PI-København Floorball - Herlev FC 2
Herre Senior - 18. november 2018 10:00

4 - 5  (2 - 1, 1 - 1, 1 - 3)

Så var det blevet tid for endnu en optræden for Herlevs fineste. Denne gang en tidlig udebanekamp mod politiet. Det tidlige tidspunkt gjorde, at vi havde lidt svært ved at komme op i gear. (Mødetid omklædt 09:30). Dette var åbenbart for tidligt for de aldrende Hotboys. Men vi var mødt op med lige over 2 kæder, så der var masser af Hotte drenge i hallen. Et lidt anderledes gulv gjorde det overraskende udfordrende at aflevere og skyde for Hotboys. Tror bare vi var lidt trætte, men gulvet fik skylden for meget i løbet af de første 2 perioder af kampen.

Men kampen skulle jo i gang, og da der ikke var mødt en eneste op for hjemmeholdet andre end spillere, måtte Doktoren, Dennis og Danniboy sidde i dommerbord. Tak for hjælpen, og Politiet var også glade for, at de ikke skulle ofre en spiller.

1. periode gik i gang, og nu skulle der spilles floorball. Vi var ikke helt klar fra starten. Så allerede efter 2 minutter måtte vi pille bolden ud af eget mål. Et skud fra distancen gik ind ved stolpen. Øv for en start. Men nu var det altså om at vågne op og komme i gang. Og vi fik da også et par store chancer, men skarpheden manglede. Vi skød alt for højt. Ved ikke om det var gulvet, men skidt var det.

Midtvejs fik vi et powerplay, så nu skulle den være der. Men desværre får vi ikke rigtig skudt på deres mål, og de løber en hurtig kontra og scorer til 2-0. Øv igen. Vi hang lidt med hovederne, og kunne ikke rigtig få gang i vores spil. Elzing ville det dog anderledes. Efter 11 minutters spil finder jeg ham midt på banen. De går ikke i ham, og Elzing løber lidt frem og sætter bolden ind bag deres keeper. Sådan. Vi var på tavlen. Vi får endnu et powerplay i denne periode, men får ikke scoret yderligere.

I pausen blev vi enige om, at nu måtte vi lige vågne op. Og det gjorde vi efter få minutter af 2 periode. Steff får sendt et skud af sted, og der er udlignet. Stærkt. Og vi får presset spillet op på midten af banen. Der er stadig chancer i begge ender, men vi har lidt mere styr på det. Troede vi. For så scorer de igen. Midtvejs i perioden kommer Politiet foran igen. Lidt halv sløjt spil på banen, og en dum udvisning til mig til slut i perioden, er det mest opløftende at skrive om. Heldigvis stod drengene en god box, og trods tætte forsøg holdt vi stand i boxplay. Godt kæmpet boys. 2. periode slutter igen med Hotboys bagud.

Nu var det så tid til sidste periode. Og sidste chance for at komme lidt ind i kampen. Og det kom vi. Coretto sender bolden i mål på et drøn af en afslutning. Den gav moral til hele bænken. Super pind af Coretto. Men for 3. gang i kampen kommer vi bagud. Et godt gennemspillet mål af Politiet. Men vi havde jo nærmest været bagud hele kampen, så vi troede stadig på det. Og da Militær finder Steff igen, er der udlignet for 3 gang. 4-4 med 8 minutter igen.

Nu var der nerve i kampen. Begge hold vil ikke lave fejl. Men Politiet får presset os helt ned i perioder på flere minutter. Vi kæmper med alt hvad vi har. Det brænder på hos Hotboys. Vi holder dog stand, og med 3 minutter igen tager Politiet timeout. De var ikke så mange spillere, så de skulle nok lige have luft til de sidste minutter. Fuldt fokus og chancer i begge ender. Men med 1 minut igen står Laus helt fri foran deres mål. Han skal bare skyde forbi målmanden, men han holder hovedet iskoldt og ligger en pasning til John John på bagerste stolpe, og der er mål. En super assist af Laus. Alle regner med han selv skyder, men så ligger han den perfekt til en helt fri John John. Perlemål og assist. Yes.

