kom efter bare 10 år!!! i gang med målscoringen igen for Herlev. En assist til undertegnede var vist mere heldig, men selve skuddet var helt i orden. Godt at få en pind fra Spends.).
Assist. ( Kim lavede en fin assist til Elzing. 2 point i samme kamp. Det er sgu lækkert Spendser.).
Boldsikker. ( Spendser er rigtig god med staven. Han har lige skulle bruge lidt tid på at få følingen tilbage, men nu er han ved at være der igen. Masser af fine driblinger, og gode skud. Det er aldrig helt forkert at sende bolden til Spends, da han næsten altid får afleveret den videre, eller skudt på mål.) Sådan Spendser.

3*. Thomas ” Elzing ” Elsing.
Satte os på tavlen. ( Elzing scorede vores første mål i kampen. Det gav sgu lidt ro på bænken. Vi regnede nok ikke med at vinde, men det lettede, at vi fik slettet nullet. Sådan Elzing.).
Sikker goalgetter. ( Elzing har været på Hotboys siden starten. Og han er en af de få spillere som har scoret i samtlige sæsoner for Herlevs fineste. Og gør det sgu stadig. Fortsæt du endelig med det mange år frem gamle dreng.).
Holder en aftale. ( Før kampen sagde jeg til Elzing, at han skulle score 2 mål i dag. Og det var sgu en aftale. Og ikke nok med det, så lagde han sgu handling bag ordene. Som sagt så gjort. Elzing lavede 2 mål. En mand der holder hvad han siger.). Lækker kamp Elzing.

Tillykke til alle 3.

En kamp som i store dele ikke kan bruges til noget som helst. Men vi fik nogle Hotboys i gang med scoringen. Vi fik vist Hotboys banneret i hallen. Vi havde supportere med trods den lange tur. Tak for det. Og vi fik rejst os som hold, og fik som altid i Hotboys regi, højt humør i omklædningen efter kampen. Tak til Daniel for pilsnerne. Et tillykke til Spendser med titlen som Man Of the Match, skal vi da også lige have med her til sidst. Så gir han nok en lille en…

Nu er der en kortere pause på 2 uger, før vi hjemme tager imod Greve. Der skal vi holde tæt nede bagved og stadig holde gang i målscoringen. Det skal vi sgu nok klare……

Rigtig god efterårsferie til alle på og omkring holdet.