Jægerspris Underducks FC - Herlev FC 2
Herre Senior - 2. december 2018 13:30

8 - 3  (1 - 0, 3 - 2, 4 - 1)

Så var det blevet tid til den helt store styrkeprøve for Herlevs fineste. Udekamp mod Jægerspris, som var ubesejret inden dagens kamp. Desværre så faldt denne søndag ikke i god jord hos Hotboys, og vi kunne blot mønstre 8 Hotboys til en meget svær udekamp. Dette bevirkede, at der var masser af lånere med. En stor tak til Dame 1, Herre 1 og Herre 3. Det var altså et Herlev United hold, som drog på den lange tur til Jægerspris. En god opvarmning og kampen skulle i gang.

1. periode starter forsigtigt for Hotboys. Vi har mere end svært ved at følge med Jægerspris. De har tydeligvis nogle spillere, som ikke hører til i sjællandserien. Men vi kæmper derudaf, og skiftende ruller fint. Men efter 7 minutter holder vi ikke stand mere. Et flot mål som Erland i målet ikke kunne gøre noget ved. Der var klart flest chancer til Jægerspris, men vi får spillet os frem til lidt hist og her. Den sidste skarphed mangler desværre. Men første periode slutter 1-0 og er klart godkendt for Hotboys.

2. periode bliver en rimelig tæt affære. Efter 7 minutter scorer Hotboys sit første mål. Marius skyder udefra og bolden hopper sgu ind. 1-1 Sådan. Flot mål Marius. Men de næste 2 minutter koster 2 mål til Jægerspris. De sætter lige tempo på, og bolden ender bag Allan. Øv. Men vi kæmper videre. Der er længere mellem vores chancer end deres, men vi får dog spillet os frem til gode muligheder. Og så skyder Niels udefra igen, og bolden går sgu ind. 3-2 med 5 minutter tilbage af 2. periode, og vi er med igen. Desværre får de kort før tid endnu en pind. 4-2 inden sidste pause.

3. periode skal vi helst starte godt. Vi er bagud med 2, og vi er desværre ikke helt så skarpe foran deres mål, som vi kunne håbe på. Men de scorer efter 1 minut, og det tager lidt pusten fra Hotboys. Vi har rigeligt at gøre med at forsvare foran eget mål. Der er perioder, hvor det ligner rent powerplay. Og i sidste ende må Coretto trække en udvisning. Også Militær må tage ulovlige midler i brug. Men vi ridder stormen af. Kort efter får vi et powerplay, men det giver desværre ikke nogle Hotte mål. Med små 5 minutter igen er der ved at være udsolgt i kræfterne, og de får 2 hurtige mål. Niklas skyder udefra og får reduceret til 7-3. Og selv med en spiller i straffeboksen, slutter Jægerspris af med et mål kort før tid. 8-3 slutter kampen. Puha den var hård.

Men tak til Jægerspris for en god og fair spillet kamp. Desværre kunne vi ikke følge med de mange tidligere 1. divisions spillere. Men vi kæmpede, med alt hvad vi havde. En kæmpe tak til vores ”lånere” skal vi også have med. Det var da gået helt galt uden jer. Tusind tak for det. Men vi skal jo have lidt stjerner, og de er blevet som følger….

1*. Supporterne.
3 mål. ( Det var vores lånere som lavede alle Herlevs mål i denne kamp. En stor tak til Marius, Niklas, Niels og Carina for at i kunne hjælpe med denne lange udebane tur. Og så endda krydret med hele 3 mål fra jeres stave. Flot flot flot og tusind tak for hjælpen.

2*. Kenneth ” Coretto ” Coretto.
Gode ture frem ad banen. ( Coretto var som resten af Hotboys presset langt tilbage i store dele af kampen. Men han tog turen fremover stepperne flere gange, og med stor succes. Det blev der flere farlige skud ud af. Desværre var de lidt over målet, men det gav luft til resten af kæden med disse ture op ad siden. Flot Coretto.).
En bisse. ( Coretto fik vores første udvisning. Det var ret utroligt, at vi ikke havde trukket en før, men den var god nok. Men det var selvfølgelig for at booste os, for vi holdt nullet i boxplay. Godt set Coretto.).
Tak for lift. ( Denne søndag var undertegnede lidt træt efter en hyggelig lørdag aften. Så tak for liftet frem og tilbage til Jægerspris.).
God kamp Coretto.

3*. Rasmus ” Torden ” Nielsen.
Travl mand. ( Torden havde en travl dag. Masser af spil i vores ende og højt pres fra Jægerspris. Men du holdt hovedet koldt gennem hele kampen, og du fik endda samlet en assist op på Marius’ mål. Godt gået.).
Sørger for holdet omkring holdet. ( Torden havde tilmed taget Doktoren med denne søndag. Og hun skulle ikke kun heppe og dosere Jägermeister. Næ, der skulle passes børn. Militær havde taget alle 3 med, og Doktoren holdt dem godt beskæftiget hele kampen. Ved ikke om hun så vores kamp, eller om ungerne tog alt hendes tid. Men en kæmpe tak for din hjælp Doktor. Ellers havde vi været en spiller mindre. Og vi kunne godt bruge alle mand på dæk denne eftermiddag.).
God kamp Torden og tak Doktor.

Tillykke til alle med den flotte kamp.

Endnu engang tak til vores hjælpere - både på og udenfor banen. Et tillykke til Coretto med titlen som Man Of the Match, skal vi da også lige have med. Der var ingen øl efter kampen. Tror ikke Steff havde fået beskeden om, at han skulle have sørget for dette…..! Øv. Men tak for en trods alt god kamp. Vi spillede ikke så dårligt, vi mødte bare en god modstander.

Vi må se, om ikke vi kan mønstre flere Hotboys til returkampen, og så skal vi nok sørge for en tæt kamp…….