6 - 3  (2 - 0, 2 - 1, 2 - 2)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Hvidovre Attack 4.
Søndag d. 3/11-2019.

Så var det endnu engang blevet tid til en kamp for Herlevs fineste. Denne gang kom Hvidovre Attack på besøg i Hotboys Dome. Søndag middag var mere end 2 hotte kæder mødt op for at repræsenterer Hotboys. Lækkert med masser af Hotboys i hallen. Det var første møde i denne sæson, men bestemt ikke første møde med Hvidovre. Vi har været i pulje med dem i en del år, og haft masser af kampe. Mange tætte kampe. Vi var uden John John som lavede historiske 12 POINTS mod netop Hvidovre! De var nok godt tilfredse med, at John John var forhindret denne søndag.

Vi satte gang i opvarmningen, og humøret var højt. Men så kom en overraskelse. Samtidig med den obligatoriske Jägermeister var der en lille gave til en Hotboy. Og det var sgu mig som var heldig. Elzing havde været ude og rejse, og havde taget en lille ting med hjem. En rigtig kaptajn hat! En flot blå hat til undertegnede. Så bliver man da lidt rørt.Tusind tak for gaven, og nu har jeg jo så en fin hovedbeklædning til officielle Hotboys arrangementer. J Tak tak. Men vi skulle jo også spille floorball denne søndag, og kampen blev sat i gang.

1. periode starter forsigtigt for begge hold. Der er sikkert spil i begge ender, og ikke de store chancer. Stor jubel efter 10 sekunderda vi ikke var bagud. Flot drenge. Sikke en god start. Men efterhånden som alle bliver helt varme, spilles der hurtigere og mere chanceskabende. Og det giver pote for Hotboys. Jeg mener, det er Militær, som sender en bold afsted mod mål. Målmanden og backenfår dog klokket lidt i det, og der er mål til Hotboys. Noteret som selvmål. Helt fint med os. Bare vi får målet.

Allan har også sit at se til, men der er fint styr på det i denne periode af kampen. Efter cirka 15 minutter udbygger vi føringen med et mål afElzing og assist af Militær. Sådan Hotboys. Vi spillede godt i 1. periode, og der sker da heller ikke mere i forhold til mål. 2-0 til Hotboys efter de første 20 minutter.

2. periode bliver mere lige. Hvidovre presser godt på i længere perioder, og vi er på hælene. Militær kommer for sent og bliver udvist.Øv. Men vi har før været presset, og vi holder stand. Men da Snerle får 2 minutter stort set i forlængelse af Militær, bliver det svært. Hvidovre spiller bolden godt rundt, og de får skudt mod mål. Bolden triller lige akkurat ind over stregen. Øv bøv. 2-1halvvejs i kampen.

Kort efter får Hvidovre en udvisning. Og så sker noget mærkeligt. Hotboys kommer i powerplay, og er ved at miste bolden. Men Laus får spillet bolden højt mod Snerle, som elegant tager bolden ned med skulderen/overarmen/albuen/ håndleddetog tager et træk og ligger bolden ind bag deres målmand. Et super mål af Snerle. Snerle blev besat af en dygtig floorball spiller i en kort spilsekvens, og husker intet fra episoden. Men super pind af Snerle…

Det giver momentum, og allerede 30 sekunder efterfinder Militær Skind, som ligger den ind bag keeperen. Stærkt Hotboys. De gav lidt ro i kæderne med en føring på 4-1. Perioden løber ud, og vi skal have lidt luft inden de sidste 20 minutter.

3. periode skal selvfølgelig vindes. Og vi skal ikke lave noget dumt, som i sidste kamp. Men som altid levere Hotboys på alle parametre.Også de dårlige. Vi spiller meget skidt i starten af perioden, og Hvidovre scorer efter 1 minut. Sådan drenge. Vi har det stadig. Dårligt spil lige om hjørnet. Men efter et par alvorlige miner, og en aftale om at vågne inden det er for sent, starter Hotboyslækkerierne op igen. Allerede i 2. minut scorer Skind sit andet mål efter assist af Theis. Og bare 30 sekunder senere, lukker Laus kampen efter en aflevering fra undertegnede. 6-2 til Hotboys. Sådan.

