Herre Senior - 25. oktober 2019 19:30

7 - 7  (2 - 2, 2 - 1, 3 - 4)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Jyderup Farmers
Fredag d. 25/10-2019

Så var det sgu blevet tid til sæsonens første hjemmekamp for Herlevs fineste. Det var Jyderup, som havde kørt den lange vej mod Hotboys Dome denne fredag eftermiddag. Der var over 2 kæder hotte drenge, som var klar til kamp i den ikoniske gule trøje. Det var fredag, og der var ingen undskyldning for ikke at komme til kamp denne aften. Hotboys bød på en ramme af blandet drikkevarer til de fremmødte supportere. Tak for supporten til jer alle sammen. Håber I fik en underholdende kamp - og det tror jeg I fik. Sikke dog en rutsjetur vi kom ud på. Masser af mål og store føringer. Godt spil og dårligt spil. Men lad os tage hul på 1. periode.

1. periode var dårligt startet, før der var scoret. 10 sekunder var, hvad Jyderup skulle bruge. Torden og undertegnede kiggede fint på hinanden, uden dog at kigge på bolden. Og Jyderup ramte flot en høj bold i luften, og SLAM, så var vi bagud. Hovsa. Der var sgu fart på. Vi skal lige kigge lidt på at være helt klar fra start fremover. Men inden chokket nåede at sætte sig, så havde Militær bragt orden i regnskabet. Allerede i kampens 2. spilleminut fik vi udlignet. Ja, ja. Det var ikke kun Hotboys, som sov lidt fra starten af kampen. Men igen kom vi hurtigt bagud. 4 minutter inde i kampen var der scoret 3 mål. Waow. Theis ville sgu også danse med, og efter yderligere et par minutter var der udlignet igen. På en fin assist af Laus. Målmændene havde sgu deres at se til. Efter en kaotisk start for begge hold, satte kampen sig lidt. Sidst i perioden kom vi i powerplay, men et par gode chancer var, hvad det blev til. Ingen mål. Men ganske fint powerplay alligevel.

2. periode startede igen med et hurtigt mål. Efter 2 minutter havde Jyderup igen fundet vej til nettet bag Allan. Øv. Men kampen var ganske lige. Jyderup havde nogle hurtige drenge, mens vi spillede bolden lidt mere rundt. Ganske fin kamp. Cirka midt i perioden finder Militær flot Holms stav foran mål. En aflevering i luften, hvor Militær sigter efter Holms flyvende stav. Og han ramte sgu. Flot detalje. 3-3 og kampen helt åben. Men Militær var ikke færdig endnu. Med endnu en assist til Elzings føringsmål, bragte vi os foran for første gang i kampen. Det var sgu en god fornemmelse. Men den var langt fra afgjort. Godt kæmpet Hotboys. Vi skulle holde tungen lige i munden for at holde dem fra fadet. Perioden løber ud, og vi fører og har en god fornemmelse. Vi skal være klar fra starten af 3. periode, og se om ikke vi kan få et mål mere for at få lidt luft. Så aftalerne var på plads, og alle vidste hvad de skulle. Eller hvad???????

3. periode bliver en rutsjetur for begge hold. Hotboys leverer, som kun Hotboys kan. Vi skal være klar fra start. Og næsten helt efter planen, scorer Jyderup 4 mål på de første 5 minutter. Så var vi bagude med 3 mål. HOVSA! Flere store kiksere fra hele holdet, og en lidt uheldig Allan gjorde, at kampen var vendt på hovedet. Kampen var sgu stort set tabt på dette tidspunkt. Øv. Vi tager en timeout. Får lige snakket lidt sammen og set hinanden i øjnene. Forfra, og så må vi se, hvor langt vi når på de sidste 15 minutter. Minuttet efter får vi tildelt et straffeslag. Laus bliver bedt om at tage det. Han ved godt, det er et vigtigt tidspunkt for holdet, moralen og for resten af kampen. Han går langsomt ned mod deres keeper. Afventer en reaktion fra målmanden, men den udebliver. Laus dribler et par hurtige træk, og sætter den ind bag keeperen. Sådan Laus. Der var sgu lidt pres, men Laus stod imod og bragte os tilbage i kampen. Flot Laus. Vi satser langsomt lidt mere, og det giver sgu pote. Theis med sit andet mål efter assist af Laus. Nu var vi der næsten. Jyderup havde stadig store chancer, men Allan tog sig flot af det hele på dette tidspunkt. I vores presspil kommer vi til at stå forkert, og de kommer 2 mod 1. Jeg trækker i nødbremsen, og de får et straffeslag. Pis lort. Kom så Allan. De løber ned mod Allan, og han presser dem til at afslutte fra en skarp vinkel... og den er for skarp. Redning! Flot Allan og tak for hjælpen. Alt dette giver jo moral til holdet, og vi presser på for at udligne. Og sørme om ikke Elzing bringer balance i regnskabet igen i kampen med sit andet mål til stillingen 7-7. Assist af Borg. Sådan Hotboys. Vi var sgu med igen. Jyderup er rystet og tager deres timeout. Små 4 minutter igen. Og begge hold er ret nervøse. Ingen vil lave fejl, og samtidig vil man jo gerne vinde kampen. Jyderup får flere gode muligheder ligesom Hotboys, men for vores vedkommende er Laus’ skud, som deres målmand redder med hovedet, nok det tætteste vi kommer på mål nummer 8. Tiden løber ud, og begge hold er faktisk lettede. Ingen ville tabe denne fuldstændig vanvittige kamp. Slutresultatet er 7-7. Puha...