Nu tog vi en timeout for lige at få pulsen ned igen. Efter få sekunder trækker de målmanden og spiller bolden rundt. Vi får kæmpet bolden til os, men vi kan ikke rigtig få sendt et skud af sted. Samtidig med at tiden løber ud, ligger Militær bolden i mål. For sent igen. Det samme gjorde han i forrige kamp. Scorede et sekund for sent i forhold til uret. Ganske morsomt. Men tiden var løbet ud, og Hotboys vandt en helt tæt kamp med 5-4. Sådan drenge. Puha det holdt hårdt.

De 3 points smagte rigtig godt denne søndag formiddag. En kamp hvor vi havde været bagud hele kampen, for så alligevel at vinde alle pointene. En stor tak til Politiet for en fair spillet kamp. Den kunne have gået begge veje, men vi er glade for, at vi havde heldet denne gang. En stor tak til vores supportere skal vi også have med. I sad både i dommerbordet og på lægterne. Tak for hjælpen og støtten. Men vi skal jo have lidt stjerner og de er blevet som følger…..

1*. Christian ” Militær ” Nyholt.
Spillede Wing. ( Militær var rykket ud på fløjen og spillede wing i dagens kamp. Det gjorde han godt. Han pressede deres backer godt, og fik spillet flere Hotboys fri til skud. Bla. lavede han jo assist til Steff. Så en god angriber, som kan spille flere positioner.).
God træner. ( Sammen med Torden, havde Militær sat kæderne til dagens kamp. Men da det ikke rigtig kørte for kæderne, blev der rystet lidt rundt. Og det hjalp. Stor ros til begge trænere med at reagere, hvis der skal prøves lidt. Tror at det gav lidt liv til alle kæder, og i sidste ende vandt vi.). Så stærkt trænerarbejde begge 2.
Holdt hovedet koldt. ( Der var flere gange hvor Militær var i infight med Politiet. Men han holdt hovedet koldt og fik ingen udvisninger. Stærkt Mili. Det var vigtigt i en så tæt kamp.). Stærk kamp Militær.

2*. Nikolaj ” Borg ” Borg.
En hård kamp. ( Borg havde en hård fysik kamp i dag. Han blev skudt lige i …..! Av og sikke et forståeligt hyl der kom fra Borg. Og der kom flere hyl fra Borg. Han fik også nogle meget hårde skud under opvarmningen, som gav et hyl fra Borg. Under kampen fik han skud og slag fra stave over benene, som gav nogle hyl. Så Borg følte sig godt brugt efter kampen. Han lavede tilmed nogle lidt uheldige beslutninger under kampen, som gjorde han ikke følte han havde sin bedste kamp. Men det er lige præcis, der vi er farlige. For hver gang der skete noget med Borg, gav det ufrivilligt et lille smil til Hotboys bænken. Alle kender smerten fra et slaghug. Og alle er bare glade for, at det ikke er en selv, som bliver ramt. Men Borg du stod de helt rigtige steder i dag. Og det skal du have en tak for. Du tog næsten alle skud og slag gennem kampen. Tak for det.). Godt kæmpet trods den hårde kamp.

3*. Peter ” Holm ” Holm.
Alsidig. ( Holm kan spille både angriber og back. Og i dag var han back. Og det gjorde han sgu godt. Masser af overblik. Gode skift, og fik spillet bolden fornuftigt fremad efter et højt pres fra Politiet. Der var godt pres og det betyd at backerne var presset. Men Holm var rigtig god til at snakke sammen med Erland i kassen og mig som backmakker. Der var sideskift og god positionering gennem hele kampen. Også i de 2 første, som flere af os andre var lidt slatne i. Vi fik ikke brugt hans hemmelige våben. Holm kan tale jysk. Så han kunne have smidt nogle forvirrende gloser rundt mellem Politiet, men vi holdt os i skindet. Men godt at vide vi har et hemmeligt våben i Holm.). Super kamp af Holm.

Tillykke til alle 3.

Et klap på skuldrende til alle Hotboys som var med. Alle spillede i kritiske minutter, og alle kæmpede alt hvad de kunne. Det var en holdindsats at tage de 3 points med hjem i dag. Flot kæmpet drenge. Et klap til Erland for at kæmpe sig tilbage i kampen. Han synes selv, at han stod dårligt, men med en super tv redning midt i 2. periode ændredes dette. Allan lavede en helt umulig redning, flyvende vandret gennem luften. Og det gav et spark. Derefter var han over alt. Godt kommet tilbage Allan. Fed kamp for Herlevs fineste, Herlev Hotboys.

Men så er der ikke så meget mere at sige end…….