FF København 2 - Herlev FC
Dame Senior - 14. oktober 2018 14:00

8 - 3  (3 - 1, 4 - 1, 1 - 1)

Så skulle vi endnu engang i ilden, denne gang imod FFK 2. Nu burde de fleste nerver fra første kamp være ude af kroppen, så alle kunne slappe lidt mere af.

Vi startede dog kampen med at slappe lidt for meget af og hurtigt kom FFK foran med 3-0 og der var kun spillet 8. 31 min af første periode. Man kunne allerede her frygte at det skulle blive en stor afklapsning. Holdet ville det dog anderledes og vi kæmpede os frem til flere store chancer. Dette blev belønnet efter 13.24 min spillet, da Carina sender bolden ind i slottet til Mia, som har løbet sig fri og sikkert kan sætte den ind bag Anja i FFK målet. Sådan nu var vi i gang. Herefter forsatte vi på bølgen og fik kreeret flere chancer for mål. Perioden ender dog 3-1 til FFK.

Vi starter 2. periode som 1. periode, nemlig med at de får to hurtige mål. Det er da også FFK som har klart flest chancer og flere gang får de muligheden for at løbe bag mål og vil lave ”havelågen”, heldigvis for os var Siri i Herlev målet vågen flere gange, godt gået. I tiden 6.40 min i 2. periode får vi frislag. Dette tager Laura, og til sin egen store overraskelse sætter hun den i kassen. Stærkt gået Laura, som havde set hvor hullet var. Perioden slutter med en føring til FFK på 7-2, med hvad gør det når vi trods alt har scoret 2 mål i kampen indtil videre.

I pausen aftalte vi at vi lige skulle være klar fra start og ikke give dem nogle hurtige mål. Og som alle jo ved så høre vi altid efter hvad trænerne siger, de fik nemlig ikke lov at score før der var gået en halv periode. Som om det ikke var succes nok i sig selv så scorer Laura lige endnu en gang med assist fra Rikke. Så perioden ender 1-1. Godt fightet alle sammen, det kan vi tage videre i næste kamp, som bliver den første hjemme kamp.

Vi fortsætter stjerne systemet og jeg har valgt at give følgende stjerner:

3. stjerner går til Laura. Med sine 2 mål i en kamp, så kan man ikke komme uden om at man har gjort en væsentlig forskel for kampen. Ikke nok med de 2 mål så skaber hun også flere store chancer og gode pasninger. Stærkt gået Laura, bare fortsæt i den stil så skal det nok blive til mange flere kasser.

2. stjerner går til Sofie. Hun vælger at stille op halvskadet, så kan man sige om det hvad man vil, men det viser da at man vil floorball. Endvidere kunne man på intet tidspunkt se at hun lige var blevet opereret i foden. Hun var her der og alle vegne. Tog en masse initiativ og lod ikke modstanderen komme til meget når hun var på banen.

1. stjerne går til Betina. Når man vælger at bruge ishockey tricks i en floorballkamp, så går det ikke ubemærket hen, bare ærgerligt du ikke følger den helt til dørs og griber bolden. Udover denne lille detalje så har hun også fortjent denne stjerne for sin fightervilje. Betina giver alt hvad hun har og lidt mere til. Du spillede en flot kamp, med mange gode dueller (som du i øvrigt vandt), samt flere gode offensive aktioner.

Alt i alt kan vi være godt tilfredse trods nederlaget. Vi havde 2 fokuspunkter. Det ene var sammenspil og det andet var vi skulle score. Begge mål blev indfriet. Godt gået tøser. Vi giver den endnu en skalle i næste kamp også på hjemmebane.

Af: Carina Selmer Nyholt