Herlev FC 3 - Sydsjællands Floorball Club
Herre Senior - 14. september 2020 20:00

2 - 5  (0 - 2, 1 - 3, 1 - 0)

Sæsonstart for Hotboys. En ny modstander kom på besøg i denne sæsonpremiere for Herlevs fineste. Sydsjælland FC havde lagt vejen forbi Hotboys Dome denne mandag aften.

Aftenen startede med opvarmning, og den traditionsrige iskolde Jägermeister. Derudover skulle vi også sende en tanke til Laus. Vi mistede jo meget tragisk en Hotboy i maj måned. Derfor ville vi holde et minuts stilhed, og spille med sørgebind. En meget trist begivenhed, som vi ønskede at sende endnu en tanke. Tak til dommerne og Sydsjælland for at være med til at hylde en fellow floorball’er. Et meget stille minut gik, mens tankerne gik til Laus og ikke mindst de efterladte. Det absolut mest triste kapitel i Hotboys historien…………

Men kampen skulle jo spilles, og efter et kort kampråb kunne vi starte sæsonen.

1. periode starter i højt tempo. Sydsjælland har tydeligvis mange spillere, som er løbestærke. Ikke lige vores ønske disciplin, men vi har før mødt løbestærke hold. Men der var sgu fart på. Vi var tydeligvis lidt rustne i forhold til aftenens modstander. Det var tungen lige i munden, og så få fart på. Vi var heldigvis 3 kæder til kampen, så der var rigelig med Hotboys til rådighed.

Sydsjælland ligger dog et hårdt pres på Hotboys. Vi får spillet os ud af det, men det er dem, som er i teten. Efter et kvarter kan vi ikke holde stand længere. De får spillet en mand helt fri foran vores mål, og Allan er chanceløs. Øv. Men op på hesten ig…… Det nåede vi sgu ikke. For blot 12 sekunder sendere udbyggede de deres føring. Et skud fra distancen fløj ind bag Allan. Sikke noget hø. Vi måtte lige stramme os an, hvis ikke vi skulle blive løbet midt over. Søren får krampe og må udgå, kort før 1. periode slutter. Vi får dog lidt bedre styr på det, og vi holder dem på 2 mål til første pause. Puha.

En snak i pausen om at komme tættere på dem og IKKE lave fejlafleveringer blev aftalt. De var meget hurtige til at komme til skud, på vores fejl. Det skulle stoppes. Vi havde også enkelte chancer i 1. periode, men det var ikke mange. Spendser træder ind på Sørens plads, da han desværre må udgå helt af kampen. Håber du snart er klar igen Søren.

2. periode starter, og der er stadig højt tempo. Højt pres på os igen, og de er gode til at finde hinanden med krydsløb. Og så spiller vi lidt alternativt i denne periode. Der er KLART flere afleveringer til hvide trøjer end til gule. Og det er ikke til vores fordel. Høx laver en super pasning til deres helt frie mand, og endnu et mål imod Hotboys. Flot assist Høx. En bemærkning på bænken kommer, om at det var lige præcis det, vi ikke skulle gøre. Fedt at Hotboys skider på den slags!! Vi kan stadig ikke rigtig komme ind i kampen, og midt i kampen scorer de igen på en fejlaflevering fra Hotboys. En lynhurtig omstilling, og vi er nede med 0-4. Humøret er presset, og det er godt, vi er mange skuldre at dele den på. Men så sker der en fornyelse. Torden spiller til Neubert. Neubert spiller til Skind. Skind spiller til John. John skyder på mål og scorer! Sådan drenge.

Et super mål, og næsten mere vigtigt. Vi spillede bolden til en gul trøje. Tror ikke vi har 4 afleveringer i resten af kampen, men det var et flot mål. OG det hjalp åbenbart at spille til en gul trøje. Nullet var fjernet fra resultattavlen. Det lunede. Desværre skyder de en kanon bold afsted kort efter, som Allan ikke får fingrende i. 1-5 efter 2. periode, og der en del at snakke om i pausen.

Vi snakker om farver på Sørens stav, og om at spille 2-2-1 i 3. periode. Vi snakker om at få en mand foran deres mål, når vi har frislag. Og vi bliver enige om, at stort set alt hvad vi lavede i 2. periode var forkert. Det vi snakkede om i første pause, blev fint demonstreret i 2. periode. Det var bare de ting, vi ikke skulle gøre. Men så var alle med på, hvilke fejl vi lavede. Vi fik set dem gentagne gange. Vi får sunget ”2 lys” og stemningen er tilbage. Nu skal vi lige se, om ikke vi kan gøre den lidt spændende.

