Helsingør FT 2 - Herlev FC
Dame Senior - 27. marts 2019 20:00

5 - 5  (1 - 3, 2 - 1, 2 - 1)

Onsdag aften var det tid til den næst sidste kamp i sæson, mod Helsingør på udebane. Sidste møde med Helsingør var vores hidtil eneste sejr, da vi slog dem 7-2. Så spændende at se om vi kunne få endnu en sejr, denne aften. Vi kunne stille til start med hele 14 spillere, meget imponerende sådan en onsdag aften på udebane.

Kampen startede meget lige og der var forsøg i begge ender. Vi startede dog med at score første mål efter godt 7 minutters spil. Et mål af Rikke, med assisten fra Laura. Sådan, god start og et fantastisk mål fra vores unge duo. Desværre måtte Rikke udgå kort efter, da hun vrikkede om på anklen, god bedring med den. I tiden 12.07 minutter, var det Katrine som satte den ind bag Helsingørs keeper, med assist fra Martine. Helsingør svarede dog hurtigt igen med et mål. Herefter pressede vi en smule længere frem på banen og det gav pote, da deres forsvarsspiller prøvede at skyde den forbi mig, ramte jeg den med staven og ind gik den. Heldigt, ja måske, men alle mål tæller. Sådan vi førte 1-3 ved pausen.

Anden periode var kun lige fløjtet i gang da Helsingør fik reduceret til stillingen 2-3. Kort efter, fik de den endnu engang i kassen, men det blev annulleret da der var hus. Helsingør pressede godt på i denne periode og vi så til tider lidt trætte ud. Man kunne da ikke tage vores fight fra os, alle gav alt, hvad de havde at give. Og med ca. 5 min tilbage, fik vi Power Play, da Helsingør på et frislag til os, stod med hele 2 spillere, under 1 meter fra frislaget. 33 sekunder, det var hvad vi skulle bruge for at score, det har ellers ikke været vores stærke side i denne sæson. Vi scorede på at Doktor Bulldog spillede bolden op til Martine som driblede lidt og sendte den videre til Line, som så smuk kunne sætte den ind bag en chanceløs keeper i Helsingør målet. Desværre så scorede Helsingør kort før pausen og vi førte nu kun med 1 mål inden sidste periode.

Tredje periode var lidt op og ned. Vi havde flere godt angrebsforsøg, men det var Helsingør som fik noget ud af deres chancer og scorede 2 mål, inden der var spillet 9 minutter af sidste periode. Nu var vi nede med 1 mål. Dette skulle der laves om på og vi havde lige aftalt at vi ville tage en timeout ved næste spilstop, så vi kunne være mere offensive. Her tænkte Martine da lige at hun ville udligne og scorede så til stillingen 5-5, hun blev assisteret af Stine. Vi kunne med 3 sekunder igen havde lukket kampen med en scoring. Line lagde en perfekt aflevering fra egen banehalvdel, op til mig som var helt fri, jeg troede ikke der noget tid tilbage, så jeg vendte mig om og afsluttede…. Lige forbi mål…. Av av av, sorry piger. På trods af denne afslutning spillede vi stadigvæk uafgjort og hentede herved vores 5 point i sæson. Det synes jeg er super stærkt gået på første sæson. Endnu stærkere er det at vi på alle 5 mål, havde forskellige målscore.

Jeg vil gerne takke alle tilskuerne som tog med til Helsingør, sådan en onsdag aften og vi beklager at vi glemte at takke jer efter kampen. Nu skal vi til stjernerne.

3 stjerner går i dag til Martine, sikke en kamp. Hun var her der og alle vegne. Martine kan drible forbi en hver modstander hun lyster og det lystede hun i dag. Flere gange kom hun forbi 1-2 modstandere for så at spille en medspiller, som var bedre placeret eller for selv at skyde. Dette resulterede i, at hun fik lavet sit første mål for klubben og endda også 2 assister. Fantastisk kamp Martine, fortsæt det gode arbejde.

2 stjerner går til Katrine, for sine offensive indslag i kampen. Hun tog initative og kom frem til flere gode chancer. Det resulterede også i et mål fra hendes stav. Derudover var hun god til at kommunikere til sine medspillere kampen igennem, det gør det så meget nemmere inde på banen, når nogen tager lidt ansvar.

1 stjerne går til Sofie, da hun var en klippe ude op banen, en klippe som ikke var til at flytte. Meget få spillere kom forbi Fie i kampen. Hun brugte kroppen, som vi havde snakket om inde kampstart. Hun var hurtig som lynet og man kunne ikke se hendes håndled gjorde ondt. Ud over dette, spillede hun også bolden godt rundt blandt medspillerne og fik sat dem godt op.

Af: Carina Selmer Nyholt