Herre Senior - 4. februar 2018 16:30

4 - 5  (1 - 1, 1 - 1, 2 - 3)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Benløse 3
Søndag d. 4/2-2018

Så var det sgu tid til returopgør mod Benløse, som havde givet Hotboys sit indtil videre største nederlag i sæsonen. Første kamp var en fredag aften og det passede ikke Hotboys godt. Så denne søndag eftermiddag var bedre. Der var flere Hotboys til start og det er altid en god ting. Så efter at der var sat bander op, kunne opvarmningen og kampen begynde.

1 periode startede lidt forsigtigt. Med et nederlag på 11-1 i første opgør, var det et par forsigtige Hotboys, som spillede sikkert i egen zone. Og der var fint styr på spillet. Benløse skulle også lige se det hele lidt an. Men cirka midtvejs bliver første mål scoret. Og det er sgu Theis som scorer på en assist af undertegnede. Vi var i gang. Men desværre så scorer Benløse kort efter og stillingen er helt lige igen. Vi havde lånt Roland fra Herre 1 til målmandstjansen, da Erland var på ski ferie. Og han fik langsomt mere at se til. Benløse havde gode kombinationer og fik nogle skud af sted. Men 1-1 til pausen og helt lige indtil videre.

2 periode skulle også blive uafgjort. Chancer i begge ender og et meget lige opgør, var hvad de mange supportere var vidne til. Og som i første periode, var det Hotboys som kom foran igen. John John med et flot mål. Han snuppede simpelthen bolden fra en Benløse spiller og løb op og scorede. Sådan. Men igen svarede Benløse hurtigt igen, og den var igen helt lige. En dobbelt udvisning til Benløse skulle have hjulpet Hotboys til en føring, men desværre var vi for passive i powerplay, og det blev desværre ikke til mål, trods den store mulighed. Øv. 2 periode slutter også med periode cifrene 1-1 og stadig helt lige inden de sidste 20 min.

3 periode blev lidt mere livlig. Begge hold ville gerne have føringen, og det blev Benløse som lykkedes med det. Efter 4 minutters spil bringer de sig i front for første gang i kampen. Men så var det vores tur til at svare hurtigt igen. Elsing med en udligning efter bare 16 sekunder. Stadig helt lige. Men så fik Benløse sgu desværre 2 mål i træk. Vi fik igen svaret tilbage med en pind af Laus. Og så manglede vi blot en for at have udlignet igen. Men trods en timeout og en markspiller på i stedet for Roland, lykkedes det ikke for Herlevs fineste at bringe balance i regnskabet. Benløse vinder 5-4 og sæsonens andet møde. ØV.

Det var en tæt kamp. Begge hold havde fint spil over hele banen, men et uheldigt selvmål af Roland/Coretto, blev udslagsgivende. Der bliver lagt en bold ind fra siden og den rammer et eller andet. Lidt uheldigt for Hotboys at tabe på et sådant mål, men det var desværre sådan det måtte blive.

Tillykke til Benløse med sejren, som kom efter en tæt og godt spillet kamp fra begge holds side.

Stjerner skal vi selvfølgelig have og de er blevet som følger…

1*. Peter ” Holm ” Holm.
Alsidig. ( Før kampen blev der givet kæder. Det er jo meget normalt. Men allerede inden kampens første fløjt, var der ændringer. Holm sprang til som wing. Dejligt med en spiller som bare levere på alle pladser. Tror han spiller skiftevis back og angriber i næsten hver eneste kamp???).
God kommunikation. ( Holm gjorde som Militær sagde før kampen. Snak sammen. Og det var en fornøjelse at høre Holm kalde på bolden. Og når han sad på bænken, så snakkede han sgu videre, om hvordan vi som backer kunne finde ham til en aflevering. Super Holm.).
Gode dueller. ( Holm havde flere kampe i hjørnet med deres backer. Og flere gange fik han også opsnappet bolden på en tværpasning. Bliv endelig ved med det.).
God kamp af Holm.

2*. Supporterne.
Det var dejligt at se så mange supportere oppe i hallen denne eftermiddag. Ivana sørgede for Jägermeisteren. Alle børnene heppede løs og Carina havde sågar taget et flag med kampen. Og det fik lov at flagre i vinden gennem hele kampen. Tak for den fine support. Og tak til alle jer andre som havde fundet vej til hallen. Dejligt at familien bakker op om holdet. Tak for det. Og en tak til Roland skal vi også lige have med, for at hjælpe med målmandsposten. Håber ikke fingeren er skadet i lang tid!!! AV av av.

3*. Anders ” Kaptajnen ” Nyholt.
Holder sin aftale. ( Jeg lavede en aftale med Theis om, at jeg lavede assist til ham i dagens kamp. Denne aftale blev lavet aftenen før i et sløret øjeblik. ( Der var 60’er fest i Herlev Hallerne. SKÅÅÅÅLLL) Men som sagt så gjort. En assist til Theis satte kampen i gang.).
En streak. ( Det er helt sikkert at jinxe det. Men jeg har sgu fået raget point til mig i 3 kampe i træk. Det er ikke sket før.). Personlig bedste! ( Det lyder ikke af meget, men jeg har lavet flere points end nogen tidligere sæsoner for Herlev Hotboys. Hele 8 er det blevet til. Det lyder måske stadig ikke af meget, men jeg ligger sgu da på 5 pladsen på Hotboys interne topscorerliste. Syntes lige jeg ville nævne det.). Årets Pointkonge?? Tror det ikke…..