FF København 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 5. januar 2019 16:00

8 - 3  (2 - 1, 3 - 0, 3 - 2)

Kampen mellem FFK 2 og Herlev Hotboys søndag d 5/1-2019.

Så var en dejlig lang juleferie overstået, og nu skulle vi i gang med lidt floorball igen. Vi startede året 2019 med en udekamp i Bellahøj mod FFK. Første kamp var en tæt affære som endte med en 3-2 sejr til FFK. Nu var det tid til revanche. Der var lige over 2 kæder klar til start og masser af support på lægterne. Vi havde en hel kæde siddende for at heppe. Håber i snart bliver klar igen drenge. Vi vil hellere have jer med inde på banen frem for udenfor. Men fedt med masser af Hotboys og familie i hallen.

Efter en fin opvarmning afsluttet med den sædvanlige jägermeister, var vi klar. 1. periode startede godt for Hotboys. Vi fandt hinanden godt og masser af chancer. Vi fik godt gang i skiftende, og der var god stemning på lægterne. Og så fik vi sat 2019 i gang. John John fik lagt bolden ind bag deres keeper, og Hotboys var foran. Flot mål med fin assist til Theis. Der var spillet cirka 7 minutter, og Hotboys kom godt fra land. FFK ville dog også lege med, og de blev farligere og farligere på deres chancer. Og efter godt 10 minutter, fik de prikket hul på Allan. Øv bøv. Vi måtte videre, og måtte bare score nogle flere mål.

Men langsomt gled kampen mere og mere i FFK´s retning. De virkede hurtigere og mindre ramt oven på juleferien end Hotboys. Kort før pausen fik de yderligere et mål, og 1. periode slutter 2-1 til hjemmeholdet. Så var det tid til en velkommen pause. De havde været lidt bedre end os, men havde vi været lidt skarpere, ville den have stået uafgjort. Vi måtte bare kæmpe videre.

2. periode skulle dog blive vores dårligste i kampen. Der gik blot et par minutter, før deres lynhurtige 12’er scorede sit første mål. Og han skulle vise sig at blive en udfordring for Hotboys. Vi kom frem til chancer, men der blev langsomt længere og længere imellem dem, og midtvejs i perioden var der ved at være udsolgt for Hotboys. Endnu et mål fra deres 12’er og 4-1. Øv.

Det var nogle trætte Hotboys, som sad og kiggede på fra bænken. Julen havde været god ved Hotboys, men ikke på den sportslige måde. Puha, det var en svær periode i kampen. Vi sad efter i alle skift. Kunne ikke fange hverken dem eller bolden, og vi blev presset godt tilbage på banen. Vi backer var godt rundtosset, når vi kom ud til skiftet. Men med få minutter tilbage af 2. periode, kunne Theis ikke følge med. En for sen tackling kostede 2 minutter og boxplay til Hotboys. En skidt periode, set med Hotboys briller, blev afsluttet med et powerplay mål fra FFK.

5-1 efter 2. periode og vi havde langt op til FFK før de sidste 20 minutter. En meget velkommen pause hvor det var tid til at få ro på.

3. periode skulle til at gå i gang, da trænerteamet havde gode nyheder. Det var tid til endnu en jägermeister. Vi kunne ligeså godt starte forfra på kampen, og prøve at få scoret lidt pinde. Der gik dog under 2 minutter før 12’eren igen havde scoret. Øv. Men stemningen på bænken var stadig fin. Også selv om de scorede igen igen i skiftet lige efter. 2 mål på 1 minut. Det gik sgu lidt for hurtigt for de jule ramte Hotboys.

Trods modgangen på banen, var alle stadig i fint humør. Dette gav et mål midt i perioden til Laus på assist af Skind. Sådan drenge. Men ak og ve. Vores største modstander i dagens kamp var ikke færdig, og deres 12’er scorede lige sit 4. mål i kampen. Han var On Fire i dag. Men så fik Theis nok. Der var en tydelig slashing på Neubert inden deres mål, og det kunne Thies ikke acceptere. Tydelig frustreret gav han sin mening til kende overfor dommeren. Dette gav flotte 2+10 min til Theis. Ganske morsomt egentlig. For Theis elsker at få en dyr bødekasse. Og med imponerende 7 minutters udvisning i snit pr. kamp for Theis, har han lagt sig flot i spidsen for bisselisten. Men efter et boxplay hvor de ikke scorede, kom vi i powerplay. Og vi scorede sgu. Militær bankede bolden ind bag en chanceløs keeper. På assist af John John.

