Herre Senior - 4. marts 2018 16:30

6 - 20  (1 - 4, 3 - 6, 2 - 10)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Uvelse FC 1.
Søndag d. 4/3-18

Sæsonens første opgør mod Uvelse gav en flot Hotboys sejr på 8-4, men trods 11 modstandere i begge kampe, så var der denne gang klasseforskel på selve spillerne. Uvelse havde fået Felix Egestad til at stille op for sig. Og hans styrke på en floorballbane fornægtede sig ikke. Jeg tror stadig, vi havde tabt kampen, selv om de ikke havde Felix med på holdkortet, men det havde været en mere lige kamp. Men 8 points fra ham og nogle holdkammerater som ikke ramte andet end krydset på vores mål gjorde, at det blev en ret ensidet affære. Hotboys tabte hele 6-20. Men dette skulle måske være 9-17, da Hotboys lavede ikke mindre end 3 selvmål, heraf to helt i starten af kampen. Det havde vi ikke brug for.

Men - fuldt fortjent sejr til Uvelse, og jeg tror ikke der er mange hold som kan stille meget op mod den holdopstilling i vores prutdivision. De hører ikke til i denne række. Men vi fik dog lavet 6 gode mål og var egentlig ok med - bortset fra de scorede på alt!

1. periode startede med et Uvelse mål. Og det blev efter fuldt af et smukt selvmål af undertegnede. Et skud som var på vej mod hjørnet ramte mit knæ, og jeg fik styret den ind bag Allan på flere meters afstand. Svær detalje. Og sørme om ikke Mikkel også ville lege med. Ikke lang tid efter laver han nogle fine detaljer inde foran vores mål, og kort efter er bolden sikkert inde bag Allan. Si Allan.

Derefter kom vi heldigvis i gang. Laus scorede i det rigtige mål, og nullet var slettet. Kort før tid fik Ivan en 2 min udvisning. Og selvfølgelig lod de Felix stå klar til frislag. Som set cirka 100 gange før modtager han den og laver zorro i luften, og bolden ligger inde bag en chanceløs Allan. Flot mål, men lidt trist at være overmatchet. 1-4 til 1. pause.

2. periode blev en målrig affære. Hele 9 mål blev der scoret, og vi fik da de 3. Desværre fik de det dobbelte og 2-4 og 4-6 var det tætteste vi kom på dem. De skruede lige bissen på de sidste 9 minutter af 2. periode. Felix lavede selvfølgelig 2 mål inden pausen, og sammen med yderligere 2 pinde fra Uvelse var kampen afgjort. 4-10 efter 2. periode.

Men Uvelse var ikke tilfredse. De havde en god skud dag, og det var ikke mange skud som ramte forbi målet. Hele 10 mål scorede de i sidste periode, og Hotboys var lidt opgivende ved flere lejligheder. Tror de scorede på 4 skud i træk i denne periode. Allan kæmpede så godt han kunne, men han havde ikke mere på dagen. Det er måske heller ikke så sjovt længere efter sådan en røvfuld. Men vi fik da lavet et par pinde mere og de var ganske fine.

Kampen sluttede 6-20 og Hotboys var skudt i stykker. Tillykke til et klart bedre hold, som nok skal klarer sig fint i nogle højere divisioner næste år. Stjerner fra kampen skal vi dog have trods nederlaget, og de er blevet som følger.

1*. Kristian ” Snerle ” Snerle.
En fighter. ( Snerle havde som resten af holdet en svær kamp. Men som altid kæmpede han røven ud af bukserne alle 3 perioder. Der var mange gode dueller i hjørnerne og masser af godt presspil fra Snerle. Flot kæmpet Snerle.).
Super assist. ( Snerle lavede en detalje som han slet ikke fysisk kunne udføre. Han driblede ind over midten af banen foran deres mål. Han driblede både foran, bagom og mellem hans egne ben. Var ved at falde 2-3 gange og kom på mærkværdigvis videre med bolden hver gang. Lagde derefter en flot aflevering til Coretto, som satte den sikkert ind. Alle var fikseret af Snerle’s driblerier. Og som han selv bekræftede efterfølgende, så var det hele med vilje. Det lignede det også, men man må også konstatere, at det ikke er noget hans krop kan klare mange af. Der blev givet alt i hver en celle i hans krop.).
Super humør. ( I en kamp som denne hvor vi reelt set ikke har så meget sportsligt at gøre, holdt Snerle humøret højt både på og udenfor banen. Det er sgu en dejlig egenskab, og i dagens kamp, var de platte vittigheder sgu velkommen.). Super kamp Snerle.

2*. Mads ” Skind ” Herskind.
En figther. ( Skind løb og løb og løb gennem hele kampen. Og der var masser at jage. Vi havde ikke bolden ret meget, så Skind fik stillet sin lyst for løb.).
Sidste håb. ( Skind scorede til 4-6 midtvejs i kampen. Dette var reelt set sidste håb for et godt resultat, men den gik desværre ikke. Men flot mål med assist af Ivan.).
Ikke sådan at slå ud. ( Skind var som resten af Hotboys ikke til at slå ud. Da vi ramte omklædningen, var humøret højt. Det smitter sgu, og som altid var der faktisk rigtig god stemning i omklædningen efter kampen.).
God kamp Skind.

3*. Supporterne.
Trofaste. ( Selv om Hotboys blev tildelt en rekordstor røvfuld, blev i hængende. Det er sgu godt gået. Bevares der var en del familie som jo nok bliver hængende, men der var også andre som holdt ud til det sidste. Tak for det.). Holdet giver en omgang. Tak for støtten hele året. Når Hotboys har sin næste og sidste hjemmekamp i denne sæson, vil der blive serveret en øl/vand til vores dejlige trofaste supportere. Kampen bliver spillet lørdag d. 17/3 kl. 16:30. Så kig forbi og se Hotboys vinde en kamp for supporterne. Tak for støtten.

Tillykke til alle sammen.

En laaaang kamp er slut og det er bare med at komme videre til den næste. Den bliver som skrevet spillet lørdag d. 17/3 kl 16:30. Så sørg for at sætte kryds i kalenderen i kære Hotboys, så vi kan stille op med masser af Hotte drenge og vinde en kamp for vores supportere.

Det skal lige nævnes, at det ikke var Hotboys som spillede dårligt. Vi mødte bare et hold som var knivskarpt. Laus lavede hattrick. Widén med assister på alle 3 mål. Og så ellers fint opspil og flotte mål fra alle kæder. Så op på hesten igen, og lad os fortsætte det gode humør som allerede var tilbage i omklædningen efter kampen. Der mangler blot 2 kampe for Herlevs fineste i denne sæson, så det er også snart tid til at få afgjort årets bisse/topscorer/stjerne osv, så der er masser af Hotboys lækkerier tilbage i denne sæson. Vi glæder os til at dele dem med jer alle………