Holbæk Bombers - Herlev FC 2
Herre Senior - 9. februar 2019 10:00

7 - 4  (3 - 1, 1 - 0, 3 - 3)

Kampen mellem Holbæk Bombers og Herlev Hotboys lørdag d. 9/2-2019.

Så var det blevet tid til sæsonens første møde med Holbæk Bombers. Et hold vi har spillet mange lige kampe mod før i tiden. Denne gang var en tidlig lørdag morgen. Afgang fra Herlev kl. 08:30. Ikke noget der passer Hotboys. Men vi fik samlet 2 kæder med en låner. Niels var trådt til som målmand, da Allan og andre Hotboys var på ferie. Tusind tak for det Niels. Du kæmpede som sædvanligt en hvis del ud af bukserne. Vi var klar, og det var Holbæk også. Men dommerne var ikke helt klar. Der var afbud fra en dommer, og vi skulle spille kampen med kun en dommer. Det er aldrig optimalt. Det er bare svært at se det hele som enlig dommer. Og som ventet blev det også en frustration for Hotboys. Efter en jägermeister var vi dog klar, og nu skulle vi spille.

1. periode var dårligt kommet i gang, før vi var bagud. Efter blot 31 sekunder scorede de. Deres nr. 13 havde et godt skud, og det fik vi første bevis på allerede i 1. skift. Øv. Men vi måtte bare spille videre. Og hvem ellers end Neubert, fik sat Hotboys på tavlen. Widén smider en lidt høj bold ind foran deres mål, og Neubert scorer kun, hvis det er lidt svært. Og der var udlignet. Sådan. Der var blot spillet 1 min og 5 sek. Så var vi i gang. Men desværre scorer de igen efter 3 minutter. Vi skulle være lidt mere skarpe i forsvaret, og det samme i angrebet. Vi havde chancer, men ind kom bolden ikke. De havde en god målmand på dagen, og så får de desværre endnu et mål et par minutter før pausen. Øv. Vi var ikke helt med. Holbæk løb hurtigere og var skarpere. 3-1 var resultatet efter de første 20 min. Og det var en velkommen pause.

2. periode blev lidt bedre. Vi snakkede om at sidde tættere på dem, og det virkede. Det betød desværre også, at der blev længere i mellem vores angreb, men vi fik holdt dem på et enkelt mål i 2. periode. Og da vi ikke scorede, begyndte det at se lidt svært ud. Nede 4-1 før sidste periode måtte vi bare tage kampen, som om vi startede forfra, og så måtte vi se, hvad det kunne blive til.

3. periode startede godt. Elzing lavede et flot mål. Bagude med 2 måtte vi bare lukke af. Men Holbæk satte fart på, og scorede 2 mål inden for et par minutter. Det punkterede kampen. 6-2 og vi havde ikke alt for mange chancer. Men der var stadig små 20 minutter at spille, og nu kunne vi spille lidt frit. Det hjalp. Laus - som jeg tror havde 5 friløbere - fik endelig sat en pind. Stor lettelse både hos Laus og på holdet. Laus havde mange store chancer, men deres målmand var som skrevet tidligere en udfordring for os denne lørdag formiddag. Dejligt at han endelig fik hul på bylden. Og sørme om ikke Militær scorede 1 minut efter. Et super skud fløj ind bag en chanceløs målmand. Vi var stadig bagud, men Holbæk trak sig lidt tilbage og spillede med mindre risiko. Dette gav lidt mere frit spil på banen, men desværre lukkede deres nr. 13 kampen af med at fuldende sit hattrick. 7-4 blev slutresultatet. Fortjent sejr til Bombers. De var skarpere, og vi kom for sent ud af starthullerne. Øv.

Men vi skal selvfølgelig have lidt stjerner fra kampen og de er blevet som følger…

1*. Thomas ” Elzing ” Elsing. Klar fra starten. ( Elzing var en af de få som spillede godt fra første skift. God opvarmning og masser af dårlige jokes. Jo, Elzing var klar denne lørdag formiddag. Sådan Elzing). En lækker pind. ( Elzing lavede, hvad jeg vil vurdere til kampens mål. Han har bolden i deres hjørne. Venter på lidt hjælp, men mister bolden i mens. Deres wing løber frem ad banen, men Elzing følger efter. Ved midten snupper han bolden tilbage, efter en flot gang backchecking. Trækker lidt ind i banen og sender bolden ind i mål fra distancen. Flot solo præstation af Elzing. Flot mål gamle dreng.). Hotboys ånd. ( Elzing hold humøret højt hele kampen. Masser af overskud til at sige platte bemærkninger og få humøret op på hele holdet. Elzing har været med fra starten, og ved at Hotboys ånden er det vigtigste.). Super kamp af Elzing.

2*. Kenneth ” Widén ” Widén. 100%. ( Widén har kæmpet med skader i en længere periode. Men med 3 kamp i træk - og denne gang holdt han helt til sidste skift - er vi forhåbentlig færdige med skader for laaaaang tid. Fedt at du kunne spille hele kampen.). Lækker assist. ( Widén lavede en assist til Neubert. Og den var smuk. Widén havde en modstander på ryggen, men ser Neubert foran mål. Og selvfølgelig ligger han pasningen i luften. Godt set Widén.). Gode chancer. ( Widén havde som mange af vores andre angribere gode chancer. Men Widén var super til at få flyttet bolden frem ad banen. Det var vigtigt, da vi fik skiftet mere sikkert ud blandt backerne, men også fordi det gav tid til angrebskollegaerne, at få placeret sig i gode positioner. Med lidt mere tur i den, havde der været 3-4 point til Widén denne lørdag.) Flot kamp Widén.

3*. Rasmus ” Torden ” Nielsen. Coach Nielsen. ( Torden var træner som altid. Men denne gang coachede han hele tiden. Både i pauserne, under spillet, ved spil stop, ved mål, hele tiden. Han gjorde sit til at vi holdt os skarpe under kampen. Flot arbejde Torden, selv om vi godt kan være lidt svære at få til at lystre. Men du var over os hele tiden. Godt gået.). Godt overblik. ( Når han var inde på banen fortsatte han. Han snakkede med alle Hotboys. Rettede og gjorde opmærksom på modstandere osv. Super vigtigt og især i en svær kamp som denne. Bare ret løs Torden. Vi ved godt, der er masser at rette på, når vi spiller.). God back. ( Torden kan spille både angriber og back. Og i dag spillede han en super back. Masser af bold erobringer og gode pasninger. Torden spillede bolden til Hotboys. Det var ikke alle Hotboys som kunne sige det. Grundet et højt pres, fik vi lavet mange fejlpasninger, men Torden kom fornuftigt af med bolden hver gang.). Flot kamp Torden.

Tillykke til alle 3.

En lang hjemtur med 0 point. Øv. Vi var ramt af ferie, og en del skader florerer stadig på holdet. Men foråret er på vej, og det er vores spillere forhåbentlig også. Så op med hovedet og lad os se om ikke vi kan få lidt flere sejre i løbet af foråret. Det er jeg sikker på. Især når spillere kommer tilbage fra ferie og skader. Så er vi stadig en svær modstander. Men vi er bedst når vi er mange Hotte drenge. Nu har vi 14 dages pause inden vi skal til Hvidovre. Der skal vi være skades frie og klar til kamp. Og så kommer der 3 points på kontoen igen.