Dette var kampens sidste scoring og kampen slutter 8-3 til FFK.

En svær kamp efter en lang julepause var slut. Og det var fint. Vi havde ikke det, der skulle til i dag for at vinde kampen. Fortjent sejr til FFK og deres lyn kineser. Men derfor skal vi jo stadig have nogle stjerner, og de er blevet som følger…..

1*. Peter ” Holm ” Holm.
Opgraderet til back. (Holm var back i dagens kamp og det gjorde han godt. Holm og Torden havde byttet plads i forhold til angreb og forsvar i dagens kamp. Holm stod stabilt og fik ryddet godt op nede fora eget mål. Og der var rigeligt at se til.).
Næsten MOM. (Holm fik en fortjent 2 plads i afstemningen efter kampen om Man Of the Match. Men måtte se sig slået på målstregen af Theis. Tror alle gerne ville have en pilsner betalt af Theis. Men Holm spillede en super kamp trods de svære kår.).
Dagens vært. ( Holm lagde hus til årets Hotboys julefrokost. Og det var sgu et flot arrangement. Der var dækket et flot langbord op, og masser af øl, vand, mad, chips, sprut osv….. Tusind tak for en super hyggelig julefrokost.
Tak for at vi måtte låne Casa Holm. Og med 16 Hotte deltagere må det betegnes som en kæmpe succes. Tak for en rigtig god Hotboys aften.). Super kamp og aften af Holm.

2*. Laus ” Chili ” Jensen.
Super center. (Laus var center i dagens kamp. Og det gjorde han godt. Der var ikke meget tid, da de pressede os rigtig godt. Men han fik stoppet rigtig mange af deres opspil. Gode lange arme hjalp godt til at stoppe deres hurtige spil op. ).
God kommunikation. (På grund af den svære modstand, var det vigtigt med god kommunikation. Og Laus gik forrest med super kontakt til os backer. Det kunne være gået meget værre, hvis ikke Laus havde kaldt, hvem af deres hurtigløbere som han dækkede. En stor hjælp til os backer. Fortsæt endelig med det.).
Et lys i mørket. ( Laus fik prikket en pind ind efter en mål tørke på over 40 spilminutter! Det gav lidt liv og moral til truppen, for at få kæmpet de sidste 10 minutter hjem.). God kamp af Laus.

3*. Allan ” Erland ” Nordlunde Hjorth.
Kom igen. ( Allan havde meget at se til i dag. Rigtig meget. Men de ramte alt i luften, og de satte flot boldene helt ude ved stolperne. Derfor scorede de mange mål. Men Allan snuppede altså rigtig mange bolde. Trods et stort pres, gav Allan alt til hver redning. Selv da de scorede i 3. periode, og kampen reelt var afgjort, blev han sur på sig selv, hvis han mente han kunne have stoppet den. Det smitter til resten af holdet, at du er så fokuseret. Du er nok din egen største kritiker, men fedt at du kæmper helt til det sidste. Det var ikke din skyld, vi tabte i dag. Men det er selvfølgelig rigtigt som det blev nævnt i klyngen før en periode. ”Hvis Allan havde holdt nullet, så ville vi stadig være foran.” En rigtig skarp bemærkning. Men god kamp Allan. Op på hesten igen, og tag os andre med.).
Godt kæmpet Allan.

Tillykke til alle 3.

Det var ikke en kamp, vi kan bruge til så meget. Vi hang efter stort set hele kampen. Men vi fik drukket jägermeister. Vi fik sunget hos Holm om aftenen. Og vi holdt fokus på det vigtige - At se godt ud. Kom igen drenge. Nu venter en kort pause før retur opgøret mod Jyderup. Der må vores mål være, at sende dem på den lange tur hjem med en Hotboys sejr frisk i erindringen.