14 mål. 3 mål på under 2 minutter. 3-målsføring i 3. periode. 2 straffeslag og 2 timeouts. Hold da op. Publikum og de 2 hold kom alle følelser igennem denne aften. Et fair resultat set på hele kampen, men i perioder var der rent kaos på banen. Ingen var glade, og ingen var sure. Men alle var lettede. Tak for en god og ikke mindst spændende kamp skal lyde til Jyderup. Det skal nok blive spændende i returopgøret. Stjerner fra kampen skal vi jo lige have med, og de er blevet som følger.

1*. Dan "Danniboy" Waldorff Hansen.
Stabil. (Danniboy har alle sæsoner været stabil. Han insisterer på at ligge en aflevering bag om ryggen på sig selv uden at kigge op. Og det efter 17 sæsoner for Herlevs fineste. Det er stabilitet. Det er stort set aldrig lykkedes, men han bliver ved. Det må være Dans "signature move". Stærkt Dan).
God panik. (Dan havde en helt vild clearing af bolden i 3. periode. Bevares vi var under pres. Bare ikke lige der. Men Dan fægtede helt vildt med staven, så Torden måtte springe for livet. Dan clearede bolden. Og det var det, han ville. Succes. Ganske morsomt).
Godt humør. (Dan havde et godt humør med til dagens kamp. Det er sgu vigtigt til sådan en rollercoaster kamp. Fedt at kunne have overskud, når det ikke lige ruller vores vej).
God kamp Danniboy.

2*. Lars (comeback "TIGER") Rørby Johansen.
1. kamp i denne sæson. (Tiger var tilbage. Efter lidt skader og almindelig travlhed, var det dejligt igen at have Tiger med på holdkortet).
En gammel rotte. (Tiger har jo spillet mange sæsoner for Hotboys, og det kunne ses. Han spillede godt fra 1. minut, og lavede flere gode opspil og pasninger. Han leverer bare når han skal).
En HOT BOY. (Tiger er en ægte Hot Boy. Hans trøje var helt gennemsvedt efter 1. periode. Og igen efter 2. periode. En munter kommentar om at han skifter trøje mellem hver periode, var meget rammende. Han sveder en trøje igennem på hver periode. Altså en ægte HOT BOY).
Super at have Tiger med igen.

3*. Christian "Militær" Nyholt.
3 points. (Militær lavede flotte 3 points i dagens kamp. 1 mål og 2 assister. Det er sgu stærkt. Den flotte assist til Holm var et højdepunkt. Flot, flot, flot).
Rutine i pressede situationer. (Med over 250 kampe på CV’et går Militær sjældent i panik. Og det gjorde han da heller ikke trods de 4 mål på 5 minutter. Han tog en timeout, og fik styr på tropperne. Godt gået coach).
God kommunikation. (Militær havde travlt. Også med at snakke sammen med sine teammates. God dialog gav flere flotte mål. Sådan Militær).
Super kamp Militær.

Tillykke til alle 3.

En stor kamp som vi vil huske godt frem i tiden. Både for det totale kollaps, men også for den gode gejst som første til et super comeback. En stor dag i Hotboys historien. Det er jo disse legendariske kampe, som hænger ved. Endnu engang tak til vores supportere. Vi var glade for at kunne byde på en lille forfriskning. Nu har vi så allerede kamp igen på søndag. En hjemmekamp mod Hvidovre. Lad os få masser af Hotboys, masser af tilskuere og masser af mål. Så skal det nok blive underholdende...