Herlev FC 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 6. oktober 2019 15:30

12 - 4  (4 - 2, 3 - 1, 5 - 1)

Kampen mellem Herlev Funboys og Herlev Hotboys søndag d 6/10-2019

Så var det blevet tid til kamp 2 for Herlevs fineste. En ”udekamp” mod Funboys. Der var altså en del på spil. Vi vandt vores første kamp i sæsonen ude mod politiet efter en tæt affære. Men nu var det tid til at spille mod rækkens suveræne tophold. Funboys. De skulle spille deres 4. kamp i sæsonen, og havde blot lukket 4 mål ind i de 3 første kampe. Så en solid defensiv som bliver fuldt op af en skræmmende offensiv. Hele 8 mål i snit pr. kamp har Funboys produceret. De er også blevet kraftigt forstærket hen over sommerpausen. Flere tidligere hockeyspillere er stødt til, så det lignede en svær opgave for Hotboys denne søndag eftermiddag. Og det blev det. Men lige over 2 kæder var klar for Hotboys, og efter en stor og dejlig kold Jägermeister var det tid til at fløjte kampen i gang.

1. periode startede med højt tempo. Og allerede i 2. skift lå bolden bag Allan. Øv. Men Funboys går vist efter at rykke videre op i rækkerne, så de har fart på. Vi kom lidt bedre med, men Funboys var hurtige. Cirka midtvejs i perioden fik de udbygget føringen til 2-0. Nu skulle vi lige have fat igen, for ikke at blive løbet helt over. Og det fik vi sgu. 2 lækre mål af John John udlignede kampen, og vi var med igen. Men Funboys buldrede på, og lavede yderligere 2 mål inden pausen. 4-2 til ”hjemmeholdet” efter 1. periode.

En god snak og en velfortjent pause senere, skulle vi i gang med 2. periode. Vi kæmpede for at hænge på de stærkt spillende Funboys, men endnu engang er det dem, som kommer først på tavlen. 5-2 og en kamp vi ikke ville slippe fra, uden at give alt hvad vi havde. Vi spillede nogenlunde op med dem i 2. periode. Vi fik sågar et powerplay, men det fik vi desværre ikke scoret i. Og med cirka 5 minutter tilbage af 2. periode lukkede vi endnu en pind ind bag Allan. Øv.

Men vi måtte sgu da kunne score i denne periode. Og det gjorde Laus kort efter. 6-3. Ikke en helt tæt kamp, men vi hang da næsten på. En for Hotboys uheldig detalje kort før 2. periode løb ud, skulle vi desværre have med. Vi får frislag foran deres mål. De har ikke travlt med at komme væk, og Militær skyder bolden ind på en Funboy, som står tydeligt for tæt på. Han er måske nok på vej væk fra frislagspunktet, men han drejer hovedet og dækker tydeligt for en afslutning. Vi regner jo med, at det giver ukorrekt afstand, men dommerne ser noget andet, og i forvirringen slår Funboys til. 7-3 efter 2. periode. Øv. Rutineret gjort af Funboys, men lidt skidt at dommerne hopper på deres lille finte. De tager endda fat i spilleren i pausen, for at fortælle han ikke må stå i vejen. Men da var det jo lidt sent set med Hotboys øjne.

Men nok om det. Det var for øvrigt en helt fin fair spillet kamp, som begge hold kan være stolte af. Der var så vidt jeg ved, ikke ret mange ulovligheder. Stærkt at et lokal derby kan spilles med gensidig respekt for hinanden.

3. periode blev lidt lang for Hotboys. Luften var sivet ud af lungerne, og vi hang efter hele perioden. Funboys kommer hurtigt på tavlen, og at chancen for at få point ud af denne kamp, forsvandt som minutterne gik. Først efter 13 minutter af 3. periode for vi reduceret. 8-4 med under 7 minutter igen. Det var umuligt. Funboys buldrede på og fik yderligere 4 mål i de sidste minutter. Tanken var tom, og der var ikke meget tilbage i de slidte Hotboys. Kampen slutter 12-4 til Funboys.

Fuldt fortjent og tillykke med sejren. Vi var aldrig tæt på point, og det var deres skyld. Vi må se om vi kan drille dem lidt i returopgøret. Men tillykke til Funboys med sejren.

Lidt Hotboys stjerner skal vi jo også have med fra kampen, og de er blevet som følger….

1*. Laus ” Chili ” Jensen.
En fighter. (Laus er en af Hotboys’ største fightere. Han giver ALDRIG op. Selv nede med 3-4 mål, var han sikker på vi kom igen. Og endnu bedre så viser han det ude på banen. Går altid forrest med et kontraløb eller et kanon returløb.).
En goalgetter. (Laus er en udpræget målscorer. Over dobbelt så mange mål som assister har han lavet. Og igen i dag fandt han vej til maskerne. Det er sgu dejligt med en sådan fyr på holdet.).
MOM (Laus blev efter kampen, vinder af en tæt afgørelse i kampen om Man Of the Match. Der var stemmer på mange Hotboys, men ingen tog flere end Laus. Et stort tillykke med titlen Laus.).
Kanon kamp af Laus.

2*. John ” John John ” Jensen.
God første kamp i sæsonen. (John John var med for første gang i denne sæson. Og det med bravur. Hele 3 mål og så mod Funboys. Der tæller de jo næsten dobbelt. Men skarp kamp af John.).
Fast makker? (Det kan godt være at John John scorede 3 mål. Men de blev altså alle 3 sat op af Militær. De finder sgu hinanden de 2. Det må være god kommunikation fra John John. Han kalder på bolden.).
Flot statistik. (John John nåede med dagens høst op på over 100 points mere end antal kampe. 160 point i 59 kampe. Tallene taler for sig selv……). Stor kamp af John John.

3*. Rasmus ” Torden ” Nielsen.
Travl dag. (Torden havde en travl dag som resten af Hotboys. Men han kæmpede forbilledligt fra første til sidste skift. God fight Torden.).
Hård kamp. (Torden var lidt hårdt ramt af høje albuer, men dommerne vurderede, at de var hændelige. Kom igen Torden.).
Godt overblik. (Sammen med Militær fik Torden lagt en god linje for kampen. Nok var vi presset, men humøret og fighterviljen skulle vi ikke mangle. Og det takket være Torden.). Flot kamp trods resultatet Torden.

Tillykke til alle 3.

Men som Borg så fint sagde efter kampen. Der var ikke en eneste Hotboy, som ikke gav sig 110 % i dagens kamp. En stor holdindsats. Også selv om vi tabte. Der var ganske højt humør over hele linjen trods kampens resultat. En klassisk Hotboys styrke. Selv om vi taber en kamp, er der stadig overskud til pis og papir efter kampen. Flot kamp af alle Hotboys. Bevares, vi lukkede alt for mange mål ind. Men tager vi deres 2 nye hockeygutter og deres kædemakker ud af ligningen, så mangler Funboys 11 points. De var bare for stærke i den kæde. Fuck det.

En tak til tilskuerne skal vi også have med. Det var dejligt der var mødt så mange op, for at se et lokalderby. Tusind tak for støtten. Vi kan sagtens høre jer. Tak tak tak.

Nu har vi så en uges pause før vores tredje udekamp i træk. Vi skal til FFK og hente 3 points. Så op med hovedet Hotboys, og glæd jer endnu en gang til en kold Jägermeister og godt selskab. Måske endda også godt floorballspil, men den vil jeg ikke hænges op på….