3. periode bliver klart vores bedste. Vi tænker mere klart. Vi kigger op, før vi smider bolden i en retning, og vi kommer frem til en del chancer. Kampen er dog også rimelig hårdt spillet. Og i 3. periode tager Daniel en fin dans hele vejen op langs banden. Med en smuk piruette drejer han sammen med en modstander ind i banen, for at slutte med et elegant kollaps oven på sin modstander. Begge spillere er lidt rystet, men alle er klar til at spille videre. Desværre får sidste år bisse 2 minutter. Hvordan Sydsjælland ikke kommer med ud i 2 minutter, forstår jeg ikke, men undertal til Hotboys og nye trængsels tider. Vi får dog spillet en god gang boxplay. 2 minutter går, og de bliver holdt fra de helt store chancer. Godt arbejdet drenge.

Og så kommer en lækker overraskelse. Coretto tager turen fremad ude ved banden. Han svinger bolden mod mål, og den går sgu ind. En lækker og lidt overraskende pind. Sådan Coretto. 2-5 med 9 minutter igen. Vi er dog ikke helt tæt på at få point med fra kampen. Vi får et powerplay sidst i kampen, hvor vi får spillet bolden godt rundt og meget tæt flere gange. Men ind vil bolden ikke. Kampen løber tør for tid, og slutter 2-5 til Sydsjælland.

Puha. Der var fart på, og vi er noget rustne, men vi viser god moral ved ikke at blive løbet helt over. Vi rejser os efter 2 skidte perioder. Vi vinder faktisk sidste periode, og kan gå fra banen med oprejst pande. 3 stjerner er det selvfølgelig også blevet til, og de er blevet som følger….

1*. Kenneth ” Coretto ” Coretto.
Lækker pind. ( Coretto lavede en lækker pind i kampen. Helt ude fra den ene side sender han bolden mod deres mål. Keeperen kan ikke magte opgaven, og der er mål. Sådan Coretto. Tag endelig flere af de skud, også selv om de er lidt skarpe. Spørg bare Holm om de virker!).
God fart. ( Coretto var en af de få Hotboys, som kunne følge dagens modstander. Gode løb både frem og tilbage på banen.). Godt humør. ( Som det vigtigste på Hotboys, så er humøret altid en prioritet. Og du havde det gode med af slagsen.
Dejligt med et smil, når kampen er lidt hård. Godt arbejdet Coretto.).
Rigtig fin kamp af Coretto.

2*. Daniel ” Daniel ” Lilja.
Still got it! ( Daniel lagde godt fra land. Som forsvarende årets bisse, tog han holdets eneste udvisning. Theis har en seriøs konkurrent her. Godt arbejdet Daniel. Fortsæt endelig med at få minutter på kontoen. J).
I stormens øje. ( Der var ikke mange andre, som havde lige så mange infights i gennem kampen, som Daniel havde. Hver gang han var på banen, stod han og skubbede med en modstander. Sådan Daniel.).
En taktiker. ( Daniel kom med idéen om at spille 2-2-1. Det virkede - og godt set. Det krævede lidt omstilling for drengene, men vi løste faktisk opgaven rigtig godt som hold. Gode indspark er altid velkomne.).
God kamp af Daniel.

3*. Michael ” Høx ” Høxbroe.
Kan stadig. ( Høx har efterhånden en specialitet på banen. Han tager bolden og ganske upresset, skyder han den langt ud over banden. Fedt at han gør det, og mere fedt at han bliver ved. En fed detalje som er klassisk Høx.).
Assist konge. ( Høx blev lidt ufrivilligt assist konge i aftenens kamp. Han lavede flere fine assister til Sydsjællands spillere. De takkede for gæstfriheden og scorede et par mål. Sådan kan det gå. Kom igen Høx.).
MOM. ( Høx blev fortjent udnævnt til Man Of the Match efter kampen. Helt sikkert på grund af sit fine assist arbejde. Så kan han give en pilsner til næste kamp, og så er vi videre derfra. Tillykke med titlen gamle dreng. J).
Kom igen Høxi….

Tillykke til alle 3.

Tillykke til Sydsjælland med sejren, og tak til tilskuerne. Fedt at der var kørt supportere med den lange vej fra Vordingborg. OG tak til vores egne Hotboys og supportere, som havde fundet vej til hallen. Vi var 46 hoveder i hallen, og altså under de 50. Så der skulle også være styr på Covid restriktionerne. Vi kom i gang med sæsonen, og nu er det bare om at komme op i tempo. Hotboys tempo!