Hvidovre Attack FC 2 - Herlev FC
Dame Senior - 22. marts 2019 19:30

5 - 2  (0 - 1, 4 - 0, 1 - 1)

Fredag stod den på aften kamp ude mod Hvidovre. Sidste møde med dem var i starten af sæson, hvor vi tabte 12-2. Så det var en svær kamp vi havde i vente. Spændende at se hvor meget vi havde udviklet os, siden sidste møde

Første periode var næsten lige begyndt, da vi startede festen med en scoring fra Laura. Fantastisk start og vi var foran!!! Hvem havde set den komme inden kamp, fedt fedt fedt. Vi fortsatte med at skabe en masse store og små chancer perioden i gennem. Hvidovre var bestemt også farlige og var det ikke for en storspillende Siri i målet, havde de da også haft 2-3 mål i denne periode. Men men men vi havde muren på målet og perioden endte 1-0 til os.

Anden periode blev lidt mere fysisk, vi var begyndte at være lidt trætte og Hvidovre virkede lidt frustreret over ikke at havde scoret. Dette gjorde denne periode lidt hård, med ufine taklinger og spil i begge lejre. Desværre lukkede vi Hvidovre ind i kampen godt halvvejs i gennem perioden. De scorede på et frislag, lidt langt oppe i banen, desværre. Men stillingen var stadigvæk 1-1. Desværre virkede det til at vi i slutningen er perioden fik et mindre blackout og ikke spillede floorball. I hvert fald scorede Hvidovre 3 mål på intet mindre end 3 minutter. Et klassisk havelåge/køkkenvejen mål, hvor de driver bolden bag mål og score på næste stolpe bagfra. Andet mål sker ved at Siri får et hårdt slag på fingrene, så der var en løs bold og de kan score. Sidste mål fra dem var bare godt gennemspillet. Dette gjorde at vi nu var bagud med 4-1.

Inden sidste periode fik vi lige lidt opmuntring, vi var trods alt ikke så meget bagud og havde ok med spil. Så vi skulle fortsætte vores spil og hjælpe hinanden. Det er dog Hvidovre som startede perioden bedst med endnu et mål. Kort herefter var det Henriette som blev så frustreret over gentagne albuer i maven, at hun taklede lidt for hårdt på en modspiller nede i hjørnet. Så hun måtte ud i 2 minutter og køle af. Vi spillede et perfekt undertalsspil. Vi holdte i bolden og fik en masse frislag vores vej og inden vi fik set os om, var vi fuldtallig igen. Super boxplay piger. Til sidste fik vi chancen for at for pynte på resultatet da Hvidovre først fik udvist en spiller for spil med hovedet. 54 sekunder senere får de endnu en to minutters for ukorrekt slag. Selvom vi havde flere store chancer, så fik vi ikke udnyttet denne muligheden. Kampen endte derfor 5-2 til Hvidovre.

Alt i alt må vi konstatere at vi et blevet over 50 % bedre, end i starten af sæsonen, da vi har halveret nederlaget. Derudover havde vi ca. 50 % af spillet og chancerne i dag. Desværre gik det bare ikke vores vej i dag. Spændende at skulle møde Helsingør på onsdag.

Vi vil gerne sige tak til alle tilskuerne for at finde vej til hallen sådan en fredag aften. Altid skønt med opbakning.

Nu til stjernerne.

3 stjerner går til Siri, for at være en levende mur i målet i denne kamp. Jeg ved ikke hvad hun var blevet bidt af eller havde spist, men hun var flyvende denne fredag aften. Hun tog den ene store chance efter den anden. Hun råbte og skreg af os til sidst, så meget at hendes stemme var lidt anderledes efter kampen. Fantastisk stået Siri, fortsæt med dette.

2 stjerner går til Martine, holdet nye stjerneskud. Hun kommer fra ishockey og selvom hun var keeper der, kan man godt se hun har en fantastisk grundteknik fra hockeyen. Hun udfordrede modstanderen og ofte kom hun også forbi dem. Hun var også altid den første hjemme i forsvaret, når vi mistede bolden. En super god debut kamp og spændende at se dig folde dig ud på onsdag.

1 stjerne går til Henriette, vores tidligere træner som nu var klar til at give den gas på banen. En stabil back i dag, intet blev givet ved døren, når hun var på. Der blev tacklet og knoklet i forsvaret. Vi har fået vores egen lille Bulldog foran målet. Super kamp af vores alles ”Doktor Bulldog”.

Af: Carina Selmer Nyholt