Det gav den ro, der skulle til for at få vores spil op ogkøre igen. Midtvejs i perioden ryger Snerle ud sammen med en Hvidovre spiller. 4 mod 4. Og her får Hvidovre presset os så langt ned foran Allan, at vi må trække i nødbremsen. Straffe til Hvidovre. Kom så Allan. Hvidovre spilleren går forsigtigt ned mod Allanog dribler. Allan springer fra side til side, og bliver faktisk afdriblet, men Hvidovre spilleren misser helt sin afslutning pga. de mange driblinger. Og ingen scoring til Hvidovre. Sådan Allan. Flot.

Med 5 minutter igen får vi powerplay igen. Men vi har ikkeså travlt og spiller fornuftigt bolden rundt. Et par skud bliver det til, men ingen mål. Med under 2 minutter igen, får Hvidovre endnu et mål. 6-3 og kampen løber derefter ud. Sejr til Hotboys og 3 lækre points til kontoen.

Super kamp drenge. Gode mål og flot spil. Lækkert. Men vi skal jo også have et par stjerner fra dagens kamp, og de er blevet som følger.

1*. Kristian ” Snerle ” Snerle.
Et konge mål. ( Snerle lavede dagens flotteste mål. Eller den person, som har overtaget Snerles krop,laver et flot mål. Et super mål som har det hele. En udvisning, en assist og et mål. Snerle lavede alle 3 ting i samme moment. Flot flot flot.).
Kanon form. ( Snerle har spillet stabilt over længere tid. Han spiller bare kun gode kampe for tiden. En kanonform han har ramt i denne sæson. Fedt Snerle.).
MOM. ( Snerle blev efter kampen fortjent vinder at dagens Man Of the Match. Der var stemmer på hele 7 Hotboys, men ingen over eller ved siden af Snerle i dagens kamp. Tillykke.).
Super kamp Snerle.

2*. Thomas ” Elzing ” Elsing.
Lækkert mål. ( Elzing kan jo godt lide at skyde på mål. Og det er godt. For da Militær lægger en afleveringpå tværs af banen, lader Elzing kanonen og sender bolden i mål. Et flot mål.).
En goalgetter. ( Elzing har som en af de få scoret i alle sine sæsoner som Hotboy. 17 sæsoner! Det er sgu meget godt gået).
En lækker overraskelse. ( Elzing havde på sin ferie i Spanien savnet mig så meget, at han købte en gave med hjem til mig. Jeg kan ikke stå for smiger, og takker af hele mit hjerte for den flotte gestus. Tak gamle dreng.). Flot kamp af Elzing.

3*. Mads ” Skind” Herskind.
2 mål. ( Skind blev dagens topscorer for Hotboys. Med 2 mål gjorde Skind sit indtog på dagens kamprapport.Det er altid lækkert med Hotboys mål, og hele 2 i samme kamp er sgu lækkert.).
Endnu en goalgetter. ( Skind er ligesom Elzing garant for mål i hver sæson. Skind har som Elzing scoret i samtlige 17 Hotte sæsoner. Flot.).
Lækker detalje. ( Hvem havde regnetmed at Skind kunne score med at håndledsskud? Ingen. Heller ikke deres målmand som var chanceløs. Flot mål og flot allerede efter imponerende 106 mål, at lave sit første med et håndledsskud. Det er sgu flot.). God kamp Skind.

Tillykke til alle 3.

En super dag på kontoret for Hotboys. Masser af Hotboys. Masser af mål. Masser af fejl. Og masser af point til Hotboys. Sådan skalen søndag sgu være. En tak til de mange supportere skal også lyde. Der var næsten et helt hold i kommende Hotboys på lægterne. Dejligt at se de mange børn, som måske en dag kan løfte den ”tunge” arv. Tak for supporten. Tak til dommerne og til modstanderne for en god og fair kamp.

Så er der jo ikke så meget mere at gøre end at mødes i målet og synge….