Herlev FC 2 - FF København 2
Herre Senior - 28. oktober 2018 12:00

2 - 3  (0 - 1, 2 - 1, 0 - 1)

Så var det blevet tid til endnu en hjemmekamp for Herlevs fineste. Og denne gang var det et gensyn med FFK. De har jo en del udlandstalende spillere på holdet. De er løbestærke og dygtige med bolden. Så vi havde en svær kamp i vente. Vi havde håbet på Ivan kunne komme forbi og være tolk, men han var desværre forhindret. Men vi var godt over 10 Hotte drenge, og vi måtte jo bare score flere mål end dem. Lige til det sidste var der lidt ombytning i kæderne, da Tiger ikke var mødt op endnu. Han var på vej direkte fra en bytur. Og med få minutter igen, var han i hallen. Han var stort set klar, da vi skulle stille op på midten før kamp, men han valgte meget fint at skvatte over sin egen stav ved banden, og kom derfor til at tage sig selv helt ud. Han væltede rundt bag banden, men efter lidt tummelumsk var han klar på rækken. Militær havde bedt om ordet. Og en fin tale til undertegnede, og en smuk buket blomster med lækkert vedhæng (en lille flaske Jägermeister) senere, var vi klar til kamp. Jeg havde kamp nr. 200 for Herlev Floorball Club. Hold da kæft det er mange kampe...! Men tusind tak for jeres hyldest både til FFK, Hotboys og ikke mindst tilskuerne som klappede lystigt med. Tak tak tak. Men nu var det altså tid til at fløjte kampen i gang.

1. periode var dårligt kommet i gang, før vi fik et powerplay. Det var dog lidt tidligt i kampen, og vi fik ikke rigtig sat op til noget. De fik derimod en del gode chancer. Så det vigtigste var, at de ikke scorede i vores powerplay. Og det lykkedes. Tiger ville lige stemple ind i kampen, og lavede en meget fin pasning til dem lige inde foran vores mål. Allan sprællede og Borg fulgte fint op med endnu en god chance på Allan, men igen reddede han os fra os selv. Godt forsøg fra både Tiger og Borg. Selvfølgelig ville det være bedre hvis det var på deres målmand og ikke på vores, men god levende start og Allan blev spillet hurtigt varm. Ellers var der gode chancer i begge ender. Vi skød og skød på deres målmand, men han snuppede sgu det hele. Og cirka midt i perioden får FFK sat en pind. Den bliver uheldigt rettet ind af Torden, men der var desværre ikke noget at gøre ved det. Vores backer var klart de farligste i kampens start. Sidst i perioden fik FFK en udvisning. Og de fik sgu endnu en kort efter. 5 mod 3 i lidt over 1 minut. Nu skulle den være der. Men trods masser af gode skud og chancer, ender det med ingenting. 1. periode slutter 0-1, og vi har lidt at snakke om i pausen.

2. periode fortsætter som 1. Masser af gode chancer i begge ender. Men begge målmænd står en super kamp i dag. Og det er desværre FFK, som kommer yderligere på tavlen. Jeg bliver rundet ude ved banden, og han afdribler Allan og 0-2. Øv. Pis og Lort. Men heldigvis har vi en John John. Jeg får spillet til Torden som hurtigt lægger den videre til John John. Han løber fra egen banehalvdel, og dribler et par spillere, og sætter bolden sikkert ind bag en chanceløs målmand, og Hotboys er på tavlen. Sådan. Flot solotur af John John. Torden får en udvisning, men vi står godt i boksen. Og med få minutter tilbage af perioden, laver vi dagens mål. Gode afleveringer frem og tilbage, ender med at Militær spiller John John helt fri på bagerste stolpe, og der er udlignet. Flot mål drenge. 2-2 til pausen og en helt lige kamp.

3. periode er en lige affære. Spillet bølger frem og tilbage. Men midt i perioden mister vi lidt hovedet. På de sidste 12 minutter får vi ikke mindre en 28 udvisningsminutter. Der var måske en del, som var hårdt dømt, men vi giver desværre også dommerne en chance for at dømme mod os. Med både Militær og Theis ude for resten af kampen, scorer de desværre. Til sidst vil Tiger heller ikke spille mere, og snupper lige en udvisning. Med 3 mand i boksen kan vi desværre ikke rigtig få de chancer, der skal til for at komme igen, og tiden løber ud. FFK vinder 3-2 mod et noget rystet Hotboys hold, som mente de havde dommerne lidt imod sig. Men kampen er slut, og tillykke til FFK’s målmand med at vinde målmandsdysten. En tæt kamp, som jeg tror vi sagtens kan hente point på udebane. Vi skal bare ikke have så mange udvisninger.

Men stjerner fra kampen skal vi jo også have, og de er blevet som følger...

1*. Nikolaj ”Borg” Borg.
Godt forsøg. (Det er sgu stærkt at du følger op på Tigers kiks, med et godt skud på Allan. Dejlig at du holder ham til ilden).
Stabil back. (Masser af gode indgreb. Sikker i afleveringerne og gode beslutninger).
Godt humør. (Borg holdt et højt humør gennem hele kampen. Det er super vigtigt, og det smitter).
Godt arbejdet Borg.

2*. Lars ”Tiger” Johansen.
I topform. (Tiger kom direkte fra byen. Det er sgu en mand i perfekt form. Frisk på en bytur, og frisk på en kamp).
Gode detaljer. (Tiger lavede flere gode detaljer gennem kampen. Og allerede inden kampen var han væltet over sin egen stav og banden. Flot gået Tiger).
Tager sin tørn. (Tiger var måske lidt træt efter en laaaaang bytur, men han drikker stadig sin Jäger. Også selv om han ikke lignede en der nød den som vanligt. Men godt at han holder en vis standard).
Stærkt at se dig til kamp, og sejt du trods alt kom fint igennem kampen.

3*. Anders ”Kaptajn” Nyholt.
200 kampe. (Af Hotboys er det blot Militær som har rundet 200 kampe for Herlev Floorball Club. Så jeg er både stolt og lidt træt, når jeg tænker på, at jeg har spillet så mange kampe med de Hotte drenge. Tak for blomsterne og Jägermeisteren, og for de fine kram og lykønskninger. Tak for dejlig kage efter kampen. Det varmer et snart 40 år gammelt Hotboyhjerte, at have haft så mange gode stunder sammen med Danmarks Hotteste Floorball Hold. Tusind tak for det alle sammen. Tak tak tak.

Tillykke til alle 3 med den fine kamp.

Desværre blev det ikke til point i denne omgang, men som tidligere skrevet, så er jeg sikker på, vi nok skal snuppe point i returkampen. Tak for den fine support. Det var dejligt at se så mange på lægterne. Tak for det. Nu har vi allerede kamp i næste weekend hjemme mod HG/Næstved. Det lugter af 3 points, så kom glad alle Hotboys og Hotties. Så skal vi nok give, hvad vi har. Forhåbentlig score nogle mål og vigtigst af alt, se godt ud!