Herlev FC 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 4. marts 2019 20:00

6 - 3  (3 - 1, 1 - 1, 2 - 1)

Så var det blevet tid til returkampen mod funboys. Første kamp blev vundet af Hotboys, så det var et revanche lystent funboys hold. Masser af spillere på holdkortet for begge hold, og godt med tilskuere. Der var spænding i hallen før kampen. Vi havde ladet 3-4 stykker side over. De valgte det selv. Vi vil ellers gerne have alle mand med, men med næsten 4 hele kæder valgte de at pleje småskader og se kampen fra tilskuerpladserne. Og så selvfølgelig en sygemelding kort før kamp. Vi har været lidt ramt af sygdom og skader denne sæson…. Men masser af Hotboys klar til kamp.

1. periode startede meget hurtigt. Vi vinder faceoff’en, men inden jeg kan kigge op, er Rasmus Herløv over mig. Han kan sgu løbe hurtigt. Der skete ingen skade, men det var måske et forvarsel af, hvad der skulle komme. Men desværre så scorer de efter et par minutter. Et skud fra midt i slottet går ind på Allan. Øv. Men funboys havde god fart i skoene, og vi skulle lige i gang. Der bliver skudt på mål i begge ender, men vi rammer desværre forbi deres mål. Indtil Skind åbner ballet for Hotboys. En assist til Militær og der er udlignet. Der bliver presset godt på fra funboys, og de får yderligere 2 mål inden pausen. Bagude 1-3 til første pause.

2. periode starter, og begge hold har gode chancer. Og igen er det Hotboys som kommer på tavlen. Elzing scorer fra midten, og vi er blot bagude med 1 pind. Men igen er det funboys, der scorer det næste mål. Vi kunne ikke rigtig få bolden ind. Masser af skud, men alt for mange forbi mål. Og resten tog deres målmand sig af. Et powerplay til os bliver det også til, men vi forsætter med lige ved og næsten. 2-4 inden sidste periode.

3. periode skal vindes. Ellers så taber vi jo kampen. De scorer hurtigt inde i perioden, men blot 5 sekunder efter deres mål, har Skind scoret sit andet mål i kampen. Nu skete der sgu noget i kampen. Igen et powerplay til Hotboys. Næste kæde hopper ind, men igen redder deres målmand. Funboys tager timeout. Vi får lige de sidste aftaler på plads, om nu skal vi lige give det sidste. Endnu et powerplay til os, men trods 2 mand i overtal, kæmper funboys stærke top kæde heroisk. Ingen mål. Øv. Med få minutter tilbage lukker funboys kampen til 3-6. Tiden løber ud og kampen er tabt.

Stjerner fra kampen er blevet som følger.

1*. Theis ” Rødovre ” Scott Hansson. Ved at blive gammel? ( Jeg så et mærkeligt syn på kamprapporten. Der stod at Theis ikke fik en udvisning??? Og det med 42 udvisningsminutter før aftenens kamp. Men flot at du holdt dig i skindet.). Lavt tyngdepunkt. ( Theis havde god brug af sin manglende højde. De pressede tæt på os, men Theis kunne lige dukke sig og dreje rundt om dem, Han var nede i 45 grader i flere vendinger. Det er sgu imponerende, at han ikke vælter. Men ren vilje og ben der bare bliver ved med at løbe, retter ham op igen. Sådan.). En fighter. ( Theis giver aldrig op. Heller ikke med få minutter igen. Der tager han et super løb frem i banen, og tror stadig på et resultat. Stærkt kæmpet Theis.). Super kamp Theis.

2*. Jesper ” Morfar” Bærensen. Debut kamp i sæsonen. ( Dette var Morfars første kamp i indeværende sæson. Dejligt at få dig med til kamp.). Morfar on fire. ( Jesper havde en god dag. Gode pasninger til andre Hotboys. Og skulle de presse for højt, så sendte han bolden højt og frem. Sådan Morfar.). En hård hund. ( Morfar fik en mindre skade under kampen. Men han kæmpede videre og holdt hele kampen ud. Godt kæmpet, og vi håber du hurtigt er klar igen.). Lækkert at du lige fik en kamp i sæsonen.

3*. Rasmus ” Torden ” Nielsen. En svær kamp. ( Torden havde lidt kvaler med at sætte holdkortet. Med hele 8 backer og masser af angribere, var det ikke en nem opgave. Men alle fik fin spilletid. Godt gået Coach.). Super stabil back. ( Torden var back i aftenens kamp. Og det gjorde han godt. God fight og gode sikre pasninger. Både til backerne og angriberne.). God indpisker. ( Da vi var presset stort set hele kampen, havde Torden travlt både inde og udenfor banen. Hvis han ikke var på banen, gav han gode råd og instrukser til bænken. En travl dag på kontoret for Torden, men han klarede det med bravur.). Smuk kamp Torden.

Tillykke alle 3.

Tillykke til funboys med sejren. De scorer flere mål, og vi er ikke skarpe foran deres mål i dag. Det ene af deres mål bliver scoret direkte fra hjørnet. Jeg ved ikke hvilket, da der er assister på alle deres mål??? Det må ellers være en svær assist at få, da den bliver skudt direkte fra hjørnet, men i vores øje er det et flot mål sat ind af Allan. Han syntes ikke det var sjovt, men i Hotboys lejren er det vigtigste jo at se godt ud. Og det gjorde Allan. En flot detalje, som han blev belønnet med Man Of the Match titlen for, efterfølgende i badet til en fortjent pilsner. 5 forskellige Hotboys lavede point. Det er en god ting. Masser af Hotboys både på banen og på lægterne. En tak til supporterne skal også lyde herfra. Tak for god hep.

Nu er der under en uge til næste opgave for Herlevs fineste, når topholdet kommer på besøg. Men skal vi ikke bare tage 3 points der, og så komme videre. Det tror jeg nok vi skal……