Herre Senior - 17. november 2019 12:30

8 - 6  (1 - 1, 1 - 2, 6 - 3)

Kampen mellem Allerød og Herlev Hotboys d.17/11-2019

Så var det endnu engang blevet tid til at Herlevs fineste skulle i kamp igen. Denne gang mod Allerød Floorball. 13 hotte drenge var mødt op til dagens kamp, og kaptajnen havde sendt kæder direkte fra Esbjerg. Hvad han lavede derovre når Hotboys skulle spille i Allerød, er i der ingen der ved?

Opvarmningen blev sat i gang uden målmand da Allan lavede en Allan!!! Han nåede dog frem i tide til at drikke Jägermeister sammen med os andre. Den var i dag skænket af de 3 Nyholt brødres MOR! Widen kæmpede allerede der med sig selv da han var lidt ramt fra gårsdagens udskejelser, men det er stærkt at du kom Widen.

Lidt floorball skulle der også spilles!

1 periode starter med et par gode skift, indtil at vores 3 wing par skal på banen! Om det var Skind eller Widen der laver en forkert ud/indskiftning ved jeg ikke, men vi spiller i hvert fald mindst 10 sekunder med 6 mand på banen! Widen tager gerne 2 minutter i straffeboksen og vi rider stormen af på bedste vis. Kort efter scorer Allerød desværre et fint mål, og vi er bagud 1-0. Men så får vi kort tid efter et frislag i offensivt hjørne hvor der sker noget mærkeligt. Elsing slår en hård pasning til torden, som smukt ser Laus på den bagerste stolpe, og selvfølgelig sætter den ind. Det var sgu nemt, og samtidig et flot mål af de hotte drenge.

2 periode starter med at vi ikke er helt klar og kigger for meget bold, derfor scorer Allerød fortjent til 2-1 tidligt i perioden. Igen kommer Elsing og Laus på banen og gør det de er bedst til i øjeblikket - nemlig at score mål! De er skarpe de to for tiden, og det er fedt at se jer finde hinanden så fint. 2-2 efter 3 min af anden periode. Lidt over midtvejs i kampen laver jeg selv en assist som jeg aldrig har lavet før, nemlig en klasse inderside frem til Elsing som sætter den i kassen! 2-3 til Hotboys, Sådan! Vi snakker i pausen mellem 2 og 3 periode om at vi bare skal blive ved med at holde fokus og spille vores spil, Allerød ligger meget tæt på vores niveau, så ingen tvivl om at der ikke var noget der var afgjort endnu.

3 periode starter med en fart som er sjældent set i vores serie. Inden for de første 13 min af perioden var der scoret 5 mål! 3 til Allerød, og 2 til Hotboys. 2 gode mål vel og mærke, først Tiger der finder Theis, som laver sit signaturmål, nemlig at løbe på ydersiden af backen og sætte den direkte ind! Derefter finder Skind John John med en sukkerpas, som John sætter helt op i X med en flot baghåndsafslutning. Laus bringer os i front med 2:28 tilbage af kampen på assist af Elsing.

Allerød tager timeout og får scoret et lidt heldigt mål til 6-6 med 2 minutter tilbage. Jeg tror at både Allerød og Hotboys var indstillet på uafgjort efter det mål, men John kommer mere eller mindre alene igennem og det ser godt ud indtil at deres ene back får sat sin stav imellem benene på John og fælder ham! Dommeren vælger ikke at fløjte til trods for store protester fra Hotboys side af, og Allerød gør det det er gode til, nemlig en kontra med mål til følge. Pis også!

Vi tager timeout og får luften inden et sidste forsøg for en uafgjort. Vi hiver Allan og presser det bedste vi kan, men med et par sekunder sender de en lang pasning frem og scorer med et skud fra siden af på et tomt mål. Afslutningen blev udført mellem knæ og hofte, og skulle have været annulleret, men det blev den ikke. Fuck det, vi er Hotboys og rejser os næste gang!

Tak til Allerød for en fin og fair spillet kamp, vi glæder os til revanche på hjemmebane. Stjerner bliver i dagens anledning valgt af Ass. Kaptajn Militær, og er som følger:

1* Lars ”Tigerlilly” Johansen
Kampens spiller med mange stemmer i badet, og fuldt fortjent MOM.
Mange gode aktioner i løbet af kampen både frem og tilbage på banen, det er en sand fornøjelse at se dig tilbage på holdet.
Assist i dagens kamp! Det er dejligt at der kommer lidt point fra vores backer. Super flot kamp af vores Tiger der bare ser bedre og bedre ud med årene.

2* Laus ”Chilli” Jensen
Hattrick i dagen kamp! Det er ikke tit at der er andre end John der laver 3 kasser i samme kamp, det er super godt gået Laus, du er sgu skarp i øjeblikket.
Stor arbejdsindsats hver gang han er på banen, det stresser modstanderen, og giver os andre mere plads.
Top målscorer! Laus har efter dagens kamp lavet 6 kasser i 5 kampe, det er noget som holdet har brug for. Flere mål tak ;-)

3* Kenneth Widén
Holdets mand!
Widen kom i dag! Det i sig selv var meget fint, for når man så og lugtede til ham, så har det nok været den hårdeste kamp for ham, det er stærkt, og det er i bedste Hotboys ånd og komme selvom man ikke er meget værd.
Tog en straf for holdets skyld, og for lungernes ;-)
Spillede en fin kamp som wing og er god til at holde i bolden og hive noget tid af klokken. Godt arbejde Widen, selv med tømmermænd.

Så er der ikke andet og sige end at vi glæder os til søndag hvor vi på hjemmebane tager imod Greve FC, der er få ledige pladser tilbage, så se og få sikret jer en billet til noget lækker bold, med nogle lækre mænd!