Herlev FC 2 - HG/Næstved Floorball
Herre Senior - 4. november 2018 17:30

11 - 0  (3 - 0, 4 - 0, 4 - 0)

Så var det blevet tid til endnu en kamp for Herlevs fineste. HG Næstved var kommet på besøg, og det skulle blive en målrig affære. De var kun lige 10 mand, mens vi havde hele 14 Hotte drenge med fra start. Og det skulle vise sig at være til vores fordel. Da der var kampe før og efter vores egen, var der masser af folk i hallen. Jeg stoppede med at tælle videre, da jeg rundede 60. Så der var altså godt med tilskuere i hallen. Dejligt. Der var en fin opvarmning, og med de obligatoriske Hotboys meldinger om at komme lige til kampstart, var alt som det plejede. Men da vi havde fået sved på panden, skulle kampen i gang.

1. periode. Vi stillede op til første faceoff, og jeg nævnte lige for Laus, at han lige skulle score et mål. Han svarede kækt "kun et?". Og da bolden blev fløjtet i gang, fik Hotboys lagt et tryk på deres backer. Neubert snuppede bolden fra en af deres backer og lagde den på tværs til Laus, og Hotboys førte 1-0 efter blot 11 sek. Som sagt så gjort. Det var sgu en lynstart, der ville noget. Hotboys kom i super humør fra start, og fik spillet sig godt ind i kampen. Der blev lagt gode afleveringer, og skabt gode chancer. Og efter 6 min. fandt Steff vores Militær på bagerste stolpe og 2-0. Super start, og Næstved var lidt rystede. Måske i lidt frustration fik Næstved trukket et par udvisninger. Dette gav dog ikke nogen mål. Vi fik spillet bolden godt rundt, men helt farlige blev vi aldrig. Næstved spillede rigtigt godt i boxplay. Respekt for det. Men med 4 minutter igen, fandt Steff sin anden angrebsmakker Jonh John, og han lagde den sikkert ind til 1. periodes slutresultat 3-0 til Hotboys. Super periode af Hotboys. Militær scorede endda igen, men hornet lød 1 sekund før bolden gik ind. Kom igen. Vi sad fint på kampen.

2. periode startede med en bytte-bytte-købmand mellem Laus og Neubert. Denne gang med omvendt fortegn, og Neubert scorede til 4-0 føring for Hotboys. Og der var flere gentagelser. Steff lavede sin 3. assist i kampen, da han serverede for Militær endnu en gang. Sådan. 5-0 og vi følte, vi havde godt fat i kampen. Så fik de endnu en udvisning. Vi spillede igen bolden fint rundt, men blev ikke rigtig farlige. De stod som sagt rigtig godt i boxplay. Men kort efter var det undertegnede som fik 2 minutter, og nu var det vores tur til at vise boxplay frem. Der var flere nærgående forsøg, men ind kom bolden ikke for et hårdt kæmpende Næstved mandskab. Derefter var kampen ret lige. Der var chancer i begge ender, men Allan havde en god dag. Og omvendt, så kæmpede Næstved målmanden også, med alt hvad han havde. Men Steff var ikke færdig med sine assister. Han lavede sgu lige endnu en til John John og 6-0. Et rigtig flot mål, med alle 3 angribere som spillede bolden hurtigt rundt. De var giftige denne tidlige aften. Laus ville også lige score igen inden pausen, på en fin assist af Torden. 7-0 efter 2 perioder. Det var klart godkendt.

3. periode startede med en advarsel fra dommerne om at holde igen med slag på stav. Men begge hold hørte åbenbart ikke efter. Theis lavede en fin pind midt i perioden, men så var kræfterne også ved at løbe ud for Næstved. Og så kom udvisningerne. 2 udvisninger til Næstved, som vi ikke kunne score i. Og så kom en udvisning til Hotboys. Og undertal bekom os åbenbart bedre denne søndag. For Steff fik endelig selv sat en pind, da han blev sendt af sted fra egen banehalvdel. Han afdriblede målmanden, og Hotboys førte nu 9-0. Næstved havde fået en skade, og kampen skulle egentlig bare stille rinde ud. Men dommerne så ikke bare et, men 2 straffeslag til Hotboys i de døende minutter. Først løber John John ned og scorer sikkert. Og i anden omgang er det Militær som omsætter sikkert til føringen 11-0. Det er ikke så tit det sker. Men kampen slutter 11-0 og 3 gode points til Hotboys kontoen. Sikke en offensiv succes. Men det er altså også flere år siden, at vi har holdt nullet i en turneringskamp. Stærkt drenge.

Stjerner fra kampen er blevet som følger...

1*. Allan "SI" Nordlunde Hjorth.
ENDELIG! (Erland har spillet mange kampe for Hotboys, men det ikke så tit, at nullet bliver holdt i en kamp. Men endelig var der endnu et nul til vores målmand. Han mener selv det er over 2,5 år siden, vi sidst holdt nullet i en kamp. Og det er sikkert rigtigt. Vi har vundet 11-1 tidligere, men denne gang lykkedes det at holde helt til slutfløjtet. Der var endda en kæmpe chance med under 10 sekunder tilbage, men Allan hentede nærmest bolden ud af målet fra bag sig selv. En super redning. Nu ville han sgu have det nul, og det fik han. De havde masser af chancer i powerplay osv, men Allan holdt stand).
Kæmpe tillykke med den flotte kamp.

2*. Theis "Rødovre" Scott Hansson.
Lækkert mål. (Theis lavede et flot mål i dagens kamp. Og han var tydelig glad over sin scoring. Den blev fejret med hele familien. Det var dejligt at se den glæde, som målet kastede af sig).
Stadig en bisse. (Theis er altid favorit til at blive årets bisse. Og han fulgte fint op på dette, med en udvisning kort før tid. Det er altid godt med Theis’s donationer til Hotboys bødekassen).
150 point. (Theis rundede hele 150 point i kampen i dag. Flot milepæl og fortsæt endelig med den fine produktion af både mål, assister og udvisninger).
Super kamp af Theis.

3*. Dan "Danniboy" Waldorff Hansen.
Comeback kid. (Danniboy har ikke spillet en kamp siden Januar. En lang kamppause. Men heldigvis var han at finde på holdkortet igen. Dejligt Danniboy).
Gode skud. (Danniboy havde masser af gode chancer. Afslutninger overalt i deres mål, men ind ville bolden ikke. Der var endda en chance med hele 3 afslutninger i træk, men deres målmand holdt Dan fra fadet. Kom igen gamle dreng).
Lidt mere stabil. (Danniboy har blot spillet 4 kampe i de sidste 3 sæsoner. Lad os håbe der kommer flere fra den snart 40 årige Hotboy).
Tillykke og velkommen tilbage i kamp.

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp.

En tak til Næstved skal lyde for at de aldrig gav op. De spillede fortsat for at score helt til det sidste. Sejt gået. Håber jeres skadede spiller, er hurtigt på benene igen. En kæmpe tak til tilskuerne skal vi jo også have. Der var over 60 hoveder i hallen under vores kamp. Tusind tak for dette, og undskyld jeg glemte jer under takketalen... Ups. Nu har vi en kort pause inden næste kamp, og den kan vi blandt andet nyde med at fejre, at vi efter 6 kampe har lukket færrest mål ind af nogen i vores division. Kanon flot af både angribere og ikke mindst vores keeper Allan. Det er sgu flot. Men vi skal jo lige have en sidste ting med inden vi